/Constanta/Coafor

Apollo Beauty Salon - City Park

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C, Constanța 900419, România

Apollo Beauty Salon - City Park
Coafor
3.2
63 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
6J3J+9M Constanța, România
+40 786 078 040
saloaneleapollo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Alexandra1 an în urmă
Doamna Claudia mi-a făcut una dintre cele mai frumoase coafuri. Foarte atentă la detalii
Varvara1 an în urmă
Cea mai urata coafura (facuta din topor) la cel mai scump preț din România.
Florin Stefan Oprea
Florin Stefan Oprea2 ani în urmă
Neserioși. Am făcut o programare la ora 12.30:m-am prezentat, mi s-a spus să aștept, că vine imediat "fata".
După 40 minute în frizerie (nu poți compara cu un salon), timp în care au intrat alți clienți, cu sau fără programări, am fost iar la recepție să întreb care este ordinea, dacă se respectă programările..... În cele din urmă i-am rugat să - mi anuleze" rezervarea", renunț.
Un gust amar, lehamite.

Despre purtatul măștii.... nu vreau să vorbesc, cine vrea, acolo găsește.
O afacere tipic românească.
Negoita Andreea
Negoita Andreea2 ani în urmă
Am fost prezenta 4 ore pentru decolorare și culoare+ 40 minute așteptare pentru ca
anumiți angajați sunt Exploatați de ceilalti colegi: nu au pauza de masă (era cazul coafezei care s-a ocupat de mine -Mihaela-) rămân peste program…nu exista muncă in echipa. Unele fete stau degeaba; am reținut numele unei domnișoare Andreea care a stat numai la casă degeaba și când au venit clienți la casă a pus-o pe colega care muncea- o fată pe nume Elis- sa vină ea sa se ocupe in timp ce dra Andreea s-a dus sa vorbească la telefon afară…
Programările nu se respecta. O alta clienta de lângă mine a plecat deoarece avea programare si așteptase mult.
Alt punct: Lipsa de materiale, se folosesc șervețele pentru a separa șuvițele. Muzica e la maxim nu poți avea o Conversație cu coafezele… te doare capul După 4 ore..
Cu o zi înainte ma prezentasem pentru o estimare de preț si dacă este posibil sa mi se facă ceea ce vroiam. Mi s-a spus 1200 cu îndreptat permanent 900 fără permanent, doar decolorare si culoare (blond gri). Dialog cu domnul de la casa:
Eu: rămâne atunci doar decolorarea si blondul.
El: va costa totusi 900
Eu: Da, Dar măcar nu depășesc 1000 lei…
El: Ok, mâine la 17:30.
A doua zi, după ce coafeza mi-a pus tot decolorantul, domnul respectiv vine sa îmi spună ca ma va costa 1200 doar decoloratul și blondul. Am întrebat dacă pot plăti cu cardul. Răspuns: “sa o întreb pe colega mea”. M-am enervat. Am plătit cu cardul am cerut bon si sa contactez patroana. Am plecat de acolo cu “asigurarea domnului ca ma va contacta patroana”. Nici in ziua de astăzi (după 3 săptămâni nu am fost contactata). Ma voi lupta pana dau de patroana deoarece este o Rușine ce se întâmpla acolo. Sa nu mai spun ca am ieșit bruneta de acolo, pătată pe pantalon si pe față de negru… dar asta nu m-a deranjat deoarece coafeza respectiva era varza de oboseala si de foame si fără materiale.
Nu va duceți la acest salon pana nu se face curățenie in personalul acesta..
Denisa Chelmus
Denisa Chelmus2 ani în urmă
Mi-am făcut programare la acest salon iar machiajul a fost executat oribil. "Make up artista" tot pleca la receptie sa vorbească cu colegii în timp ce ma machia. Primerul l-a aplicat direct cu mâinile , mi-a făcut sprâncenele de 2 ori mai groase decât le am , efectiv erau cât jumătate din frunte. Nuanta fondului de ten mai inchisa decât pielea mea, fără contouring sau highlighter sau gene.
Rujul aplicat direct cu pensula rujului. Singurul lucru cât decât ok a fost fardul de pleoape. Tipa care m-a machiat sigur habar nu are ce face...
Violeta Liliana
Violeta Liliana2 ani în urmă
Au întârziat cam mult peste ora programata.
Cea de la recepție extrem de obraznică.
Scump și servicii slabe calitativ (60 lei un tuns executat pe par scurt, fără pieptănat, fără spumă, fără foen și nimic altceva.
Emil iacobescu
Emil iacobescu2 ani în urmă
După experienta avuta in acest SALON și în urma rezultatului, am bănuială ca persoana care m-a tuns pe mine, lucrează ca sezonier, pe unde apuca și orice se cere. Nu cred ca este frizer de profesie care sa aibă si o oarecare experienta, probabil vara trecuta lucra în construcții, iar în viitor va deveni un mare chef bucătar prin Mamaia.
Nu înțeleg cum va angajați personalul, ii testați printr-o proba practic de pus faianță? Trebuie doar sa fie în stare sa mature de pe jos parul tuns?!
Ieri 28.07.2021, în jurul orei 17.40 am ajuns în Vivo Malll la Salon Apollo, nu aveam o programare prealabila, dar domnisoara de la recepție a fost foarte drăguță și a spus ca are un coleg liber în acel moment, asa am ajuns pe cel de-al doilea scaun de pe partea stanga cum intri în Salon. Am simțit nevoia sa specific toate aceste informații, în cazul în care conducerea acestui salon dorește sa verifice situația în cauză, pentru a se constata ca este un caz real și nu o poveste inventata.
Dupa ce m-a invitat politicos sa iau loc pe scaun, i-am explicat frizerului cum doresc sa fiu tuns, acesta a confirmat ca a înțeles și a trecut la treaba, cu miscari precise si mare încredere în sine, a reușit în 15 minute sa mă facă harcea parcea.
După experienta personala și recenziile pe care le-am citit ulterior despre acest salon va recomand cu toată prietenia sa evitați sa va tundeti acolo.
Carmen Craciun
Carmen Craciun2 ani în urmă
O experienta groaznică, nu cred ca mai îmi trebuie vreodată salon, am cerut un vopsit, nuanță de roșu, m-a decolorat, mi-au ars parul varză,, mi a pus culoare, nu am fost deloc mulțumită la final.
Am întrebat de preț la început, și mi s-a spus ca 250 de lei, după 300 de lei, și la final am plătit 440 de lei, nu am zis nimic, după prima spălare am rămas un roz spalacit, și cu parul ars și cu arsuri pe piele.
Am revenit la salon foarte revoltata, le-am cerut sa ma vopsească din nou, și mi s-a cerut încă o sută de lei, normal ar fi fost corect sa nu mai dau nimic, să-mi da și banii înapoi
Dar na!
Marius Paraschiv
Marius Paraschiv2 ani în urmă
A durat o oră și două zeci de minute un simplu coafat de par scurt/bob și arată mai rău decât la început. S-au oferit să spele și să facă din nou ca și cum timpul ar fi nelimitat. Atitudinea este oribilă! Începători fără talent! I s-a spus fetei că mâine va fi în Vivo și mai avea puțin și începea să plângă pentru că ea nu știe să ajungă acasă din Vivo. Sa nu știi să ajungi acasă în 2021 spune clar ce abilități de învățare ai și mai ales câtă responsabilitate îți poți asuma. Salonul este condus de incapabili iar felul în care au gestionat nemulțumirea clientului a demonstrat asta!
Iuliana ludosanu
Iuliana ludosanu3 ani în urmă
O atmosferă de nepasare si lipsă de profesionalism.Nu am fost invitată sa-mi pun haina in spațiul special amenajat in acest scop, coafeza nu a fost anunțată de venirea mea deși aveam programare.Am ascultat timp de o ora muzică"de cartier" dată la maxim așa că eu și coafeza am strigat una la alta ca să ne să auzim.Atitudinea personalului este una de gașcă aflată în pauză care ,în lipsa de altceva mai bun , catadicsește să trateze si clienții.Receptionera aroganta si nepoliticoasă , atmosferă de bilci in care se descurcă fiecare cum poate.Pacat.
Locații recomandate