/Cluj/Clinica de chirurgie plastica

CABINET MED. IND. DR. TOMA MUGEA S.R.L.

Calea Turzii 134, Cluj-Napoca 400501, România

CABINET MED. IND. DR. TOMA MUGEA S.R.L.
Clinica de chirurgie plastica
5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3W+P9 Cluj-Napoca, România
+40 722 705 405
drtomamugea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tibil Raisa
Tibil Raisa4 ani în urmă
Am căutat multă vreme un doctor cu experiență și răbdare înainte să ajung la domnul dr. Prof. Toma Mugea și nu regret deloc decizia de a mă opera la dânsul.
Este un om minunat, deschis, răbdător, răspunde la toate întrebările cu explicații pe înțelesul pacientului/pacientei. Se vede clar profesionalismul de care dă dovadă și delicatețea cu care abordează pacienții. A fost foarte atent cu mine, a ținut cont de trombocitemia esențială, interesul său față de pacienți e clar vizibil datorită vizitelor dese de după operație pentru a se asigura ca totul a decurs perfect.
Am fost întâmpinată cu foarte multă căldură la această clinică, am fost supravegheată non-stop, mai ales noaptea de după operație și echipa de aici e la fel de profesionistă, și foarte prietenoasă.
Sunt foarte mulțumită de rezultate și îl recomand pe dr. Prof. Toma Mugea cu mare încredere.
Raluca Cristiana
Raluca Cristiana4 ani în urmă
Am fost foarte incantata de rezultatele obtinute de catre dnul profesor in urma a doua interventii chirugicale de corectie cicatrice in zona epigastrica. Operatie e aproape invizibila. Profesionalism, seriozitate si multa buna credinta atat din partea dansului cat si din partea intregului personal! Recomand cu incredere si multa caldura!
Dezmirean Laura
Dezmirean Laura4 ani în urmă
Toată stima și respectul pentru dl.prof.Mugea.Am avut 3 intervenții chirurgicale la dânsul și sunt foarte mulțumită de rezultate,evoluția post operatorie a fost excelentă.Nu pot să nu remarc grija deosebită manifestată față de pacient,precum și profesionalismul de care a dat dovadă dl.prof.Mugea.Mulțumesc că ați avut răbdare cu mine.De asemenea,mulțumesc echipei medicale și d-nelor asistente ,care s-au comportat exemplar.Recomand să apelați cu încrederela dl.profesor Mugea.Mulțumesc din suflet!
Anca Avram
Anca Avram5 ani în urmă
De ce Clinica Medestet? De ce Dr. Prof. Toma Mugea?
Pentru că, după mai multe experiențe negative și traumatizante trăite de-a lungul timpului (4 intervenții chirurgicale), apelând la o Clinică privată, din București, cu rezultate nefavorabile în cazul meu, am descoperit și apelat la Clinica Medestet din Cluj.
Aici am întâlnit OMUL, dr. Prof. Toma Mugea, pe care mi-e greu să îl descriu, cuvintele fiind prea mici și neînsemnate. Da, în primul rând este un OM cu suflet mare și atunci când pui suflet în ceea ce faci, adăugând o vastă experiență, profesionalism, meticulozitate, rezultatele sunt peste așteptări.
Vă scriu cu lacrimi în ochi, pentru că s-au acumulat în timp, iar acum se revarsă transformate în lacrimi de fericire.
Vă mulțumesc din suflet că m-ați acceptat ca pacient cu multe defecte care trebuiau remediate și corectate, vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine împreună cu echipa dumneavoastră minunată. Sunteți Îngerul meu medical, care mi-a redat încrederea demult pierdută.
Recomand cu încredere tuturor doamnelor, domnișoarelor și nu numai, atât din țară cât și din străinătate să apeleze direct Clinica Medestet din Cluj, dr. Prof. Toma Mugea și vă asigur că nu veți regreta. Rezultatele cu siguranță vor fi cu mult peste puterea voastră de imaginație, în plus vă veți alege cu prieteni care își vor găsi un loc binemeritat, undeva acolo în adâncul sufletului vostru.
ANCA
Luminita Ioana Zagrean
Luminita Ioana Zagrean5 ani în urmă
Un centru medical de Excelenta!!! Am fost operata recent de Dl Profesor Mugea , un om extraordinar , simplu, onest care pune suflet in ceea ce face iar rezultatele sunt excepționale, o echipa medicală deosebita mulțumesc doamnelor asistente care au avut grija de mine mereu cu zâmbetul pe buze! Sunt foarte mulțumită de rezultat și recomand sa apelați cu încredere la serviciile dl profesor Mugea deoarece experiența își spune cuvântul!!! Mulțumesc pentru tot!!!
Kiss-Soanea Marcela
Kiss-Soanea Marcela5 ani în urmă
Multumesc pentru profesionalismul deosebit cu care m-ati tratat si pentru rezultatele exceptionale. Cu mult respect.
Constantin Matei
Constantin Matei5 ani în urmă
(Tradus de Google) Am avut o intervenție acum ceva vreme. Mi-au fost scoase alunițele. S-a făcut în câteva minute, iar recuperarea nu a durat.
Foarte recomandat. A fost minunat pentru bani, servicii și locație.
Multe mulțumiri doctorului Toma Mugea.

(Original)
I had an intervention a while ago. I had my moles removed. It was done in minutes and recovery took no time.
Highly recommended.It was great for the money,services and location.
Many thanks to Dr.Toma Mugea.
Geta Balean
Geta Balean6 ani în urmă
Am fost operată acum o săptămână de dl.prof.Mugea, iar azi mi-a scos firele. Respect si mulțumiri dl. Prof. Mugea ! Rezultatele se vad deja, evoluția post operatorie excelenta, sunt foarte mulțumită. Deasemenea personalul este înalt calificat, deosebit de amabil si mereu în apropierea pacientului. Spațiul de cazare curat, placut, menit sa-ti asigure confort si siguranta dupa intervenția chirurgicală. Sunt f. mulțumită si multumesc!
Locații recomandate