/Ilfov/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Efigia

Strada Erou Iancu Nicolae 113, Voluntari 077190, România

Clinica Efigia
Clinica de chirurgie plastica
4.3
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G476+VX Voluntari, România
+40 21 269 0442
clinicaefigia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Anghel
Alina Anghel2 ani în urmă
Un an de la interventia de rinoseptoplastie si sunt alt om! Pur si simplu aceasta operatie mi-a schimbat viata! Ii multumesc domnului doctor Stana pentru ca mi-a redat increderea in mine! Recomand!
Geta Popescu
Geta Popescu2 ani în urmă
Bună ziua.
Am sunat la clinică pentru o programare.
Mi s-a răspuns foarte amabil sa le acord 5minute pentru a discuta cu domnul doctor.
De ieri de pe la ora 10.30 aștept să treacă cele 5 minute.
Alexandra Iosif
Alexandra Iosif2 ani în urmă
Am avut parte de cel mai bun tratament din partea intregului staff...domnul Doctor Stana a fost un adevarat domn si adevarat maestru! Am avut o operatie dificila dar sunt atat de fericita de rezultat <3
Jay Edd
Jay Edd3 ani în urmă
Recunosc ca am avut o frica uriasa in a-mi face operatia de rinoplastie...insa dupa o consultatie cu domnul doctor Stana care m-a asigurat ca totul va fi bine si nu voi simti durere, am decis sa merg inainte. Operatia a fost un succes, chiar nu am avut dureri si la o saptamana dupa operatie deja puteam sa respir bine si sa ma vindec frumos. Acum, la 6 luni dupa operatie nasul meu arata fff bine si sunt maxim de fericit!! Recomand!!
Alex Moldov
Alex Moldov3 ani în urmă
Ma bucur extraordinar de mult ca am ales sa imi fac operatia de rinoplastie la Clinica Efigia! Va multumesc din suflet! Mi-ati adus o mare bucurie
Mihaela Fintoiu
Mihaela Fintoiu3 ani în urmă
Vreau sa spun ca sunt extraordinar de multumita de rezultate! Am facut implant mamar si rinoplastie si pur si simplu ador cum a iesit totul, multumesc tare mult domnului doctor
Alexandra Fonea
Alexandra Fonea4 ani în urmă
Recomand cu incredere Clinica Efigia. Domnul doctor Stana este un profesionist desarvarsit inconjurat de o echipa de doctori extraordinari care pe langa latura profesionala de necontestat au si o calitate umana de admirat intr-o lume in care viteza si superficialitatea primeaza.
Domnul doctor are grija de fiecare data sa imi ofere atentia necesara, are rabdare sa asculte si ofera intotdeuna sfaturi realiste. Apreciez atentia si rabdarea de care da dovada, iar atmosfera din clinica ma face sa ma conving de fiecare data ca am facut alegerea cea mai buna.
Am apelat la serviciile clinicii atat pentru o operatie de rinoplastie, cat si pentru tratamente periodice cu acid hialuronic.
Andreea Cristian Guvenli
Andreea Cristian Guvenli2 ani în urmă
Am avut o rinoplastie in 2018,insa am fost foarte dezamagita de rezultat.Practic, nasul meu nu avea nici o forma. Ajunsesem sa cred ca forma naturala a nasului cu care m- am nascut arata mult mai bine.Timp de aproape 3 ani ,nu voiam sa ma uit in oglinda.De curand m- am operat pentru a 2 a ora,insa in Turcia . Rezultatul este extraordinar,iar tehnologia nici nu se compara!
Locații recomandate