/Sibiu/Clinica de chirurgie plastica

DENT ESTET Sibiu

Strada Moldovei 1A, Sibiu 550058, România

DENT ESTET Sibiu
Clinica de chirurgie plastica
4.8
178 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q4QQ+XQ Sibiu, România
+40 756 100 911
dentestet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cretu ionut1 an în urmă
Dent Estet o clinica moderna cu un personal profesionist, tânăr și implicat în ceea ce face. Mulțumesc Dr. Budis Adelina pentru calitatea impecabila a actului medical. Atmosfera calda și prietenoasă din interior care mă face să recomand cu încredere serviciile Dent Estet Sibiu!!!
Adela andrei
Adela andrei2 ani în urmă
Clinica Dent Estet este cadrul perfect pentru a te simți în siguranță iar echipamentele si tehnologia de ultima generație îmbinate cu talentul, îndemânarea și experiența medicilor duc stomatologia la nivel de artă.

Domnul Doctor Cristian Csapo-Martinescu are toată aprecierea, stima și încrederea mea astfel că nu as ezita să revin pentru orice problemă stomatologică.

Fie ca e vorba de o intervenție mai complicată, un implant sau dorința unui zâmbet perfect, vei primi in primul rând toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză iar rezultatul muncii domnului doctor, este de fiecare dată peste așteptări. Îl recomand cu încredere!
Mihai Moldovan
Mihai Moldovan2 ani în urmă
Pana acum pare o clinica foarte profesionista, calitate impecabila a serviciilor !
Sper ca restul planului de tratament sa se desfasoare la fel.
Lacramioara But
Lacramioara But2 ani în urmă
De cand am intrat prima data in clinica stomatologica DENT ESTET am simtit ca aceasta este clinica la care voi veni mereu impreuna cu familia, daca va fi nevoie.
Cel mai mult m-a impresionat faptul ca Dr. Cristina Talpos si Dr. Cristina Pacurar au dat dovada de multa rabdare in a-mi oferi toate explicatiile si informatiile de care aveam nevoie pentru a imi invinge frica fata de stomatolog. Recomand cu toata convingerea clinica DENT ESTET datorita profesionalismului intregului personal!
Florin Banciu
Florin Banciu2 ani în urmă
Am urmat in cadrul clinicii Dent Estet un tratament cu laserul si acum gingiile mele arata foarte bine. Multumesc Dr. Cristina Bacila pentru ajutor!
Stefania Mihalache
Stefania Mihalache2 ani în urmă
Datorita profesionalismului de care da dovada întreg personalul, aparaturii ultra-moderne folosite, dar și faptul ca tot timpul este de o curățenie exemplara; clinica Dent Estet se ridica peste așteptările noastre ca și pacienți! Atmosfera prietenoasa din interiorul fiecărui cabinet te face sa scapi de anxietate și sa te simți în siguranță. În sfârșit vizita la medicul stomatolog nu mai este o corvoada, ci din contra, le aștept cu nerăbdare pe următoarele !
Diana Milu
Diana Milu2 ani în urmă
Un cabinet frumos, insa doar atat, servicii foarte dezamagitoare, nu se ocupa deloc de pacienti!

Am fost pt un control ortodentic, asteptand apoi sa primesc prin email planul de tratament. Dupa o sapt de asteptare sun la cabinet sa intreb daca pot primi tratamentul, si intr-adevar a doua zi am primit email cu o propunere. Am raspuns imediat la email cu intentia de a accepta propunerea facuta si anume programul Invisalign, cu cateva intrebarile legate de detaliile procedurii.

Insa nu am mai primit nici un raspuns inapoi!!! Am sunat dupa doua saptamani inapoi la receptie sa le explic situatia ca eu doresc acel tratament si cum putem proceda, iar dna de la receptie m-a asigurat ca cineva se va prelua cazul si o sa revina cu informatii despre urmatorul pas.

Din nou nimeni nu m-a mai sunat inapoi si am fost lasata cu ochii in soare!!!

Ingrozitor modul prin care isi trateaza clientii!
Merut Mihai
Merut Mihai2 ani în urmă
Nu credeam ca ajung sa spun asta dar astept cu nerabdare urmatoarea vizita la clinica. Se observa ca toata lumea este implicata si ca echipa este ca o intreaga familie prin profesionalismul de care au dat dovada si pentru experienta de care am avut parte.Zambetul este cel mai de pret accesoriu pe care nu il poti supune unui risc. In urma vizitelor la clinica pot spune cu incredere ca Domna Doctor Mirela Gandila are toata increderea mea si ma voi lasa ghidat de ea in cea ce priveste zambetul meu!
Ovidiu Seicean
Ovidiu Seicean2 ani în urmă
O echipa de medici exceptionali, rabdatori, atenti si pasionati de munca lor. Lucreaza cu aparatura moderna, de ultima generatie si sunt foarte prompti la nevoile pacientului.

Felicitari intregii echipe pentru profesionalism si dedicare!
Locații recomandate