/Bucuresti/Companie de asigurari

S.A.-R. City Insurance S.A.

str.Emanoil Porumbaru, nr.93-95, parter, et.1, 2, 4 si 5, București 011424, România

S.A.-R. City Insurance S.A.
Companie de asigurari
2.6
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F38M+CG București, România
+40 21 231 0090
cityinsurance.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicu curca
Nicu curca2 ani în urmă
Nu raspunde nimeni la telefoane dar la birouri sunt angajati care doar sunt cu prezenta
Marinela Oprea
Marinela Oprea2 ani în urmă
Dacă eram oriunde altundeva și nu în România, dacă se întâmpla falimentul la o firma de asigurări, găseau soluții sa despăgubească clienții, nu sa i tina luni de zile fără răspuns,. Sunteți 👎, răspundeti oamenilor ca le-ati mâncat banii și despăgubiți-i ca va ajung blestemele.
Catalin David
Catalin David2 ani în urmă
Cea mai proasta firma de asigurări și noi suntem prosti ca ne asiguram la ei fiind cea mai ieftina dar greșim ei doar ne ia banii și când avem probleme ii sunam și 2 săptămâni chiar și luni întregi daci sa ne gândim înainte de a mai face doar ce este ieftin
SJ BUGY
SJ BUGY2 ani în urmă
De evitat aceasta societate , chiar si daca mi-ar da gratis RCA si CASCO .Am deschis tichet in sistemul lor pe 21.06.21 . Pana azi 08.07.2021 ,nu am fost contactat de nimeni ,din partea lor . Ba ca nu sunt inspectori disponibili , ba ca sunt prea multe dosare de deschis etc ...DACA TINETI LA TIMPUL , NERVII ,LINISTEA SI SANATATEA DUMNEAVOASTRA , MERGETI LA ALTI ASIGURATORI MAI SERIOSI !!!
Andrei Stefan
Andrei Stefan2 ani în urmă
Cea mai proasta firma când vine vorba de a soluționa dosarele și de a plăti daunele . Dezamăgit profund de activitatea lor . Trebuie sa acționezi pe cale legala ca să fi băgat în seama pentru ca altfel îți tot spun ca dosarul tău este programat la plata dar nu știe nimeni când și nu îți pot oferi detalii pentru ca nu ai acces la dosar haha . Te pun sa aștepți câteva luni bune fără sa fi informat absolut deloc în nicio privința. Trebuie sa facem reclamații peste reclamații . Nu se poate asa ceva . Rușine dom'le.
Gigi Ionescu
Gigi Ionescu2 ani în urmă
Zero stele! Dupa un eveniment produs de un asigurat al lor in 5 februarie 2021, dupa zeci de telefoane , azi suntem in 10 iunie si banii refuza sa-i achite, ba mai mult refuza sa faca legatura cu persoanele indrituite sa rezolve problema.
Florin Lucuta
Florin Lucuta2 ani în urmă
Am fost azi 29.04.2021, să-mi închei asigurarea RCA, la sediul central din strada Emanoil Porumbaru, care este in apropiere de Arcul de Triumf. Mi-a plăcut clădirea. Înăuntru și mai frumos.
Unde este recepția, este un spatiu deschis, cam 8x8 m, iar că tavan are o oglindă.
Cât am stat și am așteptat să fiu preluat, au apărut 3 domnișoare / doamne, care împreună cu cea de la recepție, o sărbătoreau pe una din ele. Îi cumpăraseră o rochie neagră, deasupra genunchiului. Era ceva mai lungă, cam 10 cm, decât cea care era pe ea.😁
Una era îmbrăcată în piele !😁
Celelalte nu m-au mai interesat. Dar nu erau de lepădat nici una.
Și atunci, am realizat, la ce putea fi bună oglinda de pe tavan 😅. Și eu, care ca prostul, stăteam și mă miram, la un moment dat, la ce naiba, le-o fi trebuit, o oglindă așa mare !🤣🤣🤣
In rest ce sa mai spun : personal amabil și rapid. In nici trei minute, aveam polița încheiată. Doar o reinoiam, că sa fiu explicit, să nu creadă lumea că se încheie așa ușor, o poliță, iar apoi să-mi umple frigiderul, că a stat o oră.😂😂😂
Adam Horvath
Adam Horvath2 ani în urmă
Accident produs de un asigurat al City Insurance in data de 06.08.2020
Constatarea programata in 12.08.2020.
Primit oferta de despagubire 18.08.2020.
Transmis cererea completata electronic 19.08.2020
Plata aprobata din 24.08.2020
Conversatii doar telefonice, la emailuri nici un raspuns.
> Plata inca neefectuata 05.11.2020 <

Art. 21. - (4) Despăgubirea se plăteşte de către asigurătorul RCA în termen de 10 zile de la data acceptării ofertei de despăgubire prevăzută la alin. (1) lit. a) sau de la data la care asigurătorul RCA a primit o hotărâre judecătorească definitivă sau acordul entităţii de soluţionare a litigiului cu privire la suma de despăgubire pe care este obligat să o plătească. Documentele care stau la baza cererii de despăgubire sunt stabilite prin reglementări ale A.S.F.”

Totodată, este de precizat faptul că aveți dreptul la penalități de întârziere de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere, conform celor stipulate la art.21 alin.4 și 5 din Legea 132/2017 după cum urmează:

“Art. 21. - (5) Dacă asigurătorul RCA nu îşi îndeplineşte obligaţiile în termenul prevăzut la alin. (4) sau şi le îndeplineşte defectuos, inclusiv dacă diminuează nejustificat despăgubirea sau întârzie achitarea despăgubirii, acesta este obligat la plata unor penalităţi de 0,2% pe zi de întârziere calculate la nivelul sumei de despăgubire cuvenită sau la diferenţa de sumă neachitată. Plata penalităţilor se face odată cu plata despăgubirii.”
Locații recomandate