/Constanta/Coafor

Select | Constanta

Bulevardul Mamaia 20, Constanța 900673, România

Select | Constanta
Coafor
4.9
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JMV+6F Constanța, România
+40 722 112 561
selectconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Ghita
Marius Ghita2 ani în urmă
Elena este cea mai bună frizeriță din Constanța. Mă tund la ea de peste 20 de ani .Când a schimbat locația am mers mai departe împreună!!! Este un om implicat, bun și dedicat!!! Multă sănătate Elena !
Ceausu Anda
Ceausu Anda2 ani în urmă
O doamna foarte plictisita nici nu am apucat sa zic buna ziua ca imediat ma scos afara nu am timp.
Robert calin
Robert calin4 ani în urmă
nu exista comparatie. Daca vreti o firzerie unde te tunzi fix ca in poza mergeti cu incredere. E un salon foarte spatios curat elegant modern iar programarea a fost respectata la minut. Am fost impresionat placut rar mi-a fost dat sa am parte de profesionalism - nota 10 voi reveni categoric.
Cargo Friends
Cargo Friends4 ani în urmă
Doamna Elena, o doamna de nota 20. Se cunoaste experienta pe care o are dansa. Felicitari pentru profesionalismul de care da dovada, si mai ales pentru buna dispozitie pe care o ofera clientilor, recomand cu cel mai mare drag.
Vali Darac
Vali Darac4 ani în urmă
Cu toată sinceritatea sunt plăcut impresionat de tot. Sunt mulțumit de modul în care am fost tuns, impresionat de curățenie, de faptul ca este central și nu în ultimul rand de preț. Recomand 100% cu încredere!
Paul Datcu
Paul Datcu5 ani în urmă
Cei care lucreaza sunt foarte organizati si muncesc in echipa pentru a aduce clientului o experienta cat mai decenta. Am fost de 2 ori si pot sa spun ca mi a placut foarte mult
Cotoranu Alex
Cotoranu Alex2 ani în urmă
Ajung acolo si salonul era inchis, desi era in programul de lucru. Dupa ce stau 10 minute vorbesc la interfon cu o doamna care ma intreaba daca am rezervare, ii spun ca nu si ca nu e nicio problema si ca sa astept colega care tunde. Odata ajunsa, desi salonul era inchis cu cheia, imi raspunde flegmatic ca are rezervari, desi era gol. -1 o stea daca s-ar putea 👎
Vasile Radu
Vasile Radu2 ani în urmă
O afacere făcută din și cu pasiune. Sper ca in viitor salonul să se dezvolte și bineînțeles să-și mențină standardele de calitate actuale. Mult succes în continuare și categoric recomand!!!
Locații recomandate