/Bucuresti/Companie de asigurari

Fast Brokers

Strada Mircea Vulcănescu 80, București 010825, România

Fast Brokers
Companie de asigurari
3.7
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
C3VH+4M București, România
+40 21 317 1565
fastbrokers.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Tugui
Marian Tugui3 ani în urmă
Mihai Petrescu
Mihai Petrescu5 ani în urmă
Relatia mea cu Fast Brokers a inceput in urma cu aproximativ 2 ani. Am facut atat asigurari pentru masini, cat si pentru calatorii in strainatate.
Au preturile pietei dar si varianta achitarii in rate, cu card avantaj.
Personalul este foarte amabil. Nu foarte "fast" si pregatit lumii IT, insa se straduiesc sa-ti fie pe plac si lucreaza "curat" (nu au acel stil alunecos, insistent, de manipulare, doar, doar sa-ti vanda ceva mai scump). Ultima oara am asteptat peste o ora si ceva sa-mi incheie o polita pentru calatorie. Cu toate acestea, atitudinea angajatilor a fost atat de ok incat nu am avut cum sa ma supar (adevarat ca nici nu ma grabeam).
Nu in ultimul rand, ideal ar fi sa verificati ofertele inainte, online. Nu de alta, dar daca alegeti un asigurator mai "rar", posibil ca agentul sa nu-i cunoasca toate ofertele si, fara intentie, sa nu o selecteze pe cea mai profitabila voua.
Asadar, atitudinea si disponibilitatea agentilor, respectiv posibilitatea cumpararii cu card de credit ma determina sa acord 5 *.
Johnny Roock Sinner
Johnny Roock Sinner2 ani în urmă
NU RECOMAND incheierea de contracte online ! Dupa plata unei polite RCA nu primesti pe mail copia contractului, doar aprobarea platii si oferta PDF... De doua ori am patit asta, pierzi o zi pana te contacteaza cineva si inca o zi pana intra in vigoare. De retur nu mai vorbim...
Vali Szohl
Vali Szohl2 ani în urmă
Nicoleta Dumbraveanu
Nicoleta Dumbraveanu2 ani în urmă
Oana Zamfir
Oana Zamfir2 ani în urmă
Locații recomandate