/Cluj/Coafor

Next Look

Bl T1, Calea Florești 1, Cluj-Napoca 400522, România

Next Look
Coafor
4.7
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH53+RV Cluj-Napoca, România
+40 730 367 496
stailer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Chiriac Alexandru
Chiriac Alexandru2 ani în urmă
Nu recomand pentru tuns barbati in special barba. Staff fara experienta. Foarte dezamagit, cu siguranta nu voi reveni.
Ioana Camelia Bodea
Ioana Camelia Bodea4 ani în urmă
Super frumos salon. Esti întâmpinat cu o energie super faina. Personalul este super fain și calificat. Produsele cu care se lucreaza sunt de calitate. Programul este foarte bun. Recomand cu cea mai mare încredere toate serviciile
Tavi's Delights
Tavi's Delights4 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite. Este un salon cu servicii premium. Raportul calitate pret este foarte bun. Salonul are wi-fi gratuit. Se poate plati cu cardul. Orarul este foarte bun mai ales ca multi dintre noi lucrăm pana tarziu. Un aspect foarte important care l-am observat si l-am cautat este igienizarea facuta dupa fiecare client. Recomand cu incredere mai ales mesajul capilar.
Delia Lucaciu
Delia Lucaciu4 ani în urmă
Ador salonul Next Look! Personalul este foarte dragut , ambianta este foarte placuta. Produsele pe care le folosesc sunt profesionale. Imi place foarte mult de Ioana pentru ca de fiecare data imi face parul WoW!! Recomand cu cel mai mare drag sa treceti pragul salonului!!!
Rânziș Ilie Avacum
Rânziș Ilie Avacum2 ani în urmă
Nu recomand!
Daca asta vi se pare un tuns de calitate....
Staf fără pic de experiență!!!
Raluca Fratean
Raluca Fratean2 ani în urmă
Super minunat salonul, locație bună la strada principala, locuri de parcare. Fetele sunt drăguțe și super bune în ce fac. Serviciile oferite au fost pe măsură. Am fost servita cu cafea și bomboane. Recomand cu mare încredere acest salon
Anamaria Cîrstean
Anamaria Cîrstean2 ani în urmă
Mi s-a efectuat o laminare a sprancenelor care au iesit extraordinar! Roxana este o profesionista desavarsita, foarte amabila si atenta, o draguta! Intregul salon mi-a dat un vibe pozitiv, este curat si cu un design superb; recomand din toata inima!
Damaris Zirbo
Damaris Zirbo2 ani în urmă
Totul f ok! Personalul super amabil, atmosfera placuta, primesti si cafea din partea casei ☕😊 Nu am fost pusa sa astept peste ora programarii..deci recomand cu incredere!
Locații recomandate