/Brasov/Coafor

Fendissima

Strada Mihai Eminescu 16, Brașov 500079, România

Fendissima
Coafor
3.8
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHWV+W5 Brașov, România
+40 268 411 513
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Fendissima
Luni: 14–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tracy Cummings
Tracy Cummings1 an în urmă
(Tradus de Google) Tocmai am sunat pentru a face o programare pentru o manichiură și doamna a spus „Nu”. Am spus „Ce vrei să spui că nu?” A spus „Nu, nu avem nimic”. Am spus că nu astăzi ... încă o zi. ”A spus„ Nu, nu avem nimic. ”Excepțional de nepoliticos !!! Nu vă deranjați nici măcar să chemați acest loc.

(Original)
I just called to make an appointment for a manicure and the lady said "No". I said "What do you mean no?" She said "No we have nothing" I said not today...another day." She said "No we have nothing." Exceptionally rude!!! Don't even bother calling this place. Horrible customer service and communication skills.
Marius Pavel
Marius Pavel3 ani în urmă
Servicii de calitate, personal specializat, amabil si atmosfera placuta. La coafor, fetele sunt foarte dragute, in special Tatiana, la care am avut placerea sa ma programez de foarte multe ori, atat eu, cat si sotia. Serviciile de manichiura si pedichiura sunt de asemenea ireprosabile, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Suntem foarte multumiti, motiv pentru care de 10 ani mergem constant la acest salon.
Claudia munteanu
Claudia munteanu3 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile oferite! Pesonalul este amabil si bine pregatit, atmosfera primitoare!
Lorenzo Turc
Lorenzo Turc3 ani în urmă
(Tradus de Google) Buna ma numesc Marie din Irlanda. Am vizitat Brașovul împreună cu soțul meu care este român. Am găsit acest salon în treacăt tot personalul de aici sunt atât de plăcute
O mulțumire specială lui Tatianna care a fost atât de profesionistă și atentă. Am o evidențiere a culorilor și o croială. Trebuie să spun că am fost un client foarte fericit dacă mă întorc la Brașov, cu siguranță voi vizita din nou. A1 către Tatianna pentru serviciul ei super și pentru a-mi face un client foarte fericit.
Marie din Irlanda
Mulțumi

(Original)
Hi my name is Marie from Ireland. I visited Brasov with my husband who is Romanian. We found this salon in passing all the staff here are so pleasant
A special thank you to Tatianna who was so professional and attentive. I got a colour highlights and a cut. I must say i was a very happy customer if i return to Brasov i will be sure to visit again. A1 to Tatianna for her super service and for making me a very happy customer.
Marie from Ireland
Thanking you
Star sky Stars
Star sky Stars4 ani în urmă
mai bine schimbati denumirea din FENDISSIMA in FENTissima, de la verbul A FENTA clientela cu tunsori par scurt tarifate la pret tunsori par lung
desigur, clientele nu comenteaza pentru ca sunt doamne spre deosebire de angajatele salonului care se preteaza la asa ceva
in plus, desi pe site prezinta zeci de nuante ESSIE brand USA folosit de Queen Elisabeth II si Kate Midleton realitatea este o minciuna
Pop Diana
Pop Diana5 ani în urmă
Rafinat!
AG B
AG B6 ani în urmă
Am avut o singura experienta in Salonul Fendissima fiindca mi-am promis ca nu voi mai ajunge acolo niciodata.
Am fost in acest salon pe 9 iulie pt un tratament cosmetic si un vopsit Ombre Style.
Am fost multumita de tratamentul cosmetic, d-na fiind profesionista.
Nu acelasi lucru il pot spune despre d-na Maria cea care s-a ocupat de parul meu.
Mi s-a parut total inflexibila, ignoranta fata de noii clienti (pe care ar trebui sa vrea sa ii transforme in clienti fideli).
Mi s-a spus ca trebuie sa tin decolorantul pe par max. 35 de min. Dupa 1 ora si 15 min de asteptat doamna nici nu se uita la mine, prefera sa vorbeasca la telefon intr-o alta incapere sau sa coafeze colege.
Rezultatul final a fost dezastruos, nici urma de ombre style ci doar niste suvite esuate.
Iar camasa pe care o purtam mi-a fost distrusa pe spate din cauza decolorantului si mi s-a spus ca e din vina mea, ca trebuia sa stau nemiscata.
Nu m-as intoarce in acest salon si nu recomand nimanui.
Lem
Lem2 ani în urmă
sunt grozavi la tuns, dar nimeni din acest salon nu poartă mască. Nu am știut niciodată că COVID 19 nu poate intra într-un salon de coafură! nu mă voi întoarce aici, aș prefera să cheltuiesc bani într-o afacere care respectă sănătatea publică.
Locații recomandate