/Cluj/Clinica de chirurgie plastica

Dr. Maximilian Muntean

Strada Frunzișului nr. 75, Cluj-Napoca 400664, România

Dr. Maximilian Muntean
Clinica de chirurgie plastica
4.9
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH2C+8J Cluj-Napoca, România
+40 722 115 200
drmaximilian.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–21
Marți: 15–21
Mirecuri: 15–21
Joi: 15–21
Vineri: 15–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Huzmezan
Ionut Huzmezan2 ani în urmă
De mic copil am trăit cu un complex din cauza urechilor care nu aveau o formă normală , toți colegii din școală râdeau de mine și ma strigau ,, urechiosule " , mi-am promis ca atunci când o sa am bani , primul lucru pe care o să îl fac este să îmi fac otoplastie însă tot am evitat pana când mi-am făcut curaj iar printr-o recomandare am mers la un control la domnul Dr. Maximilian Munteanu de la spitalul Spitalul Humanitas . Vreau sa mulțumesc întregii echipe medicale pentru căldura , devotamentul și seriozitatea oferită , pot spune că m-am simțit ca acasă, personalul ca pe o familie iar rezultatul m-a făcut sa mă simt în pielea mea . 🤍💙♥️
Andreea Crisan
Andreea Crisan2 ani în urmă
Mulțumesc tare mult Domnului doctor Maximilian Muntean. Sunt foarte fericita și împlinita dupa intervenția chirurgicală făcută, o mastopexie și abdominoplastie reușite.O întreaga echipa de profesioniști, personalul medical de milioane și serviciile spitalului ireproșabile Recomand cu toată încrederea sa apelați la domnul doctor MAX.
Melishor06
Melishor062 ani în urmă
Foarte multumita.
Incepand cu primul apel telefonic, prima consulatie, internarea, operatia survenita .. totul a decurs perfect, personal amabil, comunicare buna, servicii de calitate, curatenie ireprosabila, mancare buna pe perioada internarii.
Nimic de reprosat.
Multumesc echipei dl-ui dr Maximilian si spitalului Humanitas.
Nicoleta Buzatu
Nicoleta Buzatu2 ani în urmă
Îl recomand cu încredere pe domnul doctor Max. Are răbdare, se adaptează așteptărilor și profilului pacienților ușor, vorbește pe înțelesul fiecăruia și convinge repede. Nu am avut nevoie de mult timp ca sa decid sa ma las pe mana lui, pentru augmentare mamara și extirpare de chist. Am doua săptămâni de la operație și deja am aspectul la care credeam ca voi ajunge peste multe luni. Ce mai încolo încoace, sunt foarte mulțumită! Am investit încredere și bani acolo unde a meritat 🙂
Carmen Danilescu
Carmen Danilescu2 ani în urmă
Foarte mulțumită pt reconstrucția după mastectomie,și operatia de simetrizare.Felicitari ,Doamne ajuta in tot ceea ce faceti.Sa fiti sanatos,fericit si mereu apreciat și respectat !Va multumesc!
Bumbuc delia
Bumbuc delia2 ani în urmă
Riscul de a ajunge într-un spital este foarte mare, cu toții am fost în situația aceasta. Șansa de a da peste oameni adevărați... ei, bine, este copleșitoare. Când ești în suferință și deci extrem de vulnerabil, toate speranțele tale se leagă de o întâlnire fericită. Poți să întâlnești un doctor bun, care să te repare fizic. Dar să întâlnești și un om bun, care să te facă bine psihic, care să te încurajeze și care să te trateze cu respect, asta îți poate reda încrederea în oameni și, mai ales, în tine. Vreau intr-un cuvant sa multumesc domnului doctor Maximilian Muntean si intregului cadru medical pentru tot sprijinul acordat! Sunteti oameni cu chip de inger!
Giurgi Ecaterina
Giurgi Ecaterina2 ani în urmă
Cand vine vorba de o interventie la nivelul sanului, this is your guy!!!
Inca de la prima consultatie, a dat dovada atat de profesionalism, explicand cat mai pe intelesul meu unde si ce probleme exista, cat si de sinceritate.
Rezultatele au fost pe masura, ma simt mult mai sigura pe mine, as apela oricand cu cea mai mare incredere la dr. Muntean.
Pe langa capacitatile sale profesionale, dr. Muntean este increzator si are simtul umorului, asa incat am simtit ca vorbesc cu un prieten apropiat (Thumbs up, doc!).

Multumesc frumos pentru tot!

Ecaterina Giurgi.
A
A2 ani în urmă
Excelent medic,♥️ dl. Doc. Maximilian Muntean.
Îl respect și ador cât de deschis și comunicativ este cu pacienții. Domnul doctor Max este un profesionist, la fiecare consult mi-a ascultat nevoile si a ținut cont de ele, explica fiecare lucru in amănunt și este un chirurg excelent.Dnul doctor m-a operat de pnoza mamară, efectuând o mastopexie cu simetrizare fără implant. Rezultatul fiind wow, doar din mâna unui doctor priceput și dedicat poate ieși așa ceva.
Astept cu nerăbdare sa revin la domnul doctor pentru următoarea procedura.
Îl recomand cu încredere pe Dnul doctor Maximilian, pentru ca, este doctor profesionist, se dedica in totalitate, este comunicativ și nu in ultimul rand este UMAN.
Trebuie sa va spun ca și echipa dnului doctor este minunata, începând cu doamna asistena Andrada♥️

Andreea Catinas
Locații recomandate