/Constanta/Coafor

Salon beauty art by darius

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 81D, Constanța 900178, România

Salon beauty art by darius
Coafor
5
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJP+WC Constanța, România
+40 341 171 861
beauty-art-by-darius.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Olteanu
Alexandru Olteanu2 ani în urmă
Ceea mai tare echipa cel mai tare loc
Camelia Clichici
Camelia Clichici2 ani în urmă
Reușită totala,de la negru la blond cenușiu exact in nuanța dorita și asta doar prin măiestria d-nei Caluian care își respectă numele de Beauthy ART, făcând de fiecare dată arta din munca sa. Mulțumim
Victoria Matran
Victoria Matran2 ani în urmă
Recomand cu căldură și încredere , serviciile salonului ,sunt Top in Constanta. Coafor super,masaj de calitate ,machiaj excelent, .Mii de mulțumiri personalului .😍
Anca Irimia
Anca Irimia3 ani în urmă
⭐⭐⭐⭐⭐cel mai bun masaj facut de o doamna super
Maria Pana
Maria Pana4 ani în urmă
Dupa nenumarate experiente neplacute in alte saloane,,, cu asa zise coafeze si cunoscatoare in arta vopsitului,, am ajuns cu un par si o culoare de mai mare rasul,,,, asta pana cand o prietena mi-a recomandat acest salon si in special pe Criss Criss,, care s a ocupat de parul meu cu multa rabdare si seriozitate,, dupa 7 ore de munca,, rezultatul a fost peste asteptarile mele,, un vopsit ca la carte si tratamente corespunzatoare parului.Nu credeam ca parul meu va mai arata asa bine, si ca voi avea in sfarsit culoarea pe care mi-am dorit-o 3 ani... Multumesc din suflet Criss Criss pentru rabdare si profesionalism !
RECOMAND din suflet acest salon ,,si pe Criss si toti angajatii din acest salon.. Doar cuvinte de lauda!
Daniela Cornea
Daniela Cornea5 ani în urmă
Nici nu știu cum să împart stelele, deoarece personalul a fost ok, iar ca minus, pe lângă faptul că la telefon mi s-a spus prețul tunsului de 25 lei, la achitare, mi s-a cerut suma de 35 ei.
Mai mult de atât și cel mai nasol, a fost faptul că doamna pe ale cărei mâini am nimerit să mă tundă, n-avea nicio treabă cu tunsul.
Am rugat-o doar să-mi ia din vârfuri și puțin din volum, fara a intra mult in lungime, pastrandu-mi forma, ținând cont de faptul că sunt tunsa în scări.
M-au apucat toți dracii vazand-o că habar nu are cum sa mi-l ia în scări în partea din față și tot cu ajutorul indicațiilor mele, a reușit să mă aducă oarecum la o forma mai de Doamne ajuta, lasadu-ma cu el mai lung în stânga și mai scurt(că sa nu zic ciuntit), in dreapta. Bretonul, zici că e tuns cu toporul.
La final, eu am oprit-o spunandu-i că mi-e suficient și vreau să plec, am fost forțată să accept sa mi-l aranjeze, spunandu-i de nenumărate ori că nu doresc acest lucru.
De rușinea patroanei, a trebuit să cedez, crezând c-o să-mi nimerească macar asta. Dar, surpriza! Nici măcar acest lucru nu știa să-l facă, așadar, am plecat plângând. 😤😤😤
Maria Corina
Maria Corina2 ani în urmă
Sunt cei mai buni❤ Recomand cu încredere. Servicii de calitate și personal foarte amabil si respectuos ❤❤❤
Stereci Catalin
Stereci Catalin2 ani în urmă
Profesionalism!
O recomand pe doamna Cristina pentru cea mai reușitã tunsoare!
Locații recomandate