/Sibiu/Coafor

Coafor canin Asy&Sparky

Calea Dumbrăvii 60, Sibiu 552801, România

Coafor canin Asy&Sparky
Coafor
4.4
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4HV+9P Sibiu, România
+40 742 349 812
coaforcaninasysparky.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Gacha
Ioana Gacha2 ani în urmă
Cățelușul meu a fost foarte frumos aranjat de fiecare dată. Servicii de calitate, dragoste față de animale, amabilitate. Vom reveni cu drag de fiecare dată. 🐶
Roxana Savescu
Roxana Savescu2 ani în urmă
De fiecare data cand am fost cu catelusa la tuns si tot pachetul am fost extrem de multumita, atat pentru profesionalism , cat si pentru faptul ca se poarta frumos cu animalele. Am apreciat ca , de fiecare data cand iesea Moni meu de la tuns, mirosea asa de frumos ca si ei ii placea😌. Recomand foarte mult acest salon si o sa vedeti ca si animalele vor fi încântate!
Lavinia Badescu
Lavinia Badescu4 ani în urmă
Neseriozitate , progamarile nu se noteaza nicaieri nici macar un nume nu se cere . Am sunat cu 2 zile sa confirm progamarea si tot a fost ok .Vineri cand am ajuns acolo coaforul era incuiat( bine ajunsesem putin mai repede de 4:30 ) si am zis ca mai astept , bai frate am stat 10 min , 15 -20 da nimeni nu mai venea am sunat de vreo 3 ori si intr-un final cand sa plec , ma suna inapoi .Si imi spune ca pe la ora 15 cineva cu vocea mea a sunat sa anuleze programarea , si cu un tupeu mi -a zis ca el nu se intoarce la coafor pentru ca si-a facut planul pentru seara aceea ,in conditia in care cand am ajuns la 16;20 iar coaforul are program pana la 18;00 . Si uite asa am plecat cu buza umflata , eu nici nu sunt din oras ,sunt din Sebes si a trebuit sa ma invoiesc de la munca ca sa vin pana in oras iar apoi sa plec inapoi acasa
Nu recomand!
Un utilizator Google
Un utilizator Google2 ani în urmă
"Nu ma mai complic cu caini care musca" e replica pe care am primit-o cand am ajuns cu cainele pentru programarea de azi, caine care a fost dus de pui la acest salon mentionand de la inceput ca poate fi agresiv (un Shiba Inu), initial primind replicile "adu-l ca rezolvam" si "nu e vreo problema daca e agresiv".
Dupa 2-3 programari in timpul carora eram rugat sa parasesc salonul, in acest mod cainele nemaifiind agresiv, si dupa care intrebam cum a decurs totul si raspunsul era "a fost foarte cuminte", azi, dupa ce cainele a devenit foarte stresat de la intrarea in salon, iar dupa urcarea pe masa a dat sa fie agresiv, fara nicio incercare de linistire a cainelui sau rugaminte de a-l linisti, am primit replica de mai sus si am fost nevoiti sa parasim salonul.
Sa nu mai aduc in discutie nepurtarea mastii intr-un spatiu inchis in care intra alte persoane.
Uite ca eu ma complic cu un review.
Andra Moisei
Andra Moisei2 ani în urmă
Am fost de fiecare data foarte multumita de felul in care au foat tunsi cateii.
Andrei Trif
Andrei Trif2 ani în urmă
Recomand
Foarte mulțumit
Mario Man2021
Mario Man20212 ani în urmă
Foarte bun❤
Alexandra Mihaela B
Alexandra Mihaela B2 ani în urmă
Tunde foarte frumos și știe sa se comporte cu animalele.
Locații recomandate