/Brasov/Companie de asigurari

Euroins Romania

Bulevardul Griviței 70, Brașov 500173, România

Euroins Romania
Companie de asigurari
2.9
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ33+4G Brașov, România
+40 268 510 725
euroins.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana-Maria Crasan
Ana-Maria Crasan2 ani în urmă
Nu se dau banii ìnapoi pentru polite mai mici de o luna.
Florin Patrunsu
Florin Patrunsu2 ani în urmă
Ma deranjează că nu răspunde la nr de pe site afișat.
Laurentiu Flore
Laurentiu Flore2 ani în urmă
De trei zile sun nu raspunde nimeni,am fost la sediu pe Grivitei sunt peste 5 persoane in birou care abia te baga in seama,si mia zis ca problema mea se rezolva la Bucuresti,sun su acolo degeaba pe toate numerele am trimis mail a raspuns o data au lasat si un nr de telefon la care cand sun se inchide direct, o rusine de firma am trimis alt mail nu mai raspunde nimeni
Tudor Tudor
Tudor Tudor2 ani în urmă
S au miscat foarte repede, atat la programare, cat si la constatare si plata daunei. Nu ma asteptam in conditiile in care multa lume are pareri negative despre acest asigurator.
Scheida Alexandru
Scheida Alexandru2 ani în urmă
Astept de 3luni si ceva sa mi se facă plata deci o firma de 2 lei
Sereny emanuel
Sereny emanuel3 ani în urmă
au expirat toate termenele de plata si tot ce ni se spune.. vom transmite departamentului abilitat. Probabil ar trebui sa angajati oameni abilitati pentru ca angajatii vostrii sunt de toata jalea. Nu este normal ca dupa aproape 3 luni sa nu fie rezolvata problema.
Mircea Cosgarea
Mircea Cosgarea2 ani în urmă
Dezamagit, nu recomand, nu am primit despagubirea dupa o peroada de 3 luni de astepare, probabil va trebui sa apelez la protectia consumatorului. Stiu caz anul trecut cand cineva apropiat a primit despagubire de la City dupa doar 6 zile. Pot dovedi ceea ce sustin prin acte.
Popescu Gabriel
Popescu Gabriel2 ani în urmă
E mult si o stea. Nu respecta niciun termen. Nici cel de constatare, nici cel pt oferta de despagubire si-n final nici cel de plata. Si totusi exista! Numai la noi se poate! Traiasca asigurarea cu decontare directa la FIRME SERIOASE, NU euroins...cu litere mici! Celor cu RCA la astia, le urez evenimente cu unii tot la ăștia. P. S. Ciuntesc nejustificat și suma de plata! Am ajuns la executare silita cu ei.
Locații recomandate