/Constanta/Coafor

Apollo Beauty Salon - Vivo Mall

Bulevardul Aurel Vlaicu 220, Constanța 900498, România

Apollo Beauty Salon - Vivo Mall
Coafor
3.1
42 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5JX5+HP Constanța, România
+40 786 078 043
saloaneleapollo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Eduardo741 an în urmă
Beatrice ce nume frumos de basm, de poveste. Dar anonim fără poza fără istoric!!!! De ziua îndrăgostiților ca de tradițiile și obiceiurile urmează de drago ete și fiind invitata la o logodna negăsind saloane libere m/am hotărât împreună cu,, prietenul,, sa colorez unghiile de la maini(manichiura) dar ,,, fata din Armenia,,, nu a prea înțeles și m/am trezit cum am și descris din recenzie cu pedichiura. Ce experienta!!!! Și acum sunt confuza sunt frustrata de nici,, iubitul meu,, nu a vrut sa mergem la manichiurista logodita de rușine!!!Acest comentariu este un pamflet!!! Recomand cu încredere acest salon. Personal amabil,comunicativ.Aviz anonimilor(Beatrice) mergeți cu încredere la acest salon!!!!
Beatrice1 an în urmă
Nu recomand ! 🤯Nu merita nici macar o stea. Am fost pentru o manichiura semipermanenta, in acea seara trebuia sa merg la o logodna si am fost anuntata in ultimul moment. Am prins loc si am mers la Apollo. Acolo cand am ajuns era o fata din Armenia, mi a fost frica sa cer manichiura cu gel si am zis sa merg pe semipermanent , o tehnica ce o poate face si o fetita de 14 ani. Dupa ce am ales 4 culori si nici una nu era valabila , m-am trezit dupa o ora cu pedichiura in loc de manichiura. Unghiile nu erau egale , nu aveau forma . Mi am cerut banii inapoi si am preferat sa merg la logodna fara unghii. Prietena mea care doar ce se logodiste , fiind si manichiurista mea a ramas socata cand i-am aratat pozele cu “munca” depusa . Imi pare rau ca nu pot incarca poze sa va arat.
-cand s a apucat sa mi dea unghiile cu gel jos tinea pila electrica prea mult pe unghii si se incingea ranindu ma
-gelul nu a fost curatat complet , ceea ce inseamna ca unghiile nu erau finisate astfel le a facut cocoasa
-pielitele au fost partial taiate ceea ce a incurcat o sa aplice uniform oja peste
-gelul semipermanent se scurgea in parti
-oja semipermanenta mi a fost aplicata si pe piele ( cele mai frumoase nuante de oja nu sunt valabile by the way)
De rusine nu am vrut sa spun nimic , m-am intalnit cu iubitul meu si a ramas socat . 😨 Mi a spus ca el nu iese asa in oras cu mine , m-a luat de mana si am mers inapoi, acolo a cerut sa fie date jos si sa mi inapoieze banii. Salonul este o tzeapa de proportii mari. Am citit si comentariile legate de coafatul parului cum au ars scalpuri la cliente si fac ceea ce vor ei nu ceea ce se cere. Unghiile le dai jos dupa aceasta experienta urata insa cand vine vorba de par … nu stiu ce poti face pe un termen de 2 luni… decat sa va bateti joc de voi pe banii vostri mai bine evitati aceasta unitate , nu il pot numi salon! 😣😔😔😔
Sonia Berro
Sonia Berro2 ani în urmă
Nu las recenzii de fel dar daca asta va ajuta sa evitati locul, o las cu drag. Dna Flori ( Vivo) va rog, apucati-va de pictura naiva si lasati foarfeca pt cineva cu pregătire/ înclinație. Ati facut arta naivă pe parul copilului meu, nu tuns.
Lucian Mocanu
Lucian Mocanu2 ani în urmă
Frizerii sunt nevaccinati, nu poarta masca si iti spun ca ei nu cred in virus sau in vaccin. Altfel, as fi dat un 3/5 pentru tunsoare.
Anca Neagu
Anca Neagu2 ani în urmă
Toate cele 5 stele sunt pentru Elena de la manichiura. Un adevarat profesionist, foarte atenta si cu un stil de lucru perfectionist.
Flori Bratei
Flori Bratei2 ani în urmă
Felicitări Elena. Cele cinci stele sunt pentru ea, nicidecum pentru salon. Clientele de la manichiură vin pentru Elena, nu pentru ce oferă salonul. Preturi mărite pentru aceleași condiții. Mulțumesc frumos Elena pentru ce ai reușit cu unghiile mele.
Velicu Sorina Nicoleta
Velicu Sorina Nicoleta2 ani în urmă
Un dezastru nici o stea nu merita, lipsa totala de profesionalism!!! Am ajuns la ora 11 pt tuns, mi-a spus sa ma plimb o ora sa revin la 12 ca atunci are disponibilitate desi era o singura clienta deja terminata(putin iritata as spune ca era doamna)...dar pana aici nici o problema. Ajung 10 minute mai devreme tocmai pt a nu intarzia programarii si nimeni nu ma baga in seama.. astept sa se faca 12 in speranta ca doamna de la tuns se va ocupa de mine si nimic, mai trec 10 minute si intreb domnisoara de la intrare daca mai vine doamna sa ma tunda si raspunsul a fost "nu stiu, am sunat-o si nu ii merge telefonul" colega completand ca a reusit ea sa o contacteze si va venii!! Binenteles k dupa alte 10 minute nu a venit nimeni asa k am plecat! Ma intreb oare proprietarii stiu de comportamentul acestor angajate si de faptul ca practic refuza clientii plimbandu-se prin Mall?! Niciodata nu ma voi intoarce!
Camelia Negrea
Camelia Negrea2 ani în urmă
Doamna de la frizerie l-a tuns pe baietelul meu. Am plecat de acolo cu copilul plangand iar eu plina de nervi. Tunsoarea era groaznică, parca l-ar fi tuns cu ochii inchisi. Nu mai calc pe acolo.
Emil iacobescu
Emil iacobescu2 ani în urmă
După experienta avuta in acest SALON și în urma rezultatului, am bănuială ca persoana care m-a tuns pe mine, lucrează ca sezonier, pe unde apuca și orice se cere. Nu cred ca este frizer de profesie, cu un minim de experienta în domeniu, probabil vara trecuta lucra în construcții, iar în viitor va deveni un mare chef bucătar prin Mamaia.
Nu înțeleg cum va angajați personalul, îi testați printr-o proba practic de pus faianță? Trebuie doar sa fie în stare sa mature de pe jos parul tuns?!
Ieri 28.07.2021, în jurul orei 17.40 am ajuns în Vivo Mall la Salon Apollo, nu aveam o programare prealabila, dar domnisoara de la recepție a fost foarte drăguță și a spus ca are un coleg liber în acel moment, asa am ajuns pe cel de-al doilea scaun de pe partea stanga cum intri în salon. Am simțit nevoia sa specific toate aceste informații, în cazul în care conducerea acestui salon dorește sa verifice situația în cauză, pentru a se constata ca este un caz real și nu o poveste inventata.
Dupa ce m-a invitat politicos sa iau loc pe scaun, i-am explicat frizerului cum doresc sa fiu tuns, acesta a confirmat ca a înțeles și a trecut la treaba, cu miscari precise si mare încredere în sine, a reușit în 15 minute sa mă facă harcea parcea.
După experienta personala și recenziile pe care le-am citit ulterior despre acest salon va recomand cu toată prietenia sa evitați sa va tundeti acolo, poate dacă aveți nevoie de cineva care sa va tundă gazonul...
Georgescu Laura
Georgescu Laura2 ani în urmă
Prietenul meu a venit de la ei tuns de toata jena. A fost necesar sa mearga din nou in alta parte ca nu putea umbla asa pe strada! Pe ce criterii va angajati frizerii? Rusine. Ca sa nu mai zic ca un tuns 50 lei.
Locații recomandate