/Timis/Cinema

Cinema City Iulius Town

Piața Consiliul Europei 2, Timișoara, România

Cinema City Iulius Town
Cinema
4.6
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68H+QF Timișoara, România
+40 31 413 0020
cinemacity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana Dianna
Diana Dianna2 ani în urmă
Unul dintre cele mai frumoase mall-uri din țară!
Roxana Adina
Roxana Adina2 ani în urmă
Nu înțeleg de ce trebuie sa ocolesc jumătate de Mall ca să ies din sala de cinema. De ce nu mai putem ieși pe unde am intrat?
Alexandru Popescu
Alexandru Popescu2 ani în urmă
O stea pentru serviciul VIP
Bani aruncati pe geam.
Am fost intampinati cu o atitudine de superioritate dupa ce ne-au inchis usa in nas cand mai erau 4 min pana la ora intrarii.
Mancarea a fost de foarte proasta calitate.

Never again!
Sandra Veres
Sandra Veres2 ani în urmă
Am fost de 3 ori luna aceasta la film si nu au avut sos de branza la nachos niciodata. Aceeasi replica :"momentan nu este disponibil". Eventual il puteti scoate din meniu...ar fi mai simplu.
Silviu Pasca
Silviu Pasca2 ani în urmă
Bine organizat. Poate sunt subiectiv din cauza că mi-a plăcut foarte tare filmul - Dune, da a fost o experiență frumoasă
Andrei Robu
Andrei Robu2 ani în urmă
Condiții foarte bune,curățenie, personal amabil
Dan Dan Prichici
Dan Dan Prichici2 ani în urmă
Am luat bilete la VIP, de la casierie, iar când am intrat în locul pentru servit masa, mi s-a cerut numele și numărul de telefon, fără să fiu asigurat de nimeni că numele și numărul de telefon nu va fi folosit in alte scopuri decât cel enunțat, sa fiu contactat in caz de covid. Scaunul nu a funcționat, iar la casierie, am cerut un bilet la filmul Marvel, fata habar nu avea care este acela, fiind unicul care rula in ziua respectiva... Prețul a fost ca afara, serviciile mai puțin!
Something LikeThat
Something LikeThat5 ani în urmă
Nu am ce spune despre sali si film,e curat(mai putin dupa film) ,scaune confortabile,niciodata prea aglomerat in sala(fiind destul de multe sali si filme ce ruleaza) ,dar preturile la meniuri,sucuri,floricele ,etc. sunt exagerate,sa nu mai zic cat stai la coada ,sunt 2-3 case dar numa una este deschisa si doamna respectiva se misca foarte greu.
Iar cand iti cumperi biletul pe langa ca astepti foarte mult risti sa te traga si la bani,daca mergi cu grupul de exemplu o clasa de copii nu poti fi atent peste tot iar fetele de acolo se fac ca uita sa dea rest.
Iar alta problema ,nu stiam ca la un film horror de +18 nu poti intra daca nu sunt toate persoanele majore,credeam ca te lasa cu insotitor,dar aparent nu
Locații recomandate