/Iasi/Coafor

Concept TREI

Șoseaua Sărărie 15, Iași 700498, România

Concept TREI
Coafor
4.7
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HP8+7X Iași, România
+40 749 933 383
concepttrei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicusoara Bordei
Nicusoara Bordei2 ani în urmă
Am facut o programare cu o zi inainte prin intermediul site-ului partener stailer astzi la ora 10:30 si mi-au dat mesaj cu la ora 8:30 azi, eu fiind din exteriorul orasului si apropape ieseam din casa fiindca imi i-a ceva timp sa ajung, minim 40 de min fara trafic. Mai aveam 30 de minute sa ies pe usa si am vazut mesajul cum ca nu au defapt locuri disponibile si ca abia marti ar putea sa ma programeze. Ei bine, dragilor, nu ma ajuta, ma ajuta ca ieri cu o zi inainte, cand am facut programarea sa imi fi zis ca nu puteti asa puteam sa merg in alta parte insa acum nu pot merge nicaieri si trebuie sa mai astept inca o saptamana datorita faptului ca nu stiti sa va menegeriati salonul. Multumesc mult de servicii nu v-am trecut pragul insa nici nu o sa o fac.
Stefan Ivanov
Stefan Ivanov2 ani în urmă
Vin de ceva vreme la salonul dumneavoastra si nu mi s-a mai intamplat pana acum sa plec atat de dezamagit. Am gasit un stilist nou, nu cel care era data trecuta cand am fost. Am specificat de la bun inceput ca vreau sa fie aceeasi forma, am specificat lungimea, iar ce am primit este ce urasc mai mult. In parti am fost tuns mult mai scurt, am zis ca e ok, va creste...dar cand am ajuns acasa si am vazut ce am in spate.....cu siguranta nu este "aceeasi forma" pe care o specificasem.
Aaron GUO
Aaron GUO2 ani în urmă
Vă recomand Bogdan. Este profesionist. and He speaks English very well.
Monica DT
Monica DT4 ani în urmă
Concept TREI este un salon excepțional. Personalul este de nota 10: profesionalism, comunicare, experiența și bun simț. La manichiura, pedichiura și coafor am primit cele mai de excepție servicii. Sunt impresionata pozitiv de felul in care acești specialiști tratează clienții și de nivelul impecabil al rezultatelor obținute. Recomand cu drag!
Andreea
Andreea4 ani în urmă
Am fost la Aurelian la tuns. Se comporta foarte fain cu clienții. A fost o experienta cu rezultate plăcute. Din punctul meu de vedere găsești cu greu un profesionist care sa își ia suficient timp sa discute cu clientul, sa înțeleagă și sa pună în aplicare o tunsoare care sa se potrivească. Sper sa rămână la fel în comportamentul sau fiindcă ii va aduce succes.
Recomand cu drag.
Carmen andreea
Carmen andreea4 ani în urmă
Astazi am avut o experienta foarte placuta la salon. Este o echipa profesionista, care acorda atentie deosebita clientilor, explicand pas cu pas fiecare etapa a transformarii dorite. In cazul meu a fost o schimbare totala a nuantei parului.
Recomand hair stilista Cozmina !!
Radu gabriel Hrisca
Radu gabriel Hrisca5 ani în urmă
Cea mai proasta experienta a sotiei mele. Cu o saptamana inainte am facut programare la Andreea , iar cand a ajuns acolo, i s a spus ca Andreea nu mai are timp, si i a bagat pe gat o incepatoare , care ia facut o pedichiura nasoala plus un picior cu negru mat si un picior cu negru lucios . :((( atmosfera nasoala, oameni nasoi !
Denisa Constantin
Denisa Constantin2 ani în urmă
Experiența mea la acest salon este una care ma face să ma reîntorc cu drag și să nu mai încerc și alte experiențe la alte saloane, deoarece oamenii sunt profesioniști, atenți la detalii, este curățenie, iar raportul calitate preț este foarte bun. Când vine vorba de vopsit, ideile lui Aurelian puse in practică și de echipa lui fac ca rezultatul final să fie unul foarte bun, iar aspectul părului și anume frumos, îngrijit,NU DETERIORAT- primează și dupa ce trece timpul și revii pentru un nou look.
Locații recomandate