/Satu mare/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Korall

Piața Eroilor Revoluției 22, Satu Mare, România

Clinica Korall
Clinica de chirurgie plastica
3.7
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVXF+P3 Satu Mare, România
+40 361 412 037
clinicakorall.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan valentin Strimbei
Ioan valentin Strimbei2 ani în urmă
Am început din luna august consultații si tratament la această clinica la domnul doctor AL MOMANII TAREK si la asistenta dansului doamnă EMESE iar cu această recenzie vreau sa spun ca sunt niste oameni minunați și profesioniști cum rar mai găsești la noi în țară. Am luat legatura cu mai multe cadre medicale de acolo si pt. toti numai note de 10.Fara sa laud pe nimeni doar de dragul de a lauda le mulțumesc din tot sufletul si vreau sa spun ca sunt niste oameni minunați.
Becky Becky
Becky Becky2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile laboratorului Korall.
Doamnele de la recepție drăguțe si profesioniste!
Nu așteptat deloc pentru recoltarea analizelor.
Renata arghira
Renata arghira2 ani în urmă
Dr. Orl d-na Soponar - un medic de excepție. Merita 10 stele. Mulțumesc d-na doctor
Vasile Florin Buga
Vasile Florin Buga5 ani în urmă
Fabrica de facut bani! Mi-am facut programare la ORL pentru spalare auriculara care conform angajatei de la info clienti costul este de 30 lei, pe site insa este 15 lei, dar nu asta e problema ci faptul ca dupa ce ajungi acolo si ii spui medicului pentru ce ai venit si pentru ce ai facut programarea iti mai pune 80 lei sa platesti consultatia care din start nu s-a cerut acest serviciu. Deci s-a platit un total de 110 lei. Rusine!!! Este vorba de dr. Kinczel Hannelore - medic ORL. Consultatie de 80 lei care nu a durat nici 5 minute, nu mi s-a oferiti nici un sfat nici un diagnostic ci doar un extras de ciara si acea doar dintro singura ureche.
Sorin Agrigoroaei
Sorin Agrigoroaei5 ani în urmă
Cind ai nevoie de un doctor, de o consultatie, de un sfat medical sau de un tratament, aici este locul unde poti sa vii. Este bine ca toti oamenii sa se inteleaga intre ei, este un lucru frumos, este un lucru minunat.
Claudia Doros
Claudia Doros6 ani în urmă
Niște incompetenți!!!!
Le explici problema in românește dar nu înțeleg probabil trebuie sa vorbești și ungurește cu ei, îți faci programare sperând ca o sa-ți facă ce ai cerut și ce sa vezi, te consulta 2 min ( plătești 70ron) și vor să îți mai facă o programare pe cind au ei chef, că doar ești la dispoziția lor! Deși le-am explicat că știm ce trebuie făcut pentru ca am mai făcut in alta parte, era greu de spus de la bun început, că la clinica lor le trebuie 2 programări și sa le fi făcut in același timp una după alta dar probabil nu i-a dus capul...
Mai multă școală domnilor, nu numai bani și figuri că toți suntem oameni, și voi la rândul vostru aveți nevoie de noi! 😡
Camelia Mărcuș
Camelia Mărcuș2 ani în urmă
Probabil dacă am vorbi toți limba maghiară, am avea șanse sa fim consultați. Altfel, dacă nu vorbești ungurește ești scos pe ușa din dos. Chiar nu am nimic cu nimeni, însă, să mi se trântească telefonul în nas și sa fiu umilita doar pentru ca nu aparțin minorității locale, cred ca e prea mult.
O sugestie pentru conducerea clinicii: Puneți la intrare un afiș cu mesajul "Accesul interzis romanilor" poate asa am înțelege și noi mesajul.
Gabor Taar
Gabor Taar2 ani în urmă
Clinica cu mai multe cabinete de specialitate si o farmacie la parter. Gasiti aici, medic de familie, oftalmolog, specialist ORL, endocrinolog, laborator, ginecologie, alergologie, dermatologie, cardiologie, urologie, psihiatrie, neurologie, medicina muncii si daca mi-a scapat vreo specializare prezenta, imi cer scuze. Fapt e ca, gasiti aici specialisti dedicati, ale caror consultatii, pot si trebuie programate la receptie (personal sau la telefon). Am avut numai experiente pozitive. Recomand!
#Clinica
#Farmacie
#CabinetMedical
Locații recomandate