/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Soma Clinic

Etaj 2, Strada Locotenent Aviator Iuliu Tetrat Nr.1, București 011911, România

Soma Clinic
Clinica de chirurgie plastica
5
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36V+JJ București, România
+40 726 700 810
somaclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petronela Stan
Petronela Stan4 ani în urmă
Recomand cu încredere celor care vor sa arate bine dar în același timp sa ramana si sănătoși.
Dr. Ferariu și Dr. Khalid sunt echipa perfectă pentru cine își dorește servicii medicale (chirurgie plastica si reconstructiva) de calitate. Din prima secunda cand am intrat in Soma Clinic si i-am întâlnit, mi-am dat seama ca acolo sunt în siguranță și ca nu puteam găsi ceva mai bun. Sunt doi tineri medici de excepție, pun suflet în ceea ce fac, se completează și ajută reciproc astfel încât pacientii sa plece de la Soma Clinic nu doar foarte mulțumiti de aspectul lor fizic dar și cu increderea ca li s-a oferit cu toată inima îngrijire medicala excepțională.
Aprilie/2019/ LIPOASPIRATIE ... au trecut 8 luni ... sunt extrem de mulțumită de mine/au făcut mai mult decât m-am așteptat/sunt mai mult decât medici.
Roberta Ducă (Robs)
Roberta Ducă (Robs)4 ani în urmă
Gheorghe Larisa
Gheorghe Larisa6 ani în urmă
Am avut placerea sa descopar ca aceasta clinica este specializata in chirurgie estetica,cu o echipa experimentata de chirurgi plasticieni si o dotare de exceptie.Sunt o echipa pregatita sa ofere pacientilor cele mai bune servicii.Recomand cu incredere!
Must succes in continuare si rezultate cat mai spectaculoase!
Radulescu Maria
Radulescu Maria6 ani în urmă
Va recomanad cu incredere daca doriti sa va pastrati aspectul cat mai natural al buzelor chiar si dupa injectarea cu acid hialuronic. Am de gand sa raman pacienta fidela a doamnei dr.Ferariu.O persoana exceptionala !
Cristina Vintila
Cristina Vintila6 ani în urmă
Profesionalism, medici foarte pregatiti, totul la superlativ!
Razvan Wpa
Razvan Wpa6 ani în urmă
Bruta mik andreea
Bruta mik andreea2 ani în urmă
Recomand cu drag
Recomand cu drag pe dna. Doctor Nico Ferariu de la Soma Clinic.
Am avut programare pt epilare definitiva picioare integral. Dna. doctor, foarte draguta mi-a explicat metoda tratamentului; in timpul tratamentelor foarte a fost foarte atenta.
Tratamentul se începe la intensitate mica si se mareste pe parcursul sedintelor (cat e suportabil pt pacient). Numarul de sedinte variaza in functie de fiecare persoana in parte, eu una am avut nevoie de 6 sedinte. Efectul s-a vazut inca de la prima sedinta.
Eu personal sunt sensibila, ma iritam usor la alte metode de epilare..cu tratamentul facut, pielea arata mult mai frumoasa.
Stiu ca toti se intreaba "Doare?". Eu personal am simtit o mica durere doar la a doua sedinta, dar nimic de speriat. Celelalte sedinte au fost foarte placute.
Ortips
Ortips2 ani în urmă
Servicii de cea mai buna calitate!! Cei mai buni medici se gasesc la Soma Clinic.
Locații recomandate