/Galati/Coafor

Isidess - Centru de Înfrumusețare

Salon Isidess, Bulevardul Siderurgiștilor nr. 9, Galați 800364, România

Isidess - Centru de Înfrumusețare
Coafor
4.5
156 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HF+QJ Galați, România
+40 756 322 564
isidess.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Dumitrașcu
Alina Dumitrașcu2 ani în urmă
Deși frecventez acest salon de câțiva ani buni pt servicii de tuns și coafat, și în general am parte de rezultate foarte bune, nu a fost cazul și când am decis sa ma vopsesc.
Din păcate experienta a fost destul de neplăcută. Pornind de la faptul ca tot procesul a fost făcut pe repede înainte, deoarece timpul rezervat mie nu a fost estimat corect de fata de la programări. (deși eu am explicat când am făcut rezervarea în ce condiții e parul meu) Apoi, referitor la vopsire, a fost necesara o decolorare înainte. Problema a apărut când eu am anunțat ca ma inteapa destul de rău pielea capului, dar mi s-a spus ca asa e normal. Rezultatul: a doua zi aveam bubite pe scalp și am rămas cu niște răni extrem de dureroase. Ca sa nu mai spun ca nici culoarea nu a fost exact ce am cerut eu, ci mai mult...ce a ieșit.
Poate ca as fi trecut cu vederea nemulțumirile dacă nu îmi apăreau acele bubițe. Dar ținând cont ca e totuși un salon profesional, ai pretenția ca serviciile sa fie pe măsura preturilor cel puțin.

UPDATE:
Am fost contactata de patronul salonului și mi s-a propus sa revin pentru a discuta, și a vedea ce se poate îmbunătăți. Mi s-a refăcut culoarea, și mi s-a aplicat și un tratament pentru problema scalpului.
Sa speram ca pe viitor nu vor mai apărea asemenea neplaceri.
Mariana Ignatov
Mariana Ignatov2 ani în urmă
Locație îngrijită, curata, produse profesionale, personal foarte amabil și buni profesioniști. Atmosfera relaxanta.
Alina Tudorie
Alina Tudorie2 ani în urmă
O experienta total neplacuta: parul a fost tuns mult mai scurt decat am discutat initial si arata foarte rau, mai degraba ciopartit decat tuns. In plus, am fost taxata pentru "coafat ocazie par lung" cand doamna aceea mi-a facut cateva bucle pe un par foarte scurt, care nu au rezistat deloc. Nu recomand.
Oana Galben
Oana Galben2 ani în urmă
Rezultatul absolut perfect!!! Mi-am dorit un tuns și un vopsit, rezultatul este perfect:
-culoarea este ceea ce am hotărât împreuna cu Dra. Stilist și e superba.
-tunsoarea e in tocmai după propriile mele dorințe( lungime, forma, etc.).
In afara de rezultat, echipa foarte prietenoasa, o atmosfera calda și plăcută, foarte echilibrata( buna pt. o Pers. Extrovertă si pt. o Pers. Introvertită )
Mulțumesc pentru experiența frumoasa si mult succes pe viitor!!
Nicolusha1
Nicolusha12 ani în urmă
Am mers pentru un balayage si am obținut cel mult un decolorat mai aiurea decat daca mi l-ar fi facut acasa cineva. Deși aparent mi s-a aplicat un tratament pe care eu nu l-am văzut și nu s-a resimțit vreun efect asupra părului am fost taxată si acum apelez la tratament de par pentru a putea cât mai curând sa folosesc o vopsea sa acopăr mixul de culori din capul meu. Cel mai dezamăgită sunt de faptul că nici nu am apucat sa arat o poza cu ce vreau, nici n-am primit ceva sa semene a balayage profesional. Nu s-a discutat culoarea nuantatorului, nici nu mi s-a spus cand s-a aplicat, m-am trezit cu el in cap. Probabil Teo , cea care m-a făcut la par a realizat ca a rezervat prea puțin timp (2 ore jumate, dintre care juma de ora a trecut cu întârzierea ei si cu pregătirile decolorantului).M-am si trezit cu 60 lei pe bonul de plata pentru aranjat, deși doar mi s-a uscat părul cu peria...Eu cerând bucle, dar motivația pt ce am primit a fost ca urmeaza altcineva. Aceeasi Teo m-a tuns cu câteva săptămâni înainte si nu o recomand nici macar pentru asta. Trebuia sa fiu tunsă drept....mi-a filat atât de mult si neuniform din par ca e pur si simplu ciopartit. Mare atenție cand va alegeți persoana la care mergeți.
Larisa Zaharia
Larisa Zaharia2 ani în urmă
M am programat la acest salon pentru a imi tunde din lungimea parului și pentru un breton. Mare mi a fost dezamăgirea când nici tunsoarea și nici bretonul nu au fost realizate. Ca sa explic in ceea ce privește bretonul: ce nu am înțeles, a fost remarca doamnei respective de a fi necesar sa ma programez la spălat, ca apoi sa se realizeze IPOTETIC acest breton, deoarece fiind deja spălat nu își poate da seama de cum ar trebui sa arate, ulterior doamna insistând cu faptul ca singurul mod de a avea eu un breton ar fi sa fie unul drept și gros (ceea ce am repetat ca e fix opusul a ce imi doresc). Am lăsat bretonul in pace (ma bucur ca nu am insistat sa îl tundă doamna). Trebuie sa menționez ca atitudinea s a schimbat complet și părea destul de iritată de întrebările pe care le adresam, eu nefiind din domeniu și neștiind exact de ce e așa imposibil sa se realizeze. Nu a mai contat faptul ca eram un client și ca nu ar trebui sa tragă in halul asta de par sau ca ar trebui sa aibă o anumită atitudine deoarece nu muncește pe gratis. In cele din urma, când am trecut la vârfuri, am precizat lungimea preferata, și am menționat ca as dori sa se mențină “scarile”, și in plus sa fiu tunsa in V, eu fiind pe drept. Ei bine, nu pot explica litera in care am fost tunsa😂 clar nu era V și nici U, nimic, era un drept ciopârțit, fapt ce nu l am observat pana nu mi s a atras atenția de către o cunoștința care mi a făcut poza (la salon nu am putut vedea din spate). Nu doresc nici o oferta din partea salonului, nu voi mai repeta experiența. Ca fapt divers, am ajuns sa ma tund încă o data, pentru a capătă totuși o forma, in final am și breton realizat pe par USCAT și deja spălat, cum era și n ziua cu pricina in cadrul Isidess. Concluzia : este un salon scump cu servicii mediocre spre slabe. Am plătit 42 de lei pe niște vârfuri făcute in batjocura, in timp ce la cel de al doilea salon am plătit 60 lei cu tot cu aranjat.
Larisa Hava
Larisa Hava2 ani în urmă
Fetele de la recepție sunt niste incompetente, îți greșesc mereu programarea sau ti-o anuleaza.
Gabriel Popescu
Gabriel Popescu2 ani în urmă
Era sa nu imi mai cunosc nevasta dupa ce a fost la voi! Nota 10
Locații recomandate