/Iasi/Coafor

Green Spa

Strada Vasile Conta nr.42, Iași 700106, România

Green Spa
Coafor
4.5
138 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HCG+7R Iași, România
+40 746 179 793
greenspasalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea leahu
Andreea leahu2 ani în urmă
Salonul este foarte curat, chiar dragut amenajat si decorat. Am fost de cateva ori pentru mai multe servicii. Domnisoara Briana de la masaj este foarte draguta si priceputa. Am fost cu niste dureri de spate de care nu mai puteam scapa si dupa cateva sedinte am scapat de ele complet. Recomand maxim mai ales pentru partea de masaj!
Andreea Curus
Andreea Curus2 ani în urmă
Fete amabile și drăguțe. Am mers la manichiura și rezultatul a fost uimitor. Am urmărit sa vad dacă produsele sunt sterilizate, dezinfectate.. și au trecut testul cu brio. Atmosferă primitoare, călduroasă. Felicitări
Adina suhan
Adina suhan2 ani în urmă
Green Spa! Mulțumesc ca esti!

În locul asta din Inima cetății am cunoscut cel mai mișto Omuleț - maseur: Briana! Cauți ce cauti și, pana la urma, găsești ce ai nevoie! ☀️🍀
Ionela Ioana
Ionela Ioana2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile din acest salon, fetele care lucrează sunt foarte profi și implicate! 🤗
Madalina M
Madalina M2 ani în urmă
Am folosit acest salon pentru multiple ocazii, de cele mai multe ori manichiura si pedichiura, dar si pentru coafor, cosmetica si make-up. Elena Popa (la make-up si cosmetica) a fost exceptionala si Zenaida (manichiura si pedichiura, nu mai lucreaza acolo) de asemenea. Am fost si la Carmen si Alexandra de cateva ori pentru manichiura. Problema lor pe partea de corectitudine in programari. Sunt o persoana organizata si imi fac programarile cu cel putin 2 saptamani inainte. Am avut neplacerea de a ma trezi cu 2 programari neonorate. Una pe coafor, la un eveniment foarte important din viata mea, unde am ajuns sa fiu coafata de make-up artist (Elena), pentru ca coafeza nu a binevoit sa se prezinte la programare. A doua oara, programarea la manichiura care nu a fost trecuta in agenda si intercalata cu o alta programare si bineinteles neonorata. Iar personalul din salon de la manichiura si de la receptie s-a comportat de parca eu eram vinovata si asteptau explicatii din partea mea, chiar si in momentul in care am aratat conversatia cu programarea.
Irina Popescu
Irina Popescu2 ani în urmă
Nu recomand, am făcut 2 proceduri și ambele au avut consecințe neplăcute în timp. Am făcut o manichiură cu gel în acest salon, și am cerut model. Domnișoara de la manichiură parcă a făcut training pe unghiile mele - nu mai spun de atitudine. Nici după îndepărtarea profesională nu s-a reușit îndepărtarea stratului de gen în totalitate... A doua procedură - pensat și vopsit sprâncene, a fost un proces cel puțin hilar - mi-au fost smulse sprâncenele iar la vopsit, s-a folosit o vopsea cu 3 nuanțe peste culoarea mea naturală. La nici o săptămână am făcut coșuri în toată zona T pe care a trebuit să le corectez cu tratament dermatologic. Sper ca mesajul meu să ajungă la management, ca să poată corecta aceste ”deficiențe”. De altfel, salonul este foarte frumos amenajat, și decorat, foarte curat, miroase foarte bine, și dispune de toate echipamentele necesare.
Simona Botez
Simona Botez2 ani în urmă
Atentia la detalii e ceea ce face experienta la Green Spa una de exceptie. Am folosit in mai multe ocazii serviciile din salon ( makeup, coafor, mani-pedi, masaj) de fiecare data in aceeasi atmosfera relaxanta si prietenoasa, cu rezultate excelente. O recomand pe Elena pentru un
makeup spectaculos si un chit-chat asa ca intre fete cu multe sfaturi despre makeup si skincare , pe Carmen pentru manichiura/pedichiura, Ana pentru masaj, doamna Nela pentru vopsit, coafat... Cu siguranta voi reveni cu drag data viitoare cand ajung in Iasi.
Ciobanu Mihaita-Gabriel
Ciobanu Mihaita-Gabriel2 ani în urmă
Recomand cu incredere un masaj cu domnisoara Briana.
Professionalism
Calitate
Dedicatie multa
Sunt lucruri pe care le-am observat in cele cateva sedinte avute la Green Spa. Fiind un entuziast al masajelor si vizitand multe alte locatii, cred eu ca nu gasesti mai bun de atat pe Iasi.
Locații recomandate