/Bucuresti/Companie de asigurari

Metropolitan Life

Bulevardul Lascăr Catargiu 47-53, București 030167, România

Metropolitan Life
Companie de asigurari
2.9
37 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
F32Q+C4 București, România
+40 21 208 4100
metropolitanlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
stancu monica50 zile în urmă
nota 10
Stef1 an în urmă
Mă tot suna ăștia de la Metropolitan pt bazaconii de-ale lor, cică Telemedicina.
Am întrebat de unde au Nr meu telefon și zicea că de la banca Transilvania. Cum așa?? Cum e cu politica de confidențialitate?? Va zic eu, șmecherii ăștia ne-au furat datele și mai încolo, daca semnați pt digitalizare....vom rămâne și fără banii din cont!
LIVIU CECLAN
LIVIU CECLAN2 ani în urmă
Compania Metropolitan Life nu are nici o treaba cu protejarea investitiei clientilor sai, macar cu inflatia ! Nu o doare decat sa-si maximizeze profiturile pe spatele clientilor sai ! Daca vreti sa va protejati banii nu vi-i bagati intr-o asigurare de viata la metroplitan life. sunt niste mizerabili care se folosesc de mijloace neortodoxe ca sa va insele ! Va pot da oricand exemple directe, cu cifre !
Lavinia Buburuzan
Lavinia Buburuzan2 ani în urmă
Am făcut un credit la Banca Transilvania pe 3 ani, unde am achitat 1000 RON pentru asigurarea de viață. După 6 luni am fost nevoită să recurg la o refinanțare. Ei bine, mi s-a specificat faptul că trebuie să achit din nou acea sumă de 1000 lei, urmând ca mai apoi să mi se restituie diferența rămasă din cei 1000 inițiali. Mă repet, creditul inițial a fost făcut pe 3 ani, după 6 luni făcând din nou aceeași plată de 1000 lei. Mi s-au restituit doar 600 lei, suma de 400 a fost oprită pentru cele 6 luni de credit! Ironic! I-am contactat săptămâni la rând pentru a primi o explicație la întrebarea "de ce mi s-au oprit 400 lei pentru cele 6 luni ?" Ca să primesc același răspuns de fiecare dată, și anume:" S-a făcut sesizarea și veți fi contactată în cel mai scurt timp de către cei de la departamentul financiar!". Nu m-a contactat nimeni, astfel că voi acționa în consecință. Este dreptul meu să știu de unde până unde mi s-a sustras suma de 400 lei! Ați dat dovadă de o lipsă crasă de profesionalism, seriozitate și soluționarea situației!
Maria Guta
Maria Guta2 ani în urmă
Aceasta companie primește banii cu ușurință, iar în cazul unui deces, de exemplu, refuză cu obstinație, restituirea sumei pe motiv ca nu suntem persoane acreditate.
Îmi este rusine cu astfel de companii și astfel de angajati.
INTEX Spell
INTEX Spell2 ani în urmă
NU am auzit in viața mea de ăștia și mi-au oprit bani de pe card ? Sunteți cu capul sau ce ?
Maria Albu
Maria Albu3 ani în urmă
Toti angajatii cu care am discutat mi-au raspuns prompt la intrebari. Inca nu am avut evenimente care sa necesite despagubiri, insa am incredere ca isi vor respecta promisiunile.
Radu Chiroianu
Radu Chiroianu2 ani în urmă
Am plătit trei ani o asigurare medicală pentru care, atunci când am fost bolnav nu am beneficiat. Este vorba de doar trei zile de la ultima încercare de a-mi retrage banii și până la spitalizare Motivul pentru care nu nu au vrut să-mi achite despăgubirea a fost, ca nu aveam bani cont la perioada retragerii. Ok, am înțeles, dar de ce nu ma avertizat prin sms sau email așa cum am fost contactat cu insistență înainte de a fii de acord? FOARTE DEZAMĂGIT! NU RECOMAN!
Razvan Ciuna
Razvan Ciuna2 ani în urmă
Sunt hartuit in continuu de catre cineva de la Raiffeisen sa-mi vanda nu stiu ce asigurare in parteneriat cu Metropolitan de care n-am nevoie. Nu stiu de unde au numarul meu de telefon in conditiile GDPR dar voi anunta autoritatile competente pentru solutionare.
Marin Martinesc
Marin Martinesc2 ani în urmă
Nu meritati nici macar o stea,am facut la voi o asigurare ca o forma de pensie ptr urmasi mei daca patesc ceva ,apoi ati schimbat contractul fara acordul meu ,apoi nu mi ati dat nicio informatie despre asigurarea mea mai mult de 8 ani si dupa ce vam sunat si va m cerut sa dati explicati numai ma ti aburit cu vrajeli si am otarat sa ma retrag de la voi si din 100 milioane lei vechi stransi la voi mi ati dat numai vreo 48 milioane lei vechi , si vam mai sunat iara si mi ati zis ca dupa sarbatori o sa ma contactati sa mi dati detali dece ma ti furat asa de mult dar a trecut inca un an si tot nu mati mai sunat , eu lucrez si nu am timp sa umblu in judecati cu voi sau sa umblu sa va fac reclamati la protectia consumatorului,dar bine ca va pot scrie aici parerea despre voi, sunteti o rusine care ar trebui cineva sa va judece ptr toate jafurile si inselaciunile pe care le faceti
Locații recomandate