/Cluj/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Cluj Anastasios

Strada Lunii 2A, Cluj-Napoca 400367, România

Clinica Cluj Anastasios
Clinica de chirurgie plastica
4.7
164 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QH3M+9P Cluj-Napoca, România
+40 771 547 033
clinica-cluj.anastasios.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anastasia S199 zile în urmă
Servicii de calitate prestate de catre personal foarte bine pregatit si prietenos. O recomand cu încredere pe doamna doctor Mos Petruta pentru profesionalismul, cunostiintele exacte și empatia de care dă dovada în timpul consultațiilor. A rezolvat toate problemele pe care le aveam, mi a răspuns la toate întrebările și a păstrat legatura cu mine inclusiv după consultație. Calitatea serviciilor este impecabilă atât in timpul consultației cât și după.
Ionela Crina Mateaş
Ionela Crina Mateaş2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet doamnei doctor Moș Petruța, o adevărată profesionistă, m-a ajuta în rezolvarea problemelor dermatologice. Este o persoană foarte deschisă și amabilă, mi-a răspuns la toate întrebările pe care i le-am adresat. Recomand cu încredere! Forte mulțumită!
Serena
Serena2 ani în urmă
In primul rand am fost impresionata de cat de curata era clinica, impecabila, asta fiind si motivul pentru care am ales sa revin, dupa consult, tot aici pentru gastroscopie.
Gastroscopia a fost o experienta foarte ok, alegand sa o fac cu sedare. Tot personalul m-a tratat foarte frumos si m-au facut sa ma simt in siguranta intr-un mediu prietenos, la fel si doamna doctor anestezist. 5 stele voi lasa pentru acest serviciu.
Ceea ce nu mi-a placut este lipsa de comunicare a doamnei doctor. Desi se vede ca e un doctor bun are mult de lucrat la comunicare doctor-pacient, mai ales cand un consult costa 400 de lei si o gastroscopie cu sedare 1200. Ma astept sa aflu de la un medic mai multe informatii decat primul articol de pe google. M-am trezit acasa , dupa gastro cu un diagnostic in plus fata de cel comunicat la trezire dar pentru care nu am primit nici o explicatie. Edit: Am fost sunata dupa citirea acestei recenzii de catre doamna doctor si am clarificat problemele.
Nicoleta Catargiu
Nicoleta Catargiu2 ani în urmă
Am fost de doua ori la aceasta clinica si la prima vedere m-a impresionat curatenia de acolo.

V-o recomand cu drag pe d-na dr. Petruța Moș pe partea de dermatologie. Am avut un consult la ea si mi-a placut faptul ca a fost foarte deschisă, este profesionistă, mi-a raspuns la toate intrebarile si m-a indrumat pe mai departe cu ce am nevoie pentru problemele tenului meu. Mi-a placut mult ca mi-a verificat si toate alunitele de pe corp, ca să fim sigure ca nu sunt cu probleme.

De asemenea, pe partea de ginecologie aș vrea să v-o recomand pe d-na dr. Teodora Radu, care m-a facut să mă simt in largul meu, să am incredere sa pun cat mai multe intrebari fara să fiu judecata, ceea ce nu mi s-a mai intamplat la alti dr. ginecologi.

Multumesc frumos pentru amabilitate si profesionalism!
Alina Galan
Alina Galan2 ani în urmă
De fiecare dată când am fost la clinica Anastasios am fost tratată cu respect si profesionalism. Am simtit ca medicii de aici sunt dedicați si implicați in ceea ce fac, punand accent pe clienți si nevoile lor. Recomand cu drag aceasta clinica in special pe domnul doctor Yusef Sallum si doamna doctor Petruta Moș.
Heghies Andreea
Heghies Andreea2 ani în urmă
O clinică de 5 stele, un medic de 5 stele (și asta doar pentru că este maximul 😊) și o pacientă extrem de mulțumită.

Recomand cu toată sinceritatea Clinica Anastasios Cluj, dar mai presus de toate, pe doamna Dr. Petruța Moș, pentru implicarea, căldura și profesionalismul de care a dat dovadă din prima clipă în care m-a văzut și până astăzi. O colaborare excelentă și o pacientă împlinită.

Mulțumesc Clinica Anastasios și doamnei Dr. Petruța Moș!
Diana Enyedi
Diana Enyedi2 ani în urmă
Foarte multumita! Am fost la Dr. Yussef Sallum pentru o marire de buze si am fost profund impresionata. Este foarte profi in ceea ce face, dar on top of that foarte friendly asa cum ar trebui sa fie orice doctor cu pacientul sau. Highly recommend!!!
Eszter Jagamos
Eszter Jagamos2 ani în urmă
Buna! De 6 ani sunt pacienta lui dna Mos Petruta si sunt foarte multumita. De fiecare data ma informeaza care este situatia pielii mele. Nu face investigatie doar daca e necesar. In ochii mei ea e “aparatorul pielii mele”.
Luminita Puscas
Luminita Puscas2 ani în urmă
N-am cuvinte să mulțumesc d-lui dr. Yusef Sallum, chirurg plastician și asistentei Maria pentru operatia de tunel Carpian, care a durat cca. 10 minute . Într-o oră am plecat acasă fără nici o problema. M-am simțit foarte bine si în siguranță!Niște oameni de nota 10. PROFESIONALISM! Recomand cu încredere!
Locații recomandate