/Brasov/Coafor

BeYOUtiful by Andrei Arineanu

Str. Zaharia Stancu 8E, Brașov 500167, România

BeYOUtiful by Andrei Arineanu
Coafor
4.9
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ99+VG Brașov, România
+40 724 314 136
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flori Stoian
Flori Stoian2 ani în urmă
Cel mai bun hair stilist din Brașov!
Maghiar ioana
Maghiar ioana2 ani în urmă
Calitate, profesionalism, stare de bine, răsfăț😍
Elena G
Elena G2 ani în urmă
Raspuns de la clienta dvs: Cand am venit la salon nici macar nu mi s a raspuns la salut, angajatele ironizau si a fost o bataie de joc. Pe langa faptul ca personanul nu poarta masca, in plina pandemie. Nu m as mai intoarce intr un loc atat de lipsit de respect, unde siguranta clientilor in pandemie reprezinta o gluma. Degeaba mintiti din nou, deoarece pe langa reportul primit pe 2 conturi, mi-ati dat block pe instagram. Neavand alte retele de socializare la momentul respectiv, am rugat o prietena sa reposteze review-ul, pentru a feri alte fete de acest salon. Deci, prezenta unui tert este necesara din moment ce va blocati clientele (dupa ce le rupeti varfurile pe care personanul pune decolorant fara sa va intrebe, cand ati mentionat de la inceput ca nu imi veti pune).
Apropo, suma de 630 lei inseamna pe romaneste si “peste 600”. De asemenea, se incadreaza si in intervalul “600-700”.

Daca acestea sunt dovezile de care vorbiti dvs, sunt o minciuna. Prietena mea a spus de 3 ori cat a platit, dvs ati negat de 2 ori sustinand ca “suma mentionata nu a fost platita in mod real”, a 3a oara ati sters si ati blocat o, iar cand a pus poza cu bonul ati spus ca “acestea sunt preturile”. Nu ati mai avut argumente. Daca tot sustineati ca nu a platit acea suma, avand in vedere ca v-a demonstrat ca mintiti, ii sunteti dator cu diferenta pe aceasta “greseala”. Dar e greu sa luati legatura cu ea cand i-ati dat block din cauza review-ului.
Ar trebui, macar, sa va asumati orice parere si sa nu mai stergeti ce nu va convine. Foarte urat va tratati clientele, macar invatati personalul sa le raspunda la salut si sa nu mai ironizeze clientele pe față.

Raspuns la ceea ce ati sters a 3a oara: iar pe instagram nu cumva i-ati dat block? Daca doriti va pot indruma si explica si eu ce inseamna sa blochezi pe cineva, ca iar faceti si apoi mintiti. :) puteati mentiona de la inceput ca ea a scris "peste 600", respectiv"600-700 lei", insa pana sa puna poza cu bonul sustineati ca suma aceea e diferita si nu a fost platita in mod real. Cum a gasit bonul, ati spus ca acelea sunt preturile din salon. Sa inteleg ca ati raportat review-urile deoarece ea a spus ca a fost un serviciu de 600-700 lei, si i-ati incasat ‘numai' 630 (suma care desi se afla in acest inerval, va deranjeaza ca e mai mica cu 20 lei decat media intervalului mentionat).
Izabela Orghidan
Izabela Orghidan2 ani în urmă
Am vrut sa incerc si eu serviciile salonului pana cand am intrebat o prietena de care stiam ca a fost clienta celor de la salon. Am fost total dezamagita cand mi-a povestit despre lipsa de profesionalism cu care a fost tratata. Mai mult decat atat, a lasat si ea o recenzie aici povestind intamplarea si aratand dovezi, dar imediat aceasta a fost stearsa. Asadar, fetelor, if it looks to good to be true, it probably is.
Corina-Maria Scheianu
Corina-Maria Scheianu2 ani în urmă
Deși nu locuiesc în Brașov, apelez constant (la 2-3 luni) la serviciile acestui salon - da, mă deplasez la beYOUtiful special pentru tuns/ coafat/ vopsit etc.
Mai exact, sunt mega-fan Andrei Arineanu și echipa sa de mai bine de 11 ani și vin pentru el/ ei de la București.
Recomand cu încredere!
Cristina Canja
Cristina Canja2 ani în urmă
Recomand cu încredere si maxima responsabilitate serviciile oferite de Andrei si echipa lui. Atitudinea tuturor este una profesionista prin care îți sunt furnizate absolut toate informațiile necesare pentru serviciul oferit. Am părăsit salonul cu o coafura care mi-a depășit cu mult asteptarile…de la brunet la Șuvițe blonde minunate. Sunt mândra de parul meu și mai ales ca atrage atenția celor din jur, chiar dacă este doar un bob, nu un par lung impresionant!
Mulțumesc echipei pentru energia pe care o transmite, pentru schimbare și mai ales pentru sănătatea și calitatea parului!!! ♥️
Alina alina
Alina alina2 ani în urmă
Mi-a plăcut maxim experienta de la salon. Nota 10 pentru Andrei și echipa lui. Cel mai bun hair stylist din Brasov.
Suzana Ioana Briceag
Suzana Ioana Briceag2 ani în urmă
Super profesionisti. Sunt foarte multumita de toata echipa, ma simt bine de fiecare data cand merg la ei. Toata familia beneficiaza de serviciile lor si nu am nimic de reprosat! Bravo! Sunteti cei mai buni!
Locații recomandate