/Brasov/Coafor

SALON PREMIER/Galeriile Orizont 3000,Stand C 8

Strada jupiter galeriile orizont, Brașov, România

SALON PREMIER/Galeriile Orizont 3000,Stand C 8
Coafor
4.6
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJVJ+2W Brașov, România
+40 752 333 469
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alex Zmeu
Alex Zmeu2 ani în urmă
Recomand cu drag 😁
Cristi Antonache
Cristi Antonache2 ani în urmă
Frizerul, pe langa faptul ca se pricepe extrem de bine in ceea ce face, e foarte sociabil, chiar pleci de acolo cu freza facuta si moralul ridicat. Pana acum cea mai buna frizerie(de fapt frizer) la care am fost!!!
Robert Ciorciovel
Robert Ciorciovel4 ani în urmă
Antonie Vastinar
Antonie Vastinar4 ani în urmă
Alexandru Munteanu
Alexandru Munteanu4 ani în urmă
Karl Jäger
Karl Jäger5 ani în urmă
Serviciu de calitate exceptionala, personal pasionat de arta tunsului, cu persoane ce definesc standardul prin formare continua si satisfactia vizibila a performantei, de o natura subiectiva fiecarui client satisfacut - un prag chiar *mai solicitant de atins si de mentinut. Asa cum e si firesc in orice domeniu de prestigiu de ingrijire de sine, dar totusi, standard atent construit de prestatia celor cu merite deosebite ce muncesc zori de zi, precum domnul A. :)

Convingerea ca rezultatul final isi face propria reclama, in contrast cu tendinta promovarii neverificabile prin retelele sociale duce exclusiv la elevarea profesiei in mod real si la satisfactia celor ce au privilegiul de a beneficia, si urca, astfel standardele la cele mai inalte nivele competitive, cu o evolutie pe masura a pietei serviciilor de acest gen.

Dar in ciuda faptului, consider, totusi, ca recenziile personale sunt unelte strasnice de meritocratie precisa, si ingrijirea de sine, cu increderea acordata profesionistilor potriviti este, de asemenea o unealta ce promoveaza starea de bine si buna dispozitie a celor ce apeleaza la acestia. Recomand cu incredere, 12 din 10, in orice caz, si apreciez prezenta oamenilor pasionati in domeniile potrivite talentului innascut, dezvoltat ad perpetuam, toate pentru un pret cat se poate de decent, accesibil si competitiv in media urbana a serviciilor disponibile pe raza judetului, in contrast cu pretul pe care si-l pune orice om pe respectul de sine si satisfactia personala.
Gabriel Langas
Gabriel Langas5 ani în urmă
EDY LUPU
EDY LUPU2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere, frizerul Adrian de nota 10!👍👍
Locații recomandate