/Teleorman/Clinica de chirurgie plastica

PRIMA DENTAL CLINIC

Strada Horia, Cloșca și Crișan, Turnu Măgurele 145200, România

PRIMA DENTAL CLINIC
Clinica de chirurgie plastica
4.4
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PVX9+QH Turnu Măgurele, România
+40 773 334 444
primadentalclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Mangu
Mihai Mangu2 ani în urmă
Am fost pentru un simplu detartraj. Am vorbit la casierie ca nu vreau airflow. Doctorul s-a apucat sa imi faca si airflow (nu e de datoria mea sa ii spun ca nu vreau, ci a tipei de la frontdesk). La final evident ca am fost taxat si pentru airflow, desi nu l-am cerut! Pentru treaba asta las doar 2 stele, altfel as fi dat mai mult.
Claudia R.
Claudia R.2 ani în urmă
O recomand din suflet pe doamna doctor Lucia Iamandi. Este un medic de un profesionalism impecabil, care are grija de fiecare pacient cu atentie si dedicare! Este medicul dentist ales de catre intreaga familie, nu doar pentru pasiunea sa pentru profesie, cat si pentru lipsa de durere si longevitatea interventiilor sale. Sanatatea si estetica danturii mele este foarte importanta, astfel incat o urmez oriunde!
Adrian Manescu
Adrian Manescu2 ani în urmă
O dotare pentru multe si foarte buna, medici excelent pregatiti si avand pacientii pe primul loc, cu explicații, variante de tratament sau plata, eficienti .... fara frica, la final ajungi cu ... dinți in gura si un zambet frumos si luminos ;-)
M Mitroi
M Mitroi2 ani în urmă
Pentru Turnu Măgurele e un privilegiu că avem o asemenea clinica ,dar unii pacienți nu au ce căuta acolo dacă vor rezolve intr o zi ce n au făcut o viață!
Gina zimbrea
Gina zimbrea2 ani în urmă
Profesionalism, Seriozitate,Comunicare și Implicarea, în problemele pacienților .am lucrare din primul an de la deschiderea clinicii,și până în prezent, fără probleme.
Teodor Mitroi
Teodor Mitroi2 ani în urmă
Servicii de excepție,organizare impecabilă,profesionalism și condiții de top.Felicitari echipei și în special managerului!
MMDyana MMDyana
MMDyana MMDyana2 ani în urmă
Cea mai proasta clinica .Am început lucrarea ,am făcut infecție,se lucrează cu usa deschisa pacientul având canalele deschise,secretara cere bani pacientului cu dureri în gura....excroci slabi pregătiți....
Valentina Marinus
Valentina Marinus2 ani în urmă
Au fost odată OK, acum nu mai respectă orele de programare. Nu recomand.
Locații recomandate