/Bucuresti/Companie de asigurari

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Bulevardul Dinicu Golescu 38, București 010873, România

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere
Companie de asigurari
1.3
153 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VG+JR București, România
+40 21 9360
cnadnr.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai marici
Mihai marici2 ani în urmă
Dispret marca CNADNR

Am ramas stupefiat sa vad o mostra de dispreț,sau lipsa de creier(ambele de netolerat,mai ales pentru functionari incompetenti platiti bine de la buget)

Mai precis mergand pe timp de seara pe DJ100C,in apropiere de Mizil am gasit un indicator "atentie radar",pe un tronson de drum in reparatii,plin de gropi

Sunt sigur ca domnii din birouri vor spune"indicatorul era pentru vremurile bune, domne !",dar eu ma intreb,cat de greu era sa se demonteze doar tabla indicatorului pe perioada interminabila a lucrarilor,si sa se monteze la final,(daca nu rugineau suruburile intre timp)?

Nu de alta,dar bietul conducator auto care plateste rovigneta,cred ca ar merita respectat,si nu luat in râs....caci el contribuie la buget in diverse forme in timp ce ....altii toaca marunt si fara folos contributia aia.

Sau trebuia comandat un studiu de fezabilitate pentru asta?
Alexandru Gheorghe
Alexandru Gheorghe2 ani în urmă
Buna ziua,acum doi ani aintrat in repratii podul rutier dintre Mangalia si 2 Mai(DN39),ne-am bucurat,cand sau terminat lucrarile am constatat ca masinile noastre atat la intrarea pe pod cat si la iesirea de pe el sara ca niste capre din cauza denivelarilor,La fel si cu iluminatul care de fapt nu exista,pacat de stalpii si lampile montate care au fost puse numai pentru impresia artistica.Ma intreb;oare cand vom circula pe pod in mod normal si cand va fi iluminat.
Samoilescu Marius
Samoilescu Marius2 ani în urmă
Cernobal-ul e mic copil pe langa ce boli poti sa capeti doar intrand in toaletele de la autostrada Bucurest-iPloiesti km 17.Bine ca le-ari facut birouri langa wc-uri, insa nu le-ati pus pamatuful si domestosul in mana sa faca curat.
Corneliu Iftode
Corneliu Iftode2 ani în urmă
Ignoranti! Incompetenti! Hoti ai banilor nostri! Rusinea Romaniei si a civilizatiei umane! Trebuiesc batuti bine, si apoi in lanturi la constructia de autostrazi, pentru toata viata!
Isaia Alexandru
Isaia Alexandru2 ani în urmă
Am vorbit cu 2 angajati de la CNAIR in legatura cu o problema cu aplicatia e-tarife. Niste incompetenti ordinari. Pasat de la unul la altul si catre o alta platforma in cele din urma.

Rezumat: Am cumparat o rovignieta din aplicatia e-tarife iar tranzactia nu a reusit. Am aflat asta peste o saptamana. De ce? Pentru ca incompetentii astia nu trimit niciun fel de notificare sau e-mail daca ceva nu merge. Doar mesajul de la final: Va multumim ca ati folosit serviciile CNAIR. Am sunat la ei evident, mailuri si alte forme de comunicare. Vina este a mea ca nu primesc mailurile, cel putin asta a spus unul din oamenii cu care am vorbit la telefon. IDEEA E CA EI NU TRIMIT NICIUN FEL DE MAIL, CHITANTA, NOTIFICARE, NIMIC. Nu am primit niciodata nimic, desi am foarte multe trazactii reusite pe platforma.

O sa fac tot ce imi sta in putinta in legatura cu acest caz.
Costel Gaita
Costel Gaita2 ani în urmă
O instituție condusă de niște incompetenți. Cum poți opri traficul greu între ora 12 și 20 ? Când în toată Europa se anulează toate restricțiile de tonaj din cauza caniculei. Veniți voi cei care habar nu aveți ce înseamnă o cabina de camion și să stați la 40 de grade în parcare în soare dar de unde sa știți doar la voi în birouri aveți aere condiționate de ultimă generație. Mai trebuie să pleci și la drum obosit după o zi de stat la temperaturi mari în cabină ,doar de aceea se întâmplă accidente. Sunteți părtași la fiecare accident ce se întâmplă din cauza oboselii.
Bogdan montoya
Bogdan montoya2 ani în urmă
Sa va duceți cu apă la cei care n-au voie sa circule de la 12 la 20 pe drumurile din țară! În schimb e ok sa stea în cabină pe durata caniculei. Doar minți luminate pe la voi... Faceți drumurile stabilizate, de calitate și n-o să se strice de la tonaj... În Europa de vest se ridica restricțiile de wk pe perioada caniculei, tocmai sa nu fie nevoiți șoferii camioanelor sa stea în cabină la 35-40 de grade
Maria Maria
Maria Maria2 ani în urmă
Anul 2022. Asa arată DRUMUL JUDETEAN 705 din Jud. ALBA. Un drum care nu a mai vazut reparatii de peste 30 ani.
Pt drumul Teius - Blaj s-a putut aproba modernizarea si reabilitarea lui. ( 23.7 km cu 25.8 milioane EURO)
(aproximativ 1300 MILIARDE LEI VECHI).
Dar pt DJ 705 de langa Zlatna care este DEZASTRU, nu se va repara nimic) 😢😠
Locații recomandate