/Galati/Coafor

Cabinetul EPIL SPECIALIST Tecuci - Epilare Laser

Strada Transilvaniei 36, Tecuci 805300, România

Cabinetul EPIL SPECIALIST Tecuci - Epilare Laser
Coafor
5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RCQM+JV Tecuci, România
+40 775 332 654
cabinet-epilare.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tamara Escu
Tamara Escu4 ani în urmă
Servicii de calitate! Mulțumesc! Recomand!
Andreea Larissa
Andreea Larissa6 ani în urmă
Sunt foarte multumita si chiar placut surprinsa ca s-a deschis in Tecuci un salon care ne ajuta pe noi, femeile, sa scapam de stresul zilnic sau lunar, dureros si costisitor. Am auzit de la multe prietene din alte orase cat de multumite sunt sa aiba o epilare definitiva, asa ca am vrut sa incerc si eu prin intermediul acestui salon. Doamnele de acolo sunt foarte dragute si bine pregatite din acest punct de vedere, tratamentul nu doare absolut deloc si placerea sa aiba in fiecare zi pielea epilata este de neegalat. 5 stelute din partea mea !
Mihaela Corodeanu
Mihaela Corodeanu6 ani în urmă
5 stele din partea mea! am inceput procedura ieri, dupa ce am avut parte de un consult gratuit, am fost placut surprinsa sa vad ca dureaza foarte putin procedura, fara nici cea mai mica durere-dimpotriva, placere!Doamna de acolo aplica un gel pe locul care trebuie epilat, foloseste laserul si dupa ai parte de un mini-masaj cu ulei uscat, super hidratant si aromat! abia astept urmatoarea sedinta peste 3 saptamani!
Sorina A
Sorina A6 ani în urmă
Indiscutabil un serviciu oferit cu profesionalism intr-o atmosfera primitoare! Incepand de la calitatea produselor(care au un miros foarte placut) pânä la cea a laserului de ultima generatie si terminand cu buna pregatire a personalului, totul conduce la ideea ca o data ce ai calcat pragul cabinetului sigur vei reveni!
Adriana Nastase
Adriana Nastase2 ani în urmă
Un par bogat pe cap inseamna, de cele mai multe ori, un par bogat in toate zonele corpului unde el creste. Ma confrunt cu asta inca din adolescenta si am incercat atat epilarea nedureroasa (crema sau aparat de ras) cat si epilarea dureroasa (ceara si aparat depilator). Am incercat acasa, am incercat la salon, dar parul se incapataneaza sa creasca, fir cu fir enervandu-mi si iritandu-mi pielea. Am survolat pe internet si am aterizat pe multe articole despre epilarea laser. La fel, impartita si ea in epilarea laser acasa si epilarea laser la salon. Si iata am ajuns la Cabinetul EPIL SPECIALIST Tecuci - Epilare Laser. Vreau sa tratez aceasta experienta din mai multe puncte de vedere si va voi scrie despre prima mea sedinta.

𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭𝐮𝐥
Am avut foarte multe intrebari despre ceea ce implica procedura de Epilare Laser si pe langa raspunsurile la intrebarile cu care am ajuns la cabinet, am primit si multe alte informatii importante. Cele mai multe referitoare la cum imi pot ingriji si proteja pielea, nu doar in stricta legatura cu aceasta procedura. Cred ca o importanta majora a discutiei a fost faptul ca doamna specialist trateaza subiectul si din punct de vedere medical, nu doar din punct de vedere estetic, cum s-ar intampla in cazul in care discutia ar fi purtata cu o cosmeticiana.

𝐂𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥
Cadrul este unul intim si placut, care m-a ajutat sa ma relaxez si sa ma destind. Exista amenajat un dressing unde te poti schimba, ceea ce ajuta foarte mult, mai ales persoanele pudice ca mine.

𝐈𝐠𝐢𝐞𝐧𝐚
Toate echipamentele sunt profesionale, nu se folosesc incropiri, totul este sterlizat, igienizat, se folosesc prosoape igienizate si sterlizate. Am primit papuci, lenjerie si masca, toate de unica folosinta si au fost aruncate la cosul de gunoi dup ace am finalizat procedura.

𝐏𝐫𝐨𝐜𝐞𝐝𝐮𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐞𝐩𝐢𝐥𝐚𝐫𝐞
Primul lucru facut a fost sa imi testeze cu un aparat culoarea pielii. Ulterior, pe aparatul laser au fost facute cateva setari, astfel incat sa nu imi maltratez pielea, doar sa trateze problema pentru care am venit.
Echipata si dezbracata, m-am intins pe pat si am inceput. De fapt, doamna a inceput, eu doar am inceput sa stau degeaba. Se foloseste un gel (tare bun si racoros mai ales vara) si apoi pe portiuni, se trece la epilarea efectiva. Initial, mi-a fost testate rezistenta la durere, si dupa ce au fost cateva pulsatii, am intrebat “sip e und ear trebui sa simt ca ma doare?”. Asta pentru ca … da …. Nu durea.
Cand s-a finalizat epilarea pe toate zonele, am beneficiat de o crema hidratanta cu factor de protectie pe zonele tratate, si m-am intors la viata mea obisnuita.

𝐃𝐮𝐫𝐚𝐭𝐚
Durata procedurii dureaza in functie zona in care se efectueaza epilarea. Spre exemplu, picioare lung (30-45 min) iar axila 10-15 min.

𝐈𝐧𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐬𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐢
Sa ma hidratez si sa imi hidratez pielea.
Sa continui epilarea parului cu aparat de ras.
Sa nu ma expun la soare (5 zile dupa procedura si 5 zile inainte)

𝐕𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐮𝐩𝐚 𝐞𝐩𝐢𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐥𝐚𝐬𝐞𝐫
Prima zi – Ca si cand nimic nu s-ar fi petrecut. Nu am avut nicio iritatie, durere, mancarime sau alte reactii.
Saptamana 1 – Nu am vazut un rezultat concret. Dar mi-am continuat rutina. Am continuat epilarea parului cu aparat de ras, am folost crema de corp hidratanta, nu m-am expus la soare.
Saptamana 2 – Am observat ca pe anumite portiuni lipsesc firele de par, estimez ca ar fi in proportie de 20% mai putine fire de par decat in mod normal
Saptamana 3 – Pot purta pantalon scurt/fusta inclusiv in a 3a zi dupa epilarea cu aparatul de ras.

𝐂𝐚𝐦 𝐚𝐭𝐚𝐭 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐚. 𝐌𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚 𝐬𝐢 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝!
Boghitoiu Alisa Adriana
Boghitoiu Alisa Adriana2 ani în urmă
Experiență, performanță și calitate!
Un loc în care prestarea unei ședințe de epilare definitiva este marcată de grija și respect față de client. Procedurile sunt plăcute cu rezultate excelente! Nu-mi pot imagina cum as mai putea suporta lama sau ceara. Recomand cu incredere laserul dioda. Multumesc Epil Specialist Tecuci!
Georgiana Savastre
Georgiana Savastre2 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult de la prima sedinta. Procedura a fost foarte bine explicata si rezultatele au fost pe masura. Abia astept sa vad efectul final
Larisa Hristea
Larisa Hristea2 ani în urmă
Locații recomandate