/Maramures/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Cosmedica

Strada George Coșbuc 52, Baia Mare 430032, România

Clinica Cosmedica
Clinica de chirurgie plastica
4.8
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG4X+7W Baia Mare, România
+40 262 219 521
cosmedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bianca Ardelean
Bianca Ardelean2 ani în urmă
Mi-am dorit de foarte mult timp să optez pentru procedura de augmentare a buzelor cu acid hialuronic și sunt foarte mulțumită de rezultat. Buzele mele arată extrem de natural, exact ce mi-am dorit. Domnul doctor Mihai Chertif este un medic deosebit care a reușit în timp să creeze în jurul său o echipa care îi împărtășeste aceleași valori. Am avut destul de multe emoții înainte de procedura dar domnul doctor lucrează foarte atent iar profesionalismul, calmul și explicațiile acestuia m-au făcut să mă simt extrem de confortabil. Mulțumesc!
Rotar Paula
Rotar Paula2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de prestările serviciilor din aceasta clinica , și recomand cu mare încredere . Personalul este unul profesionist și foarte amabil, iar Dr. Mihai Chertif este o persoana care este implicat 100% in tot ceea ce face. Va mulțumesc !
Noblesse Beauty Studio
Noblesse Beauty Studio2 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile clinicii Cosmedica, dl doctor Mihai Chertif ofera toate detaliile necesare, incredere si este un adevarat profesionist, migălos si perfectionist ceea ce face ca rezultatele sa fie cele dorite. Amabilitatea si caldura personalului m-au facut sa ma simt in largul meu. Multumesc tuturor
Nicoleta Varga
Nicoleta Varga2 ani în urmă
“Intr-o lume in care poti fi orice… alege sa fi BUN” , este citatul dupa care ma ghidez in viata, si care se potriveste de minune cand ma gandesc la experienta traita in clinica Cosmedica, alaturi de Dl Dr. Mihai Chertif si intregul personal. Pe langa serviciile de calitate peste asteptari, m-a impresionat lucrul in echipa si centrarea pe pacient, sunt o familie mare si buna, care iti ofera toate increderea si sprijinul de care ai nevoie. Iar dl dr. Mihai Chertif este cea mai buna alegere pe care am facuto, pe langa rezultatul obtinut peste asteptarile mele datorita experientei si dedicarii lui, este acel medic care iti inspira incredere pe loc si care iti ofera suport atunci cand ai nevoie cel mai mult! Ii doresc sa ramana asa mereu!
Marinela Bob
Marinela Bob2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite!

Vreau sa va mulțumesc pentru cum am fost tratată, pt ca am fost înțeleasă și sfătuită sa fac cea mai buna alegere pentru mine. Domnul Doctor Chertif Mihai ma făcut sa ma simt in siguranța, este un om foarte deschis și pur și simplu are o energie foarte buna. Condițiile de la clinica sunt foarte bune, totul este curat, iar despre personalul sanitar pot spune ca, toți din echipa sunt atenți și bine organizați. Cât timp am fost internata au avut grija de mine permanent și au fost foarte prezenți. As recomanda cu cel mai mare drag tuturor persoanelor care vor sa facă o schimbare in viața lor.
Renata-Yvonna Barz
Renata-Yvonna Barz2 ani în urmă
Am avut deosebita placere sa-l cunosc pe Domnul Dr. med.priv. Chertif si sa ma las pe "mainile dansului". Am fost deja la doua interventii non-chirurgicale pentru tratarea ridurilor si rezultatele au fost si sunt excelente, deoarece se folosesc produse si tehnici de ultima ora. Clinica este la standarde europene, iar echipa medicala foarte bine organizata si simpatica. Recomand cu foarte mare caldura acest loc si garantez ca nu veti fi dezamagiti! Profesionalitate-Calitate-Devotament si Know-How, cu aceste atribute as descria Clinica Cosmedica! Va multumesc si ne vedem curand :)
Delia Ardelean
Delia Ardelean2 ani în urmă
Domnul Chertif Mihai,un medic cu foarte multă rabdare care iti explica cu detalii amănunțite orce pas pe care trebuie urmat,totul e decurs foarte bine exact asa cum mi-a fost explicat.
Mi sa transmis multa incredere in ciuda faptului ca eu sunt o persoana foarte panicată. Le multumesc frumos pentru tot ...personalul foarte amabil spitalul de nota 10 cu *.
D silv
D silv2 ani în urmă
Buna ziua,
Am avut o interventie la domnu doctor Mihai Chertif , foarte serios si profesionist. Recomand clinica si pe domnu doctor cu mare incredere, personal foarte amabil, mancare buna si cazarea in spital pentru o noapte, peste asteptari.Am mai remarcat cusatura dupa interventie care este foarte finuta si nu se vede aproape deloc in comparatie cu alte cusaturi ce am vazut online.Va urez numai bine celor din clinica Cosmedica.
Locații recomandate