/Sibiu/Coafor

Yanky Salon

Strada Poet, Str. Vasile Cârlova 21, Sibiu 550017, România

Yanky Salon
Coafor
4.7
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4RM+5H Sibiu, România
+40 752 676 878
yanky-salon.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dalia Calbeaza
Dalia Calbeaza2 ani în urmă
Răzvan e un profesionist de nota 10! Am petrecut timp de calitate în salonul Yanhy și voi reveni cu siguranță! 👍
Sabrina Iuliana
Sabrina Iuliana2 ani în urmă
Au fost foarte primitori iar personalul incredibil
Asaftei Nicoleta
Asaftei Nicoleta2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea. Sunt foarte mulțumită de rezultat. Stiam doar ca vreau șuvite, nu stiam exact cum sa fie sau nuanta, dar profesionalismul și-a spus cuvântul și am suvite superbe, subtiri, finute și culoarea perfecta😊
Iar despre timpul petrecut acolo…nici nu știu cand au trecut orele…m-am simțim foarte bine la yanky salon. Mulțumesc mult, Răzvan! Mulțumesc, Yanky salon! Cu siguranța o sa revin cu încredere de cate ori am ocazia. Mulțumesc!
Alex Raducan
Alex Raducan2 ani în urmă
Un salon special, unde profesionalismul lui Razvan face ca, fiecare client sa revina pentru coafura pe care si-o doreste.
Marius coroi
Marius coroi2 ani în urmă
M-a tuns cum a vrut frizerița, nu cum am cerut eu
Ana T
Ana T2 ani în urmă
Un salon micut, cu o atmosfera primitoare si oameni frumosi. M-am simtit bine. Coafura a fost reusita. Recomand!
Cristy SB
Cristy SB4 ani în urmă
Ești servit instantaneu. Un tuns de nota 10. Chiar merita. Dar prețul te lasă masca. Anul trecut plăteam 15 lei. În primăvara 20 lei. Azi 25 lei. Chiar s-a grăbit și a gătat în 10 minute, deși nu era nici draku la coada. Anii trecuți așteptăm la coada. Azi eram singur și nu părea ca mai vrea cineva.
Nothing Interesting
Nothing Interesting5 ani în urmă
Doua nesimtite (scuzati limbajul). Am fost astazi sa ma tund (tin sa precizez ca nu este prima oara). Am asteptat in jur de 45 de minute, timp in care a mai venit un domn. Doamna mai plinuta, a bolborosit ceva de genul, ca mai este randul unui baietel care era cu mama lui si a zis si ceva de mine ca am venit inaintea respectivului domn. Cand mi-a venit randul, la doamna mai slabuta, aceasta a zis ca domnul care venise dupa mine, era programat inaintea mea. Am fost intelegator. Nu am zis nimic. Apoi a venit un alt domn. Cand mi-a venit din nou randul, dar la doamna cea plinuta, mi-a spus acelasi lucru, despre al doilea domn venit. Serios ? Chiar nu puteau sa imi spuna de cand am intrat pe usa ca mai sunt si alte persoane care trebuie sa vina ? Sau oamenii mai in varsta au prioritate si nu stiu eu ? Am plecat. M-am intors sa cer numarul patronului, sa fac o sesizare, pentru ca am pierdut aproape o ora, timp in care puteam sa imi rezolv si eu alte treburi. Mi s-a spus ca nu este nimeni patron acolo. Cum adica ? Se munceste la negru acolo ? Nu se platesc taxe nimic ? Sper ca patronul, oricine ar fi, sa vada si sa ia masuri si cand spun masuri, sa le spuna cucoanelor de acolo sa isi noteze pe un caietel ca nu e greu, persoanele cu programare.
Locații recomandate