/Sibiu/Coafor

MOD Hairdressers by Paul Paralescu

Strada Mihail Sebastian nr. 18, Sibiu 550326, România

MOD Hairdressers by Paul Paralescu
Coafor
4.9
124 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4JV+38 Sibiu, România
+40 748 884 349
modhairdressers.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anabella Beju
Anabella Beju2 ani în urmă
De fiecare dată când plec de la voi, plec mai senină și mai frumoasă. Asta pentru că întotdeauna e o atmosferă faină și, bineînțeles, pentru că vă ocupați de cliente cu pasiune și profesionalism. Mulțumesc, Paul & echipa!
Alexandra Gîlcevoiu
Alexandra Gîlcevoiu2 ani în urmă
Personal amabil și servicii de calitate! Recomand
Liutza
Liutza2 ani în urmă
Sunt clienta lui Paul de vreo 7-8 ani si nu am nimic sa-i reprosez!Serviciile lui sunt de cea mai buna calitate, salonul e amenajat cu foarte mult bun-gust, implicarea lui e de 100%, niciodata n-am plecat suparata sau nemultumita, ba dimpotriva, pe langa faptul ca parul meu arata divin de fiecare data, salonul lui e coltisorul meu de liniste si relaxare cel putin o data pe luna sau la 2 luni. Il recomand cu cea mai mare sinceritate si incredere pentru ca se simte ca acasa! Keep doing what you know best Mod Hairdressers!
FLORIN IIF
FLORIN IIF2 ani în urmă
Pe lângă faptul că totul a durat foarte mult, preț de aproape 4 ore, acest " specialist de nimic " puțin spus Paul Părălescu, efectiv și-a bătut joc de coafura mamei mele, vopsit, șuvițe, totul efectiv făcut pe grabă, fușereală totală, la final totul a fost un dezastru haotic! Plătit tot integral plus ciubuc, nici măcar nu
s-a mai deranjat să răspundă după amiaza la telefon, voiam să clarific cu el pentru returnarea baniilor ! Dimineața am fost la prima oră la salon , mi-a vorbit foarte uràt, a spus că nu returnează niciun ban, doar după ce l-am amenințat că merg să-i fac plângere,
mi-a cerut contul IBAN pentru returul sumei de bani!
Un comportament execrabil , nu a ținut cont de cerințele mamei mele, fiind și primă clientă, venind pentru prima oară! Face toate prețurile după ochi!
Dacă puteam ofeream un sfert de stea pentru un asemenea comportament mizerabil, lipsit de profesionalism!
Sophie Georgeta
Sophie Georgeta2 ani în urmă
Profesionalism, talent, experienta, sunt doar câteva din caracteristicile frumoase care caracterizează MOD Hairdresswrs. Recomand cu bucurie!
Adi Roxi
Adi Roxi3 ani în urmă
Daca dpvd al comunicării e ok, profesional nu. Am cerut o tunsoare feminină, punctual, dar a ieșit cum nu mi am dorit. Sorry! Așteptările mele, ca și cerințele au fost altele.
Groza Ana
Groza Ana2 ani în urmă
Astăzi am călcat în premieră pragul noului sediu al MOD Hairdressers by Paul Paralescu.
Sunt bucuroasă să vă anunț că doar locația s-a schimbat: talentul, dedicarea și simțul estetic al lui Paul și ale spiridușilor săi, nu au suferit nici cele mai mici modificări.
Așadar, părul meu a ieșit din mâinile lui Paul și cele ale echipei sale tonice, cu o tunsoare extrem de versatilă, care poate fi coafată în orice direcție, neglijent sau meticulos, rapid sau bibilit. Inclusiv cu breton sau fără!
Multe mulțumiri, succes în noul vostru spațiu, să fie cu enorm noroc 😊.
Radu Stefan
Radu Stefan2 ani în urmă
Foarte profesional. A fost conform așteptărilor de la programare pana la spălat, tuns și aranjat. Recomand !
Locații recomandate