/Timis/Coafor

HAIRPOND | BALAYAGE | TUNSORI BOB | TUNSORI PAR MEDIU | TUNSORI PARSCURT | VOPSELE DE PAR FARA AMONIAC

Bulevardul Take Ionescu 71, Timișoara 300073, România

HAIRPOND | BALAYAGE | TUNSORI BOB | TUNSORI PAR MEDIU | TUNSORI PARSCURT | VOPSELE DE PAR FARA AMONIAC
Coafor
5
454 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q66V+QQ Timișoara, România
+40 769 264 133
hairpond.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps HAIRPOND | BALAYAGE | TUNSORI BOB | TUNSORI PAR MEDIU | TUNSORI PARSCURT | VOPSELE DE PAR FARA AMONIAC
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sabina Prundeanu
Sabina Prundeanu1 an în urmă
A fost prima și probabil ultima oară când voi merge în acest salon. Pe lângă faptul că programarea mea era de la ora 11 și domnișoara a reușit să termine programarea anterioară după vreo 30 de minute, am fost neplăcut impresionată de calitatea serviciilor. Prosopul cu care m-am uscat pe păr era pătat în mai multe părți, peria era plină de păr, necurățată, iar în timpul tunsului domnișoara a scăpat foarfeca pe jos și nu s-a deranjat să o curețe. Mai mult, la final, am aflat că prețul serviciilor s-a schimbat și, din 65 de lei cât era tunsul când am făcut programarea, am plătit 100, fără niciun avertisment precedent.

Nu aș merge a doua oară în acest loc și în mod sigur nu-l voi recomanda prietenilor mei.
Raluca Monda
Raluca Monda2 ani în urmă
Am facut programare pe site, pentru ca telefonic nu se accepta programari, ca mai apoi, cand ajung acolo sa mi se spuna ca exista un bug si site-ul nu a inregistrat programarea. Mai apoi domnul de acolo mi-a spus sa ii arat cum am facut eu programarea, ca sigur am facut eu ceva gresit. Adevarul este nu aveam nimic altceva mai bun de facut decat sa imi pierd timpul si sa vin fara programare.
Claudia Vlad
Claudia Vlad2 ani în urmă
Recomand acest salon pentru servicii excelente: punctualitate, profesionalism, atentie, detaliu.
Experienta mea cu Hairpond a inceput acum 4 ani cand am intrat in salon cu parul blond deteriorat dintr-o decolorare in alt salon. Ma vopsisem la altcineva si parul meu a inceput sa se rupa de la jumatate din cauza decolorarii. Am apelat la Andrei printr-o cunostinta iar el a fost amabil sa ma programeze incat sa imi reabiliteze parul vopsindu-l, dar si cu tratamente incercand sa recupereze sa nu fiu nevoita sa ma tund scurt. Din acel moment vin in acest salon cu drag si ma bucur de serviciile oferite, iar parul meu blond arata foarte bine tinand cont ca un par blond decolorat niciodata nu poate fi la fel de sanatos ca un par nedecolorat.
De asemenea, Andrei mi-a recomandat gama Keune pt par si samponul silver pt intretinerea blondului.
Poza blonda complet e de acum, prima poza e de cand am intrat prima data in salon.
Edina KATONA
Edina KATONA2 ani în urmă
Excelent din toate punctele de vedere! Raport calitate/preț foarte bun, echipă profesionistă și amabilă. Salon foarte curat și bine organizat. Recomand cu încredere!
Delia Gal
Delia Gal2 ani în urmă
In afara de faptul ca exista o echipa care da dovada de profesionalism si ofera servicii de inalta calitate, apreciez enorm faptul ca pot sa imi organizez singura programarile online, ca exista transparenta in ceea ce priveste preturile si ca intotdeauna stiu cat voi achita pentru serviciile la care m-am programat. Mult success in continuare!
Annamaria David
Annamaria David2 ani în urmă
Salon modern,cu stil,cu oameni meseriași,deosebiți ,dedicați pentru ceea ce fac și cu produse de top ,adaptate nevoilor clienților! Eu de asta vin aici,tocmai din Arad. Recomand acest salon,pentru ținuta profesională!
Denisa H.
Denisa H.2 ani în urmă
Atmosferă destinsă, personal de treabă, servicii și produse profi - recomand! :)
Cristina Dragoi
Cristina Dragoi2 ani în urmă
Un salon super drăguț, minimalist, cu produse naturale.
Elena este un hair-stylist super. A înțeles exact ce îmi doream si nu doar asta, este o fire super deschisă și sociabilă. Nu a fost doar o programare la tuns ci o super experiența.
Locații recomandate