/Bucuresti/Companie de asigurari

Ergo Asigurari

Șoseaua București-Ploiești 1A, București 013681, România

Ergo Asigurari
Companie de asigurari
3.3
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JF+VJ București, România
+40 31 224 8601
ergo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mary Dumitru
Mary Dumitru2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!! Am sunat pentru o simpla informatie, si mi s-a spus in mod repetat ca nu mi se raspunde. Este de-a dreptul revoltator. Nu vreau sa stiu ce se intampla daca ai nevoie de despagubiri.
Corina Mihaela Vilt
Corina Mihaela Vilt4 ani în urmă
O firma de doi bani. NU merita nici macar o stea. Am avut un credit care avea si polita de asigurare obligatoriu la acesta firma. A trebuit sa platesc INTEGRAL prima de asigurare cand mi s-a aprobat creditul, nu ca la alte firme serioase unde platesti la sold. Ei bine, dupa o perioada am achitat creditul, dar ce sa vezi, am mai primit din banii mei pe care ar fi trebuit in mod normal sa-i iau, doar 16%. Facand un calcul simplu am primit dupa un an si jumatate doar 10% din suma data initial.
Tiberiu Mocan
Tiberiu Mocan4 ani în urmă
Nu merită nici măcar o stea, foarte neserioși, deși am avut poliță de asigurare pentru incendiu, au băgat o mie de motive și așa zise clauze pentru ca în final după mai bine de 2 luni de la producerea incendiului am primit în sfârșit mult așteptatul răspuns și anume că nu voi primi NIMIC. Așa că am rămas cu casa, garajul, anexele, mobilă, aparatură electrocasnică și electronică, autoturismul arse, deci în curul gol. Vă mulțumesc foarte mult pentru "ajutorul" (cu care vă lăudați atât) acordat.
Anghel Cozma
Anghel Cozma5 ani în urmă
Este probabil cea mai neserioasa societate de asigurari din Romania. Lipsa totala de profesionalism. Am facut o cerere de solutionare a unei daune de mai bine de 2 luni si nu am primit nici un raspuns concret, desi le-am trimis prin banca Unicredit toate documentele pe care mi le-au cerut. De fiecare data cand sun la ei imi spun ca dosarul este in lucru, asta atunci cand intr-un caz fericit raspunde cineva. De cele mai multe ori nu raspund la telefon! Le-am trimis mailuri si am facut chiar si o sesizare dar nu am primit inca nici un raspuns.
Va recomand sa nu faceti niciodata gresala de a contracta o asigurare de la aceasta societate, mai ales o asigurare pentru un credit!
Nicolae Tinca
Nicolae Tinca6 ani în urmă
Va relatez ce a patit sotia mea cu aceasta societate.
In decembrie 2017 a luat un credit de 10.000 lei de la Unicredit insotit de o asigurare de viata care a fost platita integral 900 lei deci 9% din valoare la acordarea creditului.
intamplarea a facut ca dupa circa 45 de zile sa achit integral creditul catre banca si am solicitat returnarea banilor de asigurare. termen maxim 30 zile, dar surpriza este ca se restitue numai 20% din suma.
In consecinta decideti daca merita sa apelati la serviciile acestei societati.
Eu garantat nu o sa mai fac aceasta greseala.
Catalin Florin Biloiu
Catalin Florin Biloiu6 ani în urmă
Am avut de-a face cu Ergo (diviza daune auto) si am ramas profund dezamagit. Cu o atitudine tupeista, m-a luat la rost ca de ce pun atatea intrebari. Citez " In cazul in care continuati cu intrebarile, va bagam dosarul la analiza frauda si vi-l tinem 90 de zile". Repet, profund dezamagit.
Radu voicila
Radu voicila2 ani în urmă
Am dat o stea numai ca sa pot lasa comentariu.Meritati minus toate stelele posibile deoarece nu va faceti treaba...Pe scurt tatal meu a avut imprumut la o banca,asigurare la imprumut cum e si normal si acum cand a murit aceasta "firma" nu a achitat deoarece tata a murit din cauze excluse...le-am dat documente medicale din care se vede clar ca boala lui nici macar nu avea nevoie de tratament dar na....de ce sa platim?Per ansamblu NU VA FACETI ASIGURARE LA ACEASTA "FIRMA" deoarece doar le paltim lor salarii,cand e vorba sa plateasca se fofileaza.
Carmen Anghel
Carmen Anghel2 ani în urmă
Servicii decente avand in vedere costurile unei asigurari comparativ cu concurenta. Am fost despagubita desi am umblat mult dupa hartiile de la dosar pentru un electrocasnic asigurat de suprasarcina. Mai greu cu Electrica...deci e o optiune buna. Omul care a deschis dosarul a fost prompt, amabil si super ok
Locații recomandate