/Bucuresti/Companie de asigurari

Centrul de constatări daune Allianz-Țiriac

Bulevardul Expoziției 2, București 010617, România

Centrul de constatări daune Allianz-Țiriac
Companie de asigurari
4.1
202 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3G5+PM București, România
+40 21 201 9180
allianztiriac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Nae
Catalin Nae4 ani în urmă
Recepția rapida. Constatarea foarte rapidă și profesionista. Din păcate, sistemul i-a pus mari probleme dlui constatator. Daca recepția și constatarea au durat 10 minute, completarea actelor a durat peste 20 minute ptr că sistemul dădea rateuri. Recomand totuși programarea online.
SS Mihai
SS Mihai4 ani în urmă
Niste hoti,
Fac tot posibilul sa nu te despagubeasca,
Mi-a sarit un mare bolovan de pe un auto aisigurat si leasing tot allianz si au facut tot posibilul sa nu imi deconteze parbrizul.
PENTRU ORICE PROBLEMA LEGATA DE EI RECOMAND SA FACETI RECLAMATIE LA ASF.
Cu cat mai multe petitii cu atat mai bine pentru noi consumatorii.
Bujor Birliga
Bujor Birliga4 ani în urmă
Foarte profesioniști și eficienți. Am ajuns la ora stabilita, am completat formularele, nu am pierdut timp deloc. În 30 minute am plecat. Surprinzător de amabili și drăguți.
Cam asa ar trebui sa fie pe la toate centrele de daune auto unde nu mergi de placere! Jos pălăria!
Laur Noire
Laur Noire4 ani în urmă
In ceata Am avut un accident, 4 elemente indoite .....amiabila, vinovat celalalt . Pe Casco Allianz, am solicitat regres. S-a facut dosar dauna constatare(allianz) reconstatare(service).In sistemul (ermetic) al allianz la care are acces (partial) service-ul dupa 10 zile apare dauna avizata ! DAUNA TOTALA!!!!!.Call center allianz spune ca dosarul e in procedura de prelucrare.Au trecut 10 zile de la deschiderea dosarului , iar eu ca beneficiar sunt in ceata .......nu am fost informat despre absolut nimic.
Mihai P
Mihai P5 ani în urmă
Nu mai sunt ce au fost. Am fost vinovat de producerea unui mic accident, am făcut constatarea amiabila împreună cu șoferul pagubit iar la câteva zile primesc scrisoare de la Allianz Tiriac in care imi solicita prezentarea în ORICE CENTRU DE DAUNE in termen de 5 zile pentru a da o declarație cu privire la respectivul accident farafa menționa un centru anume, o ora anume sau alte detalii. M-am conformat și m-am deplasat la acest centru de daune care apare pe site-ul oficial al companiei dar unde nu exista niciun afiș, panou sau hârtie în care sa scrie că aici este un centru de daune Allianz. Am venit aici și nimeni nu știe nimic. Aștept de o oră și nimic. La telefon pe numarun oficial de site suna ocupat tot timpul.
Iuliu Sandu
Iuliu Sandu6 ani în urmă
Foarte dezamagit de serviciu, daca puteti, evitati. Am fost la ei pentru un service la masina, am avut programare la 8:45, masina a intrat in jur de 9 si am iesit la ora 14:00. Cand am intrebat de ce a durat asa de mult mi s-a spus ca baietii au avut pauza de masa si doamna mi-a replicat ca nu poate controla cat dureaza. Atentie, nu s-au schimbat decat chestii clasice, ulei, filtre, antigel, un bec, nimic altceva.
Pretul a fost pe masura. Primisem o oferta de 1170 lei, pretul final a fost 1370, cu 200 lei mai mult. Diferenta a fost pentru un bec si antigel. Da, ati citit bine. La fel, cand am mentionat acest lucru mi s-a spus ca astea sunt preturile. Cam asta ar fi. Data viitoare o sa merg pe mana altui service si piese after-market.
Alin-Constantin Paun
Alin-Constantin Paun6 ani în urmă
Va recomand cu mare incredere acest centru auto.
Astazi am fost pentru a deschide un dosar de dauna si am fost placut surpins de profesionalismul angajatilor, cat si de modul in care a decurs intreaga procedura de constatare.
Atentie: programarile pentru constatarea unei daune auto se fac online sau la telefon, NU efectiv la acest centru. Dupa ce s-a facut programarea se merge la centru pentru a se constata dauna.
Florin Rusu
Florin Rusu2 ani în urmă
Am incercat sa cumpărăm un autoturism și. Persoana de contact ă fost amabilă, a dat curs tuturor cerintelor pentru toate datele si aspectele cerute de noi. Multumim. De revenit.
Locații recomandate