/Constanta/Coafor

Garderobe Studio

Strada Dezrobirii nr 95, Constanța 900178, România

Garderobe Studio
Coafor
4.8
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JM9+5X Constanța, România
+40 747 871 939
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Exclusive Studio!
Exclusive Studio!2 ani în urmă
Cum vopsiti si la final e aceasi culoare? Pleaca omul nemultumit, nu stiu de ce va recomanda cei de la Antena, sincer. S-a vrut mai mult, dar domnisoara s-a razgandit cand a vazut ce a iesit la final, adica nimic. Acum trebuie sa mearga la alt salon sa o ia de la inceput, de ce ati mai cerut bani? Trebuia frumos sa nu lasati sa plateasca daca nu a iesit ce trebuia, banii ii luati repede, 280 lei pentru ce? Radu is the best scria cineva, la ce sunteti "the best" la cerut bani pentru nimic? Vedeti ca apareti cu mese pline cu mancare pe Google.

La alt salon dupa 3h, ceea ce trebuia sa faci tu. Mai mare rasul sa se duca omul la alt salon. Asta e Romania, cum ne este mintea asa si soarta! Atentie si la transpiratie, nu te stergi de fata cu clientul, te scuzi frumos si te duci undeva in spate si te stergi.
Nanan Hshsjs
Nanan Hshsjs2 ani în urmă
Trebuie îmbunătățit serviciul
Isabela Ivan
Isabela Ivan2 ani în urmă
👍👍👍👍
Ana Maria
Ana Maria4 ani în urmă
Cea mai proasta experienta posibila pe care o poate avea cineva. Mi-am facut programare pentru o curatare faciala. Toate bune si frumoase pana in aceasta dimineata; bineinteles ma asteptam sa am tenul Putin inflamat , mi sa zis ca sa nu ma speri caci a doua zi tenul isi va reveni, bineinteles am avut incredere dimineata am avut in soc cand m-am trezit si mi-am vazut fata distrusa si ca sunt obligata sa imi acopar bubele cu fond de ten pentru a avea curajul sa ies din casa. Doamna cosmeticiana mi-a facut aceasta curatare impreuna cu un ac care banuiesc ar fi fost un ac de seringa! Nimic de zis acel ac a fost sterilizatiat nefolosit la o alta persoana decat la mine. Mi s-au applicat niste masti, dimineata cand am trimis mesaje, poze si le-am Aratat cum mi-au distrusa fata mi sa spus ca este normal caci le-am avut in piele si tenul isi va reveni. Nu a fost asa! Fata mea este distrusa complet, nici cand am ajuns in salon nu am avut fata distrusa ca atunci cand am plecat!
Marcela Tanasie
Marcela Tanasie4 ani în urmă
Servicii de calitate!! Personal calificat!!!
Ciprian Apostol
Ciprian Apostol5 ani în urmă
Personal amabil si flexibilitate in ceea ce priveste programarile.
Svab Andrei
Svab Andrei6 ani în urmă
Un loc fabulos cu stiliști dedicați!
Bogdan Carleciuc
Bogdan Carleciuc2 ani în urmă
Hair stilist Radu Sas 👋👋👋!!!
Locații recomandate