/Prahova/Clinica de chirurgie plastica

ROUA Medical Center

Strada Principala, Păulești 100265, Păulești Noi 100265, România

ROUA Medical Center
Clinica de chirurgie plastica
4.3
49 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
XXPJ+46 Păuleștii Noi, România
+40 244 433 802
clinicaroua.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
VALI GROSU363 zile în urmă
Prima si ultima mea experienta cu aceasta clinica, pe care nu o recomand nimanui. Cu toate ca am avut programare cu circa 2 luni inaintea momentului prezentarii la clinica, am fost interpelati de domnisoara de la receptie inainte cu 5 minute de ora programarii, in sensul ca va intra o alta persoana ce nu avea programare si evident nu era o urgenta. O mare batjocura si pierdere de timp pe bani (multi). Suntem tratati la privat precum sclavii pe plantatie, si mai si platim pentru asta....daca asta nu e masochism?!
Boeru georgiana
Boeru georgiana2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile oferite în aceasta clinica. Le mulțumesc în special domnișoarelor de la recepție care m-au ajutat foarte mult având o urgenta. Recomand cu încredere!
Georgeta Marinescu
Georgeta Marinescu2 ani în urmă
Vreau să spun un mare mulțumesc dnei dr Otilia Racasan care a făcut o minune, datorită profesionalismului și cunoștințelor sale! Sunteți un om de aur! Munca dvs. este extrem de prețioasă! Vă doresc să fiți mereu ocrotita de către Cel de Sus și să aveți parte de cele mai bune lucruri.
Ionut stoica
Ionut stoica2 ani în urmă
Recomand! Sunt extrem de multumit de experiența pe care am avut-o la aceasta clinica, respecta programările, personalul foarte atent și amabil! Am avut doua programări, una la chirurgie plastica și una la chirurgie vasculara și am beneficiat de un act medical desăvârșit la standarde înalte!
Stefanita Tudor
Stefanita Tudor2 ani în urmă
Incantat de experiența pe care am avut-o in aceasta clinica. Recomand cu incredere serviciile și un mare plus pentru personalul care are grija la toate nevoile pacientului. Un punct și pentru domnisoarele de la receptie, deoarece sunt de mare ajutor și foarte amabile. Va mulțumim!
Daniel C.
Daniel C.2 ani în urmă
Multumesc personalului medical si auxiliar de la Clinica Roua. Foarte atenti cu nevoile pacientilor.
Multumesc in mod special doamnelor doctor Oprescu Nausica si Jipa Irina, doi medici si oameni deosebiti, exceptionali, adevarati profesionisti. Domniile lor trateaza pacientul ca un prieten.
Acesti medici aduc plus valoare acestei clinici.
Va multumesc.
Florian Petre
Florian Petre2 ani în urmă
M-am operat de hernie inghiana, doamna Oprescu si cu doamna Jipa s-au ocupat de mine...totul la superlativ, domnele asistente si doamnele ingrijitoare sunt foarte atente la nevoile pacientilor...va multumesc! Calitate, profesionalism la un pret decent...pe scurt...se poate si la noi...
Julius Heide
Julius Heide2 ani în urmă
Nu este o părere asupra actului medical,am fost cu cineva pentru in consult,este doar locația și clădirea.Cladirea se află pe strada Principala, care de fapt nu este pe strada principală,este o uliță înghesuită numita Principală,și la un moment dat la dreapta se află clinica.Cladirea este probabil o fostă clădire veche renovată,este renovată bine,dar nu cred că e potrivită unei clinici, arată ca un bloc de locuințe, ferestre mici, sală de așteptare mică,plină de lume și înghesuită,e mai mult un hol,dar au un aparat ce-ți pune plastic pe tălpi.Receptia la fel,iar la etaj nu se poate ajunge cu cărucior cu rotile,dar poate mă înșel.Parcarea mică și plină de mașini,cel mai probabil ale angajaților.
Simona Vasile
Simona Vasile2 ani în urmă
Mii de mulțumiri doamnei doctor Răcășan pentru profesionalism și răbdare.Multumesc și personalului de la recepție pentru amabilitate și promptitudine.Recomand clinica Roua.
Locații recomandate