/Cluj/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Chirurgie Estetica Novia

Str. Nicolae Pascaly nr. 5, Cluj-Napoca 400431, România

Clinica Chirurgie Estetica Novia
Clinica de chirurgie plastica
3.3
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ99+R7 Cluj-Napoca, România
+40 758 117 601
novia-estetica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Lozovanu
Diana Lozovanu2 ani în urmă
Mi-am făcut o injecție cu botox pentru ridurile dintre sprancene- nici un efect! Ori a fost prea putina substanta ori în loc de botox mi-a fost injectata apa.
Zero rezultat si bani dati! Nu sunt din oraș și de atunci nu am mai ajuns ca de altfel mergeam pe la clinica pentru niște explicații
V hugh
V hugh2 ani în urmă
Am fost primită la consult după 35 de minute de la ora programării, iar d-na doctor își amintea foarte puține legate de cazul meu și de tratamentul prescris.
Nemnem Anevem
Nemnem Anevem4 ani în urmă
Timpul de așteptare este oribil. Dacă aveți o programare aici, întârziați liniștit jumătate de oră dar si dacă nu veniți la timp, fiți pregătiți să mai așteptați. Astăzi de exemplu, am așteptat mai mult de o oră si jumătate, deși după 20 de minute de așteptat am fost asigurată că doctorul mă va consulta curând.

De-asemenea, să aveți la dumneavoastră toată fișa medicală. Numai pentru că un doctor de la această clinică va trimis la analize, acordat un diagnostic, si va prescris medicamente nu înseamnă că în două zile când reveniți la consult va stii cine sunteți si care este problema. Din câte se pare, a ține evidența în scris despre pacienți tratați nu este o prioritate la această clinică.
Talida Hanc
Talida Hanc4 ani în urmă
O clinica foarte buna cu personal super profi. Multumesc domnului doctor Dinu Dumitrascu ,rezultatul interventiei mi-a depasit asteptarile. !
Iulia L
Iulia L6 ani în urmă
Clinica super buna
Marginean Nelly
Marginean Nelly2 ani în urmă
Forte nemultumita mai Ales de doctorul Dinu Dumitrascu(ma scuzati dar nu pot sa ii spun domnul doctor pt ca nu stie ce inseamna cuvintul domn), acum va explic de ce:pima data cind mam operat (rinoplastie) a f atit de dragut Pina c'è am platit ca nu imi venea sa cred, dupa sa schimbat tot f putin interes pt pacient, a doua zii dupa operatie dinsul stiind ca nu vad farà ochelari pt ca am o miopie mare mar fi lasat singura si dezorientata farà nici un ajutor a trebuit sa il rog sa ma conduca jos la parter unde ma astepat o nepoata acest ajutor las fii dat si la un necunosut . Despre operatie pot sa va spun doar ca nu am avut nici un rezultat cred ca mia rupt doar osul si atit in plus nu am putut sa respir pt un an intreg apoi lam sunat si am luat o alta programmare dar cu scuza covidului si plus ca traiesc in Italia am avut a doua operatie nereusita dupa un an si citeva luni cu alte dezamagiri di parea dinsului nu al personalului ca e f competent, asa ca am avut doua operati nereusite, lipsa de respect si profesionalitate ar fi mai multe de sris dar deja e presa mult
Android MS (Android)
Android MS (Android)2 ani în urmă
Foarte multumita, recomand cu mare confidenta. Cel mai ok aparat pt epilare definitiva, fara durere, performanta. Personalul este unul de mare incredere si adevarati profesionisti, oameni pasionati pt ceea ce fac. Tratamente faciale si corporale cu efecte majore, am fost foarte incantata de rezultatele pt capilarele dilatate si cicatricele de la acnee au disparut. Fata mai tanara si luminoasa. Multumiri pt doamna doctor Filip si asistenta Anca Nica .
Maria Negrea
Monica Ban
Monica Ban2 ani în urmă
foarte multumita.recomand
Locații recomandate