/Sibiu/Clinica de chirurgie plastica

Derma Esthetic Sibiu - Estetica faciala, slabire, epilare laser

Strada Turismului 1, Sibiu 550020, România

Derma Esthetic Sibiu - Estetica faciala, slabire, epilare laser
Clinica de chirurgie plastica
4.8
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VR+8C Sibiu, România
+40 369 446 644
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
K Clau
K Clau2 ani în urmă
Rezultate vizibile si rapide la epilare definitiva cu laserul Alexandrite, comparativ cu o experienta anterioara cu E-light in alta parte. Multumita de clinica si intreaga echipa.
Maria Luisa
Maria Luisa2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de rezultate.
Volumizare buze cu rezultat incredibil si natural dupa doar o injectie.
Dupa 2 sedinte de peeling chimic nu mai am pete de la acnee si acneea este sub control.
Cremele cumparate de la Derma Esthetic ajuta foarte mult. Va multumesc 😊
Mona Stefu
Mona Stefu2 ani în urmă
De curând, am ajuns la Derma Esthetic pentru a doua oară, de data aceasta pentru acneea persistenta și dureroasa pentru care nu am găsit nici un remediu. Toate produsele folosite parca inrautateau situația. Mi-am făcut curaj și mi-am făcut programare la Derma Esthetic, dar fără prea mari speranțe. La prima întâlnire, mi s-a facut o procedură a numită OXYGENEO, procedură care nici nu a durat mult, nici nu a fost dureroasă, dimpotrivă, a fost chiar relaxant pentru mine.Spre surprinderea mea, am văzut efectele imediat, tenul a devenit luminos, cu mai puține pete și se simțea curat! Am primit tratament si pentru acasă și sunt foarte mulțumită de rezultate. Recomand oricând și oricui clinica Derma Esthetic!
Vero Z
Vero Z2 ani în urmă
Nici o interventie nu incepe la Derma Esthetic fara o consultatie GRATUITA in prealabil unde ti se prezinta tot ce trebuie sa stii si ti se raspunde la toate intrebarile pe care le ai (chiar si la cele indirect legate de subiect). Eu am apelat la Derma Esthetic pentru epilare laser, rezultatele au fost cele asteptate si cel mai important, nu a durut deloc. Personalul este foarte dragut si profi, locatia foarte frumoasa si foarte curata. Apelati cu incredere, nu o sa fiti dezamagiti.
Casiana Mardale
Casiana Mardale2 ani în urmă
Recomand din suflet clinica Derma Esthetic Sibiu. În urmă cu două luni am trecut pragul clinicii din cauza unor formațiuni acneice vechi, dureroase, inestetice. Nu -mi vine sa cred ca intr -un timp relativ scurt, să am așa rezultate, sunt super mulțumită. O clinica cu aparatură performanta, modernă, curata, și nu în ultimul rând cu profesioniști și oameni minunați. Mulțumesc , dr Beckert, mulțumesc , dr Cristea. Nota 10.
Liliana Teodor
Liliana Teodor2 ani în urmă
Sunt Marin din Constanța. De doi ani urmez procedura Night Laser, având probleme cu apneea și sforăitul. Acest tratament îl efectuez o dată pe an în trei ședințe la clinica Derma Esthetic din Sibiu prin grija directa a domnului doctor Ștefan Beckert. Cu toată sinceritatea mă declar foarte mulțumit de rezultatele tratamentului, parametrii de somn imbunatatindu-se substanțial de la o ședință la alta și s-a ameliorat aproape complet sforăitul și apneea. Informarea mea se adresează tuturor celor care au ca și mine probleme reale legate de sforăit și apnee. Recomand cu căldură clinica DermaEsthetic din Sibiu condusă de domnul doctor Ștefan Beckert și pentru modul profesionist de a aborda și trata pacienții.
Cristina Pastiu
Cristina Pastiu2 ani în urmă
Recomand cu încredere clinica Derma Esthetic Sibiu!
Pentru înbunătățirea calitătii pielii si al aspectului neuniform și poros al tenului mi s-a efectuat o ședință de mezoterapie si PRP efectutată sub anestezie locală și terapie cu laser vascular Fotona.
Tehnica efectuată a fost explicată minuțios.
Procedura însine nu a durat mai mult de 15 minute și nu a durut. Eritemul post-procedură a dispărut după 48h.
Aspecte pozitive:
+Recomand domnul Dr. Beckert datorită seriozității sale și modul în care
a efectuat procedura.
+Recomand de asemenea doamna Dr. Cristea pentru răbdarea avută și
informarea amănunțită a procedurilor.
+Interiorul clinicii este spațios și curat.
+Asistentele medicale sunt de asemenea politicoase și primitoare.
Posibile îmbunătățiri:
- elaborarea unui flyer cu recomandările dupa procedurile estetice efectuate.
- informarea pacienților despre procedurile nerecomandate pe durata verii.
Concluzie: recomand aceasta clinică și cu siguranță voi reveni in viitor acolo! :)
Ella
Ella2 ani în urmă
O experiență grozavă până acum!

Am făcut o varietate de servicii (întinerire facială cu acid hialuronic și maseter botox pentru conturarea feței și bruxism).
Personalul este atent și profesionist Dr. Ștefan Beckert și Dr. Diana Cristea au fost alături de mine și au făcut o treabă minunată de fiecare dată!
Rezultatele sunt mereu pe măsura așteptărilor mele.
De asemenea, am apreciat foarte mult flexibilitatea lor în jurul programului meu, eu fiind din Constanța ei găsesc întotdeauna soluții de a mă programa rapid, să rezolv tot într-un timp cât mai scurt.

Managementul este, de asemenea, bun și se concentrează pe a face clientul fericit, mereu revin cu drag.
Locații recomandate