/Timis/Coafor

La Foarfecele Fermecate

Str. Ardeal, DJ691 nr. 4-6, Dumbrăvița 307155, România

La Foarfecele Fermecate
Coafor
4.7
282 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6RQ+3M Dumbrăvița, România
+40 727 078 291
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 8–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Veronica Dembroschi
Veronica Dembroschi2 ani în urmă
Un salon de excepție ; personal amabil care respecta regulile de igienă !
Alin Anitoiu
Alin Anitoiu2 ani în urmă
Personal foarte calitativ, atmosfera si calitatea serviciilor te face sa revi.
Locație de 10 STELE
Mariana Sacalus
Mariana Sacalus2 ani în urmă
I-mi este drag sa ma tund si pensa la FOARFECELE FERMECAT Any siAlina sunt super dragute si adevarate profesioniste mi-e tare drag de ele
Ahmad N
Ahmad N4 ani în urmă
Super, am fost azi pentru prima data, am Tunis cu Ionuț..mi-e a plăcut maxim. Recommend chiar dacă nu sunteți din zona ca eu nu sunt, merita drumul. Keep up the good work guys and thanks a lot ionuti ✂️✂️
Alexandru Crisan
Alexandru Crisan4 ani în urmă
Modific review-ul anterior care era de 5 stele. Am avut o surpriza neplacuta. Chiar daca pe usa este afisata sigla VISA si anterior plateam cu cardul, atunci cand am dorit sa platesc am fost informat ca la persoana la care m-am tuns nu pot plati cu cardul. E Persoana Fizica Autorizata si...nu se poate ! Am solicitat sa fac totusi plata pe cardul firmei si apoi sa se faca decontul intre administrator si colaboratorul cu PFA. Fara prea mult entuziasm, intr-un final a fost acceptata solutia propusa de mine. Totusi am ramas surprins de modul de functionare a frizeriei din acest punct de vedere.
Larisa Dinca
Larisa Dinca4 ani în urmă
Dezamăgitor....vin sa ma relaxez nu sa plec cu dureri de cap deoarece am parul lung.
Am făcut programare si fata care m-a tuns( Nico cred ca e numele ei deranjata ca era pauza ei de masa ).Sunt eu vinovata ca era pauza ei?? Nu cred...!!! Am plătit 60 de lei pentru un tuns de maxim 5 minute.
Voi funcționati ca si firma datorita noua clienților, este Dezamagitor sa vad ca va comportati de parca voi ne faceti noua un favor, nu noi va facem voua ca va alegem pe voi.
Laurentia Timar
Laurentia Timar5 ani în urmă
The secretary misplaced the appointment. I made an appointment, by phone on Wednesday at noon. I arrived there. They cannot found me in their 2 or 3 registers. After a while the secretary found me, but I was booked next day, at noon.

Recepționera a încurcat programarea. Am făcut programare telefonică pentru miercuri, la ora 12.00 Am ajuns acolo și mi-au spus că nu am programare. Apoi au căutat în 2,3 caiete de rezervări și pline de încredere mi-au spus că am programare, dar joi, a doua zi, la aceeași oră.
Nu le-am arătat agenda mea în care aveam notată programarea miercuri, plus un stick pe care îl păstrasem după ce vorbisem la telefon.
Ioana Neculai
Ioana Neculai2 ani în urmă
Cel mai prost tuns din viața mea!
Va spun sincer,tipul blond și-a bătut joc de parul meu,iubita mea în timpul pandemiei m-a tuns mai bine,sunt foarte dezamăgit,când ajung în fața oglinzii si ma uit cum arăt imi vine sa ma rad în cap!Andrei!
Locații recomandate