/Bucuresti/Coafor

Ama Salon

Strada Moinești 2, București 061233, România

Ama Salon
Coafor
4.3
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2M9+7X București, România
+40 724 851 555
divahair.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Miss Piss
Miss Piss2 ani în urmă
Persoane dedicate muncii pe care o fac...multumesc Ama Salon❤️😘
Gina - Nicu Oanca
Gina - Nicu Oanca2 ani în urmă
Este un salon curat bine organizat programări la telefon .
Loredana Preda
Loredana Preda2 ani în urmă
Am fost doar o data de aceea dau 3 stele.a fost bine un coafat un epilat mulțumesc fetelor.o sa mai merg și vă țin la curent.
Roxana Beschea
Roxana Beschea2 ani în urmă
Am dat o stea pentru ca nu am putut sa dau mai puțin, dar serviciile sunt de cea mai proasta calitate. Doamna de la coafor nu știe cum sa se comporte cu clienții, critica orice aspect al parului clientei, se strâmbă când i se spune sa nu facă ceva ce ea vrea sa facă, iar când m-a tuns se grăbea foarte tare și mi-a agățat urechile cu piaptănul de atat de multe ori încât ma dureau foarte tare ( desi nu am urechi de elefant) și nu si-a cerut nici măcar o data scuze. Domnișoară de la unghii la fel, s-a strâmbat de multe ori și a comentat continuu spunând ca nu are ce face cu unghiile pentru ca sunt foarte mici , desi eu voiam doar sa le dea o forma, sa taie cuticulele și sa aplica oja semipermanenta, care apropo, după 6 zile s-a cojit de pe unghii. De masuri împotriva COVID nici nu se pune problema, chiar mi s-a sugerat sa îmi dau masca jos și am fost ironizata când am refuzat. Un salon cu personal total neprofesionist la care nu m-as mai întoarce niciodată!
Irina Mirela
Irina Mirela4 ani în urmă
Sanda care tunde are o atitudine execrabila. Am ajuns acolo sunând înainte și era foarte deranjata ca tipa de la recepție mi-a zis sa vin fără programare. Pe lângă faptul ca avea o atitudine superioara, mi-a tuns parul foarte prost. Regret ca am ajuns sa ma tund aici... NU RECOMAND NIMĂNUI!!!!
Isabela Voican
Isabela Voican4 ani în urmă
Atitudine execrabilă. Sanda, cea care tunde, are o atitudine foarte arogantă față de cliente. Foarte grabita motiv pentru care m-a tras de mai multe ori de par.
Clientela ei este probabil deja formata motiv pentru care e reticenta in a avea alte cliente. Am o prietenă care s-a dus la ea si a fost intampinata cu aceeași aroganță si lipsa de considerație.
Popescu Miky
Popescu Miky4 ani în urmă
Cristina de la cosmetică și Sanda de la coafor sunt doua profesioniste desăvârșite, merg la acest salon de câte ori am ocazia și sunt foarte mulțumită de serviciile oferite și de tratamentul de care am avut parte, iar ceea ce mă face să revin mereu este faptul că aici te simți ca acasă. Recomand cu drag.💅💇💆
Dia Tirc
Dia Tirc2 ani în urmă
Multumesc, Cristina pentru profesionalismul si calitatea serviciilor la cosmetica pe care le primesc de la tine de fiecare data ! Recomand cu drag, este perfectionista si merita toata aprecierea ! De cateva luni am apelat si la serviciile oferite de Sanda si sunt foarte multumita de fiecare data, cu fiecare tunsoare si ajustare a acesteia parul meu este mai sanatos ! Foarte amabila si rapida in executarea unei tunsori de calitate!
Locații recomandate