/Bucuresti/Coafor

GETT'S Hair Studio - Salon JW Marriott 13 Septembrie

Calea 13 Septembrie nr.90, București 050713, România

GETT'S Hair Studio - Salon JW Marriott 13 Septembrie
Coafor
4.7
87 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3GG+4C București, România
+40 21 403 3133
getts.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denis denis
Denis denis2 ani în urmă
Astazi am vizitam eu si sotul meu Salonul Gett's de la Marriott ..el este client fidel al acestuia.
Pentru mine a fost a 2 a si ultima vizita, din pacate.
Oana de la coafor este minunata, atenta la detalii, un profesionist desavarsit si un om foarte bland caremi-a oferit toata atentia , felicitari draga mea :) .
Mirela deasemenea este minunata (fata care l-a tuns pe sotul meu ), are doar cuvinte de lauda la adresa ei .
Corina ,care spala parul si il rasfata este un om cu maini magice si mi-a schimbat complet starea dupa experienta cu prima fata care mi-a spalat parul .
Simtim si apreciem oamenii care sfintesc locul si pentru care ne-am intoarce oricand .
Doar ca nu este pentru prima data cand observ anumit comportament al fetei de la receptie " Diana scria pe ecuson " .
Astazi am trecut printr-o experienta neplacuta datorita acestei persoane :
" Am ajuns la ora programata si mi spune sa iau loc pentru ca Oana mai are treaba cu o clienta . Astept 15 minute rabdatoare si apoi roaga o fata " X " sa ma spele pe par ..eu vazand foarte clar ca Oana mai are destula treaba . Aflu intre timp de la Oana ca nici nu stia ca are clienta la ora programata de mine. In fine !!!
Astazi m-a spalat pe par o fata total neprofesionista (Corina fiind ocupata ) si am simtit efectiv ca-mi agreseaza scalpul si parul cu miscari destul de agresive si am rugat-o sa fie mai blanda ....spunand aceasta ca altfel nu se aranjeaza parul meu natural ...really ??!!
Corina este extrem de blanda si mi s-a aranjat foarte bine parul dupa ce m-a spalat ea !!
Bun .... deja ma iritasem maxim ...intre timp iau loc si mai astept 15 minute cu parul infasurat in prosop si am asistat la o mica barfa intre fetele care bineinteles ca " nu aveau treaba " in mijlocul salonului printre care persoana de la receptie si fata care m-a spalat prima data .
Jenant pentru clientii care asteptau si le priveau atat eu cat si un domn foarte civilizat .
Cand Oana a terminat si a observat ca eu urmam bineinteles ca a fost nevoie de "inca o serie de spalat pe par ' pentru ca statusem destul de mult cu parul in prosop si s-a uscat foarte mult .
A incercat biata de ea sa ma relaxeze si sa ma faca sa uit de aceasta intamplare insa cand m-am intalnit cu sotul meu " el fiind programat inainte, la ora 13" am inteles ca aceasta persoana de la receptie cu o aroganta iesita din comun si o atitudine destul de neprofesionista l-a invitat imediat cum a intrat pe usa in acest mod " fata care va tunde este acolo " !!! Si credeti-ma ca este un om destul de bland si calm ...daca pe el a reusit sa il enerveze va imaginati cam ce persoana ati ales sa va sfinteasca locul ...pentru ca ,vreti sa credeti sau un prima interactiune si cartea de vizita al acestui salon este persoana de la receptie.
Tocmai datorita acestei experiente prin care am trecut , am ales sa caut alt salon , ma gandesc ca motivul pentru care vine o persoana la Marriott " un salon la un alt nivel ' este pentru a se simti bine : relaxat si rasfatat. Iar nivelul personalului despre care am amintit sa fie la un alt nivel, iar persoana responsabila este cea care a ales sa angajeze aceste fete.
Dau nota 20+ pentru Oana si Corina
Denis, sotul meu 20+ pentru Mirela
si Rusinica - 20 pentru alegerea fetei de la receptie in primul rand !!!
Anda Mogos
Anda Mogos2 ani în urmă
Am folosit multa vreme Getts, dar in sfarsit mi-am dat seama ca toate experientele bune avute cu ei au fost intamplatoare. Stilistii nu sunt foarte bine pregatiti, nu stiu exact ce fac, si cand gresesc nu recunosc si nu incearca sa repare, ci incearca sa convinga clientul ca nu vede el bine. Nu recomand. LE: La cateva ore dupa ce am postat review-ul, am fost contactata de catre cineva ce reprezenta Gett's si intrebata despre experienta mea. Am povestit, am trimis si poza, si mi s-a oferit ocazia sa imi fac o programare cu un alt stilist de-al lor fara niciun cost. Schimb review-ul ca sa oglindeasca si incercarea lor de reparare, pe care am apreciat-o.
Mihai mihai
Mihai mihai3 ani în urmă
La acest salon NU se prea respecta masurile de distantare, mai deloc, fara distantare, fara purtare corecta a mastilor.
Diana Surdeanu
Diana Surdeanu4 ani în urmă
Personal amabil si profesionist. Atmosfera calda. Te simti ca-intre prieteni.
Mada Radulescu
Mada Radulescu4 ani în urmă
Buna ziua. Un loc in care te simti speciala, intr-o ambianta perfecta. De la receptie, Diana te intampina cu multa caldura, cu un zambet si informatii utile. Ali Buli este senzationala, o super-profesionista. Parul meu este de fiecare data mai fericit si mai frumos. Carmen il trateaza cu tratamente si mangaieri. Daniela are grija ca mainile mele sa fie si ele ingrijite si fericite. Povestea mea va continua, pentru ca voi reveni cu drag de fiecare data. Recomand salonul din toata inima. 🥇
Diana Pop
Diana Pop4 ani în urmă
Imi pare rau ca nu exista si cu minus acest review. Sunt clienta a saloanelor Gett’s. Am vrut sa-l incerc si pe cel din Marriott. Am intrat pentru un spalat si coafat, doamna blonda de la receptie se crede cel putin patroana Marriott, foarte arogant mi-a raspuns ca sunt “full” si nu au timp, in acel moment fiind doar un scaun ocupat din cele 6. Probabil nu au chef de munca, altceva nu am inteles. Pacat ca acesti angajati scad renumele saloanelor Gett’s. Voi ramane clienta celor din Afi.
Alina Vasilescu
Alina Vasilescu4 ani în urmă
Experienta mea in cadrul salonului Gett's din incinta hotelului Marriott,avand in vedere ca sunt o clienta fidela de multi ani,este una deosebita datorita personalului calificat :Oana Oprea(cosmetica);Alina Ion(coafor);Natasha(mani-pedi).Le multumesc pt profesionalism si talent!🤗
Monica Celacu
Monica Celacu4 ani în urmă
Foarte mișto sistemul de făcut programari și abonamentele. Vin de muuuuulti ani la Oana Penca și îmi place foarte foarte mult de cum îmi tunde, vopsește și aranjează parul
Locații recomandate