/Brasov/Companie de asigurari

Asigurari RCA CASCO Locuinte

Calea București 76, Brașov 500365, România

Asigurari RCA CASCO Locuinte
Companie de asigurari
5
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJRG+R3 Brașov, România
+40 756 269 250
vipteamasigurari.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodora Idriceanu
Teodora Idriceanu2 ani în urmă
Băieți serioși și foarte competenți! Recomand cu drag!
Dorin Petrescu
Dorin Petrescu2 ani în urmă
O echipa splendida! Sa primesti mai multe optiuni pentru o problema oarecum complicata de RCA este mai mult decat puteam cere. Simplu, prietenos si fara batai de cap. Merci mult George & team!
Radian Saulescu
Radian Saulescu2 ani în urmă
Colaborez cu George de câțiva ani și pot spune ca serviciile oferite sunt ireproșabile. Mulțumesc George.
Ana Apetrei
Ana Apetrei2 ani în urmă
O echipa de oameni profesioniști la care poți apela cu încredere, oricand ai nevoie. Atenția la detalii și răbdarea sunt principalele calități cu care tratează clienții.
Oferă consultanță la un nivel foarte ridicat, informatii complete, corecte si actualizate, astfel încât clientul poate sa aleagă cele mai bune variante de asigurare, casco, leasing, asigurare de viata, locuință, pachete de vacanță etc.
Magda
Magda2 ani în urmă
Sunt extrem de multumita de colaborarea cu acesta companie. Am apelat la serviciile dumnealor in octombrie 2021, deoarece aveam nevoie urgenta de o asigurare rca. In cel mai scurt timp posibil m-au ajutat sa aleg cea mai buna varianta si am primit documentele pe mail, fara a fi nevoie sa ma deplasez.
Profestionisti, amabili, atenti la detalii si la nevoile clientilor - cu siguranta voi reveni cu incredere ori de cate ori voi avea nevoie de servicii de asigurari.
Florin Burdarus
Florin Burdarus2 ani în urmă
Profesionalism puțin spus, oamenii sunt tineri, dinamici, cu viziune spre viitor, la ei am simțit sentimentul de încredere deplina, totul fiind transparent in consultanta oferită de ei!
Cosmin G
Cosmin G2 ani în urmă
Am avut parte de servicii profesioniste. Personalul este excepțional, oferă consultanta și nu se axează doar pe vanzare. Voi tine cont de aceste lucruri și ma voi întoarce oricând cu drag. Felicitari echipei de acolo!
Bogdan Malusel
Bogdan Malusel2 ani în urmă
De câțiva ani de când lucrez cu George am avut parte de cele mai bune oferte la prețuri bune și fără costuri ascunse. Rapizi și profesioniști ori de câte ori am avut nevoie de ei.
Locații recomandate