/Cluj/Coafor

Salon Vogue

Strada Baba Novac 15, Cluj-Napoca 400080, România

Salon Vogue
Coafor
4.6
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCW+C8 Cluj-Napoca, România
+40 264 590 319
salon-vogue.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flavia344 zile în urmă
Maya Raicu
Maya Raicu2 ani în urmă
Unghii superbe si servicii de calitate maxima pentru coafura, cosmetica, epilare definitiva... toate intru-un mediu f.relaxant si prietenos!
Diana Covaciu
Diana Covaciu3 ani în urmă
Calitate si profesionalism .
Recomand cu drag serviciile din salon.
Betina Nitoaia
Betina Nitoaia4 ani în urmă
Am făcut un tratament și parul meu a arătat mai bine ca niciodată. Sunt foarte mulțumită, recomand Tabita Scurtu.
Mariela D
Mariela D6 ani în urmă
Buna ziua,
Pe 11 Iunie 2017 ora 11,30 am fost programată la salonul Vogue de o amica, eu nefiind din orașul Cluj. Mi-am exprimat dorința de a fi coafata pentru un eveniment special. Mi s-a spălat parul in viteza si apoi a urmat un uscat rapid si câteva bucle superficiale cu ondulatorul, fără sa se aplice produse speciale ca la alte saloane. A dat un pic cu fixativ si GAta... Eu credeam ca nici nu a început dar dra deja terminase... Pana la eveniment care era la ora 13, parul meu era mai rău ca la început. Toată ședinta a durat 20 de minute si a costat 100( un milion) lei . Nota 1. Nu recomand nici dușman nilor! Ma simt fraierita de o dra buna vorbitoare dar neprofesionista la coafat!
Simona Lorena Tot
Simona Lorena Tot6 ani în urmă
Daca vreti o schimbare de look, Ramona Danis va poate ajuta este super higly skilled. De asemenea ,Vogue este unul dintre cele mai cool si primitoare locatii de gen.
Recomand!
Antonia Florin
Antonia Florin6 ani în urmă
Foarte multumita. Ambianta placuta,relaxanta, personal simpatic. Servicii de calitate si preturi accesibile. Produse profesionale pentru un look de senzatie. Recomand.
Szabo Cezara
Szabo Cezara6 ani în urmă
Am fost foarte incantata si placut impresionata de acest salon din Cluj,micut,cochet,personal foarte serviabil,il recomand cu caldura!
Georgian Suteu
Georgian Suteu7 ani în urmă
JALNIC
Nu recomand nimanui sa treaca pe acolo pentru ca acolo o sa gaseasca numai personal lipsit de orice cunostinta cand vine vorba de taiat parul si aparate folosite de mai multe pers in acelasi timp si cu mari probleme(la mn a mers pe o parte si pe cealalta parte pauza ca nu mai vroia sa porneasca deci trebuia sa improvizeze ceva sa ma termine...nu merita nici 2 lei...mi-au distrus parul...
Locații recomandate