/Sibiu/Coafor

So Pretty

Calea Dumbrăvii 37, Sibiu 550324, România

So Pretty
Coafor
4.5
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4MX+JC Sibiu, România
+40 745 178 264
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana-Maria Petrut
Ana-Maria Petrut2 ani în urmă
M-am 'tuns' la Mirabela. Nu recomand! Am platit pentru fitzeee si cam atat. Pacat.Timp pierdut
Robert Silviu
Robert Silviu2 ani în urmă
Personalul este amabil și serviciile sunt calitative.
Diana Dancanet
Diana Dancanet2 ani în urmă
So NOT pretty! Nu recomand. De trei ori mi s-a întamplat să fiu programată de către domnișoara de la recepția salonului, spunându-i la telefon cum aș dori să mă vopsesc, și să ajung pe scaun ca să mi se spună: “nu îți putem face astăzi ce dorești” sau “hairstylist-ul la care te-am programat nu poate să te vopsească cum vrei, dar te pot programa la altcineva”. No, thanks!
Am uitat sa subliniez faptul că am fost clientă fidelă a acestui salon timp de 2 ani. Cu siguranță, după experiențele neplăcute pe care le-am avut la acest salon, nu mai calc pe acolo.
Adriana elena
Adriana elena2 ani în urmă
Nu recomand!!! Iti faci programare din timp iar ei o anulează cu o zi înainte nedandu-ti timp sa te reorganizezi!!
Monica Antimir
Monica Antimir2 ani în urmă
Coafuri foarte bine pregătiți,o locație primitoare, oameni amabili,rezultate excepționale!!!Mulțumesc
Kiki Pop
Kiki Pop4 ani în urmă
Am dat o stea pentru ca: am sunat sa fac o programare pt manichiura gel unghie naturala, intreb cat costa 80 de lei. Bucurie maxima pana imi cere sa platesc: 120 lei. Bine, salonul arata foarte profesionist, atmosfera frumoasa, l-as recomanda in general, dar atentie ca preturile nu sunt ceea ce ti se zice la telefon. Nu m-ar fi deranjat daca ar fi zis de la inceput cat costa, nu sa ma puna in fata faptului implinit, diferenta e totusi de 40 de lei, nu 5-10 lei.
Paula Leila
Paula Leila4 ani în urmă
Extrem nemultumita de pret. Telefonic un tuns de copil costa 30ron (aceasta e suma comunicata cand am sunat), dupa tuns (impecabil, varfurile), insa in fapt mi s-a cerut 50ron.
Am cerut bon fiscal, dupa strambaturi si pretexte ca "s-a blocat", am primit si bonul...
Nu recomand!!!
Răstoacă Mădălina
Răstoacă Mădălina2 ani în urmă
O experiență greu de uitat! Așa pot descrie vizita mea la acest salon, căci după ce mi-am lăsat părul să crească aproape 1an de zile, în doar 15 minute a ajuns majoritatea pe podea, iar ce a rămas era parcă tăiat cu barda. Poate vă pare dramatic dar pe cuvânt că nu exagerez, acum să vă detaliez vizita mea la acest salon, m-am prezentat la programare, doamna care m-a programat mă cheamă și-mi spune că persoana care mă va tunde a suferit un accident și nu poate comunica cu mine, îngrijorată oarecum am decis să continui deoarece nu judec pe nimeni și aveam încredere în “prestigiul” salonului, bun...mă așez pe scaun și nu mică mi-a fost mirarea când persoana respectivă nu doar că nu comunica, nici măcar nu a ascultat ce voiam, s-a uitat două secunde la niște poze, a dat din cap și s-a apucat să tundă, vă puteți imagina ce simțeau când vedeam cum sunt tunsă fără a fi înțeleasă cu privire la ceea ce-mi doream?! În concluzie, a fost o experiență groaznică, ceva de nedescris. Nu recomand!
Locații recomandate