/Galati/Coafor

Coafor/frizerie Afrodita

Bulevardul Siderurgiștilor 36, Galați, România

Coafor/frizerie Afrodita
Coafor
4.4
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QF+65 Galați, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–20
Duminică: 7–13
Scrie o recenzie
Marius V
Marius V2 ani în urmă
Locație curată, personal profesionist privind frizurile, atmosferă de cartier cu puțină bârfă și tutuială cu unii clienți. Nu-ți spune nimeni nimic la întrare, nu te întreabă dacă ai programare și dacă au posibilitatea să te servească. M-am simțit prost că intrau unii veniți după mine și se așezau pe scaunul frizerului. Sigur oameni cu programare clienți vechi. Cu ei se purtau călduros.
Cosmin Resmerita
Cosmin Resmerita4 ani în urmă
O prostie de frizerie nu recomand nu se respecta deloc regulile pentru o frizerie nu se merita deloc bani dati pe o tunsoare
Aurelian Manasoi
Aurelian Manasoi4 ani în urmă
Cel mai mic pret
Ramona Pușcă
Ramona Pușcă4 ani în urmă
👍👍👍👍
NBA autoro
NBA autoro5 ani în urmă
O frizerie infecta care nu respectă regulile minime de igienă. Nu inteleg de ce totusi este mereu aglomerat. Am fost sa ma tund de 3 ori si de fiecare dată am observat ca personalul (frizeritele) nu dezinfecteaza ustensilele înainte de a tunde un client. Doar le clateste puțin cu apă și le foloseste la următorul. Nu mi se pare normal. Pe jos nu se mătură după fiecare tuns, cum ar fi normal. Am făcut si o programare telefonică care nu s-a respectat, pe motiv că aveau clienti mai vechi care au venit fara programare dar care trebuiau serviți. Rusine personalului și mai ales proprietarului acestui salon care nu își respectă clientii. Cu siguranță nu voi mai reveni niciodată în această locație. Nu va recomand.
Vlad
Vlad5 ani în urmă
Foarte tare! Recomand.
Octav Eu
Octav Eu6 ani în urmă
fetele fumeaza cam mult la geam
Romeo Anghel
Romeo Anghel2 ani în urmă
Cei mai buni și cele mai bune frizerite
Locații recomandate