/Brasov/Coafor

Athena Blue Concept

Strada Lungă, Strada Lunga nr. 100, Brașov 500058, România

Athena Blue Concept
Coafor
4.8
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH3P+25 Brașov, România
+40 756 037 602
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Andries
Dana Andries2 ani în urmă
Recomand

Recomand cu drag pe Flore, manichiurista, servicii de calitate, profesionalism și ambianța deosebită!
Diana Tibeica
Diana Tibeica2 ani în urmă
Am avut o programare la manechiura cu gel . Am trecut peste faptul ca persoana de la manechiura a întârziat ( am avut programare la 10:00. Eu am ajuns la timp….însă domnișoara a întârziat 20 de minute ) . Așteptarea ar fi meritat dacă nu mi-ar fi făcut manechiura cu oja semipermanenta de proasta calitate si ar fi făcut-o cu gel așa cum am solicitat. Oja folosită probabil era veche , cu diverse biluțe in ea . Am atenționat de oja ca lasă impurități pe unghie însă domnișoara m-a asigurat ca se nivelează la sfârșit . Nu s-a nivelat deloc . Impuritățile au rămas pe unghie , ca niște gunoaie prinse in top coat . De asemenea am întrebat-o de ce nu imi pune gel așa cum am solicitat si răspunsul ei a venit : "nu îți pun gel pe unghia naturală , ca nu este nevoie" . Am solicitat o forma a unghiei însă mi-a spus ca nu se poate pe unghie naturală. Probabil avea alte programări si a vrut sa scape rapid . Surpriza a venit la 1 ora dupa ce am ajuns de la salon acasă . Unghiile au început sa se agate , iar oja sa se dezlipească . După o zi , unghiile mele erau rupte aproape toate . Am ajuns in concediu cu o manechiura “de invidiat “. Sincer , nu recomand manechiura la acest salon . NU o sa revin cu siguranța .
Si la toată aceasta experiența vreau sa mai adaug ca am fosit aplicatie pentru progamsei inline insa nu este o programare online la ora si data dorita de tine . Am efectuat programare pentru vineri la 10:00, cei de la salon m-au contactat pentru a modifica programarea pentru ca nu au locuri la ora si data selectata de mine . Am modificat programarea de comun acord pentru sâmbăta la 10:00.
Cristina Varga
Cristina Varga2 ani în urmă
Superb. Profesionalism si calitate. Recomand cu multa caldura.🥰🥰🥰
Iulia Strimtu
Iulia Strimtu2 ani în urmă
Am apelat la Athena Blue Concept pentru serviciile de epilare si de fiecare data plec super multumita. O recomand din tot sufletul pe Georgiana, care este minunata!
Adina Namoro
Adina Namoro2 ani în urmă
Recomand cu mare drag şi încredere. Serviciile au fost ireproşabile , de calitate.😊 Doamna Georgiana Stângă e o adevărată profesionistă în domeniul cosmetic.
Carmina gal
Carmina gal2 ani în urmă
Profesionalism , curatenie , produse de inalta calitate. Multumesc Georgiana Stinga pentru experienta de care am parte de fiecare data cand ajung la tine 🙏
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Doamna care m-a tuns e foarte priceputa si placuta. Tunsoarea e minunata, una din cele mai bune de pana acum, iar pretul rezonabil.
Tariful pentru tuns include spalat si coafat cu perie. Recomand cu incredere!
Diana Zota
Diana Zota2 ani în urmă
Locul unde te poti rasfata. Beauty Salon Athena
Locații recomandate