/Brasov/Coafor

Studio 109

Strada De Mijloc 109, Brașov 500063, România

Studio 109
Coafor
4.5
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH5M+F8 Brașov, România
+40 722 464 484
studio109.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vangheluta Georgescu
Vangheluta Georgescu2 ani în urmă
A fost super, acestea locație.Felicitari
Elena Maria Ivanescu
Elena Maria Ivanescu4 ani în urmă
Katy e responsabilă nu numai de coafura mea, ci si de fericirea mea! Mulțumesc Katy! Ne revedem curând!
Delia Boroghina
Delia Boroghina5 ani în urmă
Total NU. Femeia blonda o neserioasa. Noroc ca nu am apucat sa ma las pe mâinile ei..cine știe ce îmi făcea la par. Mi am făcut programare și când m am prezentat acolo luase pe altcineva in locul meu pentru simplul fapt ca a greșit sa mi scrie numărul de telefon și nu știu la cine a sunat.. infine când ma prezint acolo la programare deja spala pe altcineva pe cap și Îmi spune așa cu nesimțire in fata ca sa aștept sa o termine pe aia ca sa ma facă și pe mine dacă vreau.. oricum sunt neserioși și sincer la produsele care le folosește l’oreal cea mai proasta deja se știe și eșecurile ei. Cât despre unghii merita fata acea e de nota 10 păcat ca lucrează in acel salon..
Anna Maria
Anna Maria6 ani în urmă
La cat de frumos arata salonul...pacat de serviciile care lasa de dorit,prima si ultima mea experienta la ei.
La mani-pedi am cunoscut-o pe Corina,o doamna foarte finutza si atenta,nimic de comentat la tehnica.Dar lipseste cu desavarsire scrub ul si hidratarea...plus ca nu s-a insistat la calcaie.
La coafor,am incercat un simplu spalat si coafat,cerand doamnei niste bucle f lejere,doar ca sa dea o forma parului(avandu-l natural drept),gen valuri.
Dupa incercarile insistente si nereusite de a vinde produsele salonului,rezultatul final a fost un dezastru.Incepand de la spalat,nefolosirea prosopului inainte de masca,uscarea segmentelor de doua,trei ori plus o placa dupa,parul meu arata distrus.
Clasicele bucle "sarmale",din 1900 toamna,tapat?!si o tona de produse,de trebuia sa il spal a 2a zi la ce incarcat era, un mare "ASA NU" la final.(Doamna coafeza era blonda cu parul lung,imi cer scuze ca am uitat numele).
Nu recomand!
Anca Maria Macelaru
Anca Maria Macelaru6 ani în urmă
La prestigiul si scorurile pe care le au, aveam increderea ca doamna hairstylist sa nu isi bata joc de podoaba mea capilara mai ales ca m am prezentat cu poza si explicat exact cum si ce as dorii. Parul meu arata de parca mi ar fi pus un lighean in cap si a tras cu pensula linia pt ombre . Pai daca vroiam asta mi l faceam acasa singura . Acum trebuie sa caut pe altcineva ca sa repare ce a stricat ea!
Andreea Iurniuc
Andreea Iurniuc6 ani în urmă
Un serviciu impecabil . Imi fac pedichiura acolo la d-na Manolache Corina ,pana sa ajung la ea nu am avut pedichiura facuta corect ...este o profesionista . Recomand
Iulia Topala
Iulia Topala2 ani în urmă
La un simplu tuns, deși i-am supus doamnei respective ca vreau scurtat din lungime drept mi-a făcut o trepta in fata sa îmi ramna amintire.
Fiți atenți la alegerile facute, dai bani mulți pt servicii proaste.
Ana laura girleanu
Ana laura girleanu2 ani în urmă
Ingenunchez in fata d- nului doctor ptr performanta sa , multumesc din suflet ptr interventia chirurgicala si ii doresc tot binele din lume❤❤❤❤❤❤
Locații recomandate