/Satu mare/Clinica de chirurgie plastica

Clinica StarMedica

Bulevardul Lucian Blaga 21, Satu Mare 447230, România

Clinica StarMedica
Clinica de chirurgie plastica
3.6
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVJJ+FH Satu Mare, România
+40 361 426 926
starmedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Ciorbă
Adrian Ciorbă2 ani în urmă
Cea mai proastă clinică la care am apelat vreodată: cu personal cât se poate de neprofesionist și 'cu nasul pe sus' și cu apucături de atotștiutori sarcastici, cu testări la plesneală (a căror rezultate se bat cap în cap cu rezultate obținute la alte clinici mult mai serioase decât aceasta), cu medici care fac diferență între pacienți în funcție de istoricul clinicilor la care aceștia au mai apelat sau care pur și simplu nu își dau interesul pentru pacient.
N-am să mai repet greșeala de a apela la serviciile acestei clinici.
Gabi gabriel
Gabi gabriel2 ani în urmă
DR.PAULIUC MARIAN care așteaptă ,,mai mult,, ca să trateze pacienții. cu programare se așteaptă mai decât dureaza consultul, iar la final nu primești nici un răspuns
Edi kiss
Edi kiss2 ani în urmă
Esti programat la ora 3 si la ora 4 inca stai si astepti! Cine plateste timpul pierdut!
Cris
Cris2 ani în urmă
Am fost recent la ginecologie, la domnul dr.Berko Flaviu si am doar cuvinte de lauda la adresa lui. Este un profesionist desavarsit. Am avut o problema pe care mi-a rezolvat-o in timp relativ scurt, cu un tratament adecvat, nu ofer mai multe amanunte, dar s-a intamplat exact asa cum a spus el. In ceea ce priveste relatia medic-pacienta, pot sa spun ca denota seriozitate, rabdare... mie mi-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie pentru afecțiunea mea. Am avut programare ( aici trebuie sa spun ca doamnele de la fisier sunt foarte amabile de fiecare data) si se respecta programarea, cel putin eu nu am asteptat peste ora programata. Asta a fost experienta mea cu acest medic, pe care o impartasesc pentru ca merita.
Alexandra pop
Alexandra pop3 ani în urmă
Am fost la 4 medici ginecologi diferiti iar dl dr Berko de la clinica starmedica a fost cea mai proasta experienta a mea pe care nu as mai repeta o niciodata. Neprofesionalism este un lucru care il caracterizeaza. La consult totul a fost pe repede inainte nici nu a incercat sa faca o legatura doctor client, m-a pus direct pe scaun sa se uite ce problema am, iar dupa aceea mi a dat un tratament pentru o infectie pe care nici macar nu macar nu o aveam desi i-am cerut sa-mi faca analize a zis ca inca nu ca prima oara sa incerc acest tratament. Totul a fost super pe graba si neplacut. Dupa am plecat jos la receptie sa platesc si mi s a zis ca nu acolo ca la domnul dr, adica la negru la dl doctor, deoarece mi a cerut asistenta lui 100 sau 200 lei si nu am primit niciun bon. Nu recomand
Cristina Pop
Cristina Pop2 ani în urmă
Nu recomand din cauza doamnelor care fac programarile, atat in timpul sarcinii cat si dupa sarcina de cate ori am venit la control am asteptat cel putin cate 2 ore desi aveam programarea facuta. Nu mi se pare normal sa astept atata timp, vorbind cu alti pacienți chiar astazi cand sunt aici pentru un control, avand programarea la 10.20, imi spun pacientele care asteapta ca si ele au programare facuta devreme la 10.05 alta doamna la 10.15 si alta doamna la 10.30, cum este posibil?
profund dezamagita de fiecare data de timpul de așteptare.
Doamna doctor este o profesionista si o recomand cu drag, insa clinica nu
M. Andreea
M. Andreea2 ani în urmă
Cea mai bună clinică din oraș. Personal foarte amabil și dornic să te ajute, recomand cu cea mai mare încredere. Aparatură de ultimă generație, aici găsești tot ce ai nevoie. Aș oferi 7 stele dacă s-ar putea.
Ana Ţibrea
Ana Ţibrea2 ani în urmă
În această clinică serviciile sunt excepționale, personalul foarte amabil și competent. Fetele de la recepție și RMN sunt extrem de drăguțe și amabile. Vă doresc mult succes!
Locații recomandate