/Constanta/Coafor

Lucia Style

Bloc AL1, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 111, Constanța 900388, România

Lucia Style
Coafor
4.4
113 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JWJ+5Q Constanța, România
+40 722 444 194
luciastyle.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dicu Diana231 zile în urmă
O experiență foarte frumoasă cu Lucia Style.
Am făcut cursul de stilist protezist unghii cu Mișu,un profesor extraordinar.Multumesc pentru tot ce am învățat și îmi va fi de mare folos.
Un mediu foarte plăcut! Voi reveni cu plăcere!
Nicoleta Gunea
Nicoleta Gunea2 ani în urmă
Cristi m-a tuns și aranjat foarte frumos.
Am plecat foarte fericită din salon.
I-am promis că voi reveni în salon.
Alina T
Alina T2 ani în urmă
Profesionalism si respect fata de client.
NEW VISION MEDIA
NEW VISION MEDIA2 ani în urmă
Am fost vopsita la rădăcini o culoare mai închisă și pătată efectiv pe parul meu blond pe lungime…. Eu am venit cu toată încrederea și acum sunt dezamagita profund.
Magda Petrescu
Magda Petrescu4 ani în urmă
Cand a plecat din tara manichiurista mea, am cauta in tot orasul un loc in care sa gasesc pe cineva care sa faca o manichiura clasica, curata, care sa stie sa foloseasca o chiureta la pedichiura si nu doar sa puna unghii. Este singurul loc unde, dupa peregrinari si experiente care mai de care , am gasit aici ce am cautat. Am sa mentionez numele doamnei ca sa nu existe confuzii; vorbesc despre d-na.Croitoru care s-a pliat pe cererea clientului chiar si cand am avut un caz de urgenta medicala si a fost nevoita sa gaseasca o solutie. Multumesc pentru profesionalism.
Nikol Hertel
Nikol Hertel4 ani în urmă
Nu va recomand sunt niște neserioși care nu știu sa vb cu clienții lor. Am sunat la ei în legătură cu niște informații referitoare la diploma de calificare și răspunsul nu a fost unul decât , răstit și foarte recalcitrant. Ma dezgustat complet. Urat din partea unor asa ziși profesioniști. Nu merita nici o steluța. Sunt mult sub 0
C'est Moi
C'est Moi4 ani în urmă
Nu va recomand.. dupa manichiură am avut numai infectii, coifiura pt nunta si-au batut joc. Doar machiajul ă fost ok...deci păcălit si cu banii luati. Nu mai este ce a fost
Liliana G.
Liliana G.5 ani în urmă
Imi fac manichiura si pedichiura la Mishu, care este o adevarata profesionista. Este unul dintre acei oameni la care mergi cu mare incredere, pt ca , chiar stie ce face.Felicitari Mishu pentru dedicare, integritate si pt ca esti un adevarat Magician.
Mirela Patasani
Mirela Patasani2 ani în urmă
Nu va faceti pedichiura aici! Am fost tratata cu aroganta,pretul 100 de lei,cand imi retrageam piciorul de durere,instinctiv,pt ca intra prea tare cu forfecuta in cuticule s-a rastit la mine sa nu mai retrag piciorul.Am obtinut de acolo mucegai pe unghie.
Locații recomandate