/Timis/Cinema

Cinema City

Calea Șagului 100, Timișoara 300516, România

Cinema City
Cinema
4.7
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5FX+4V Timișoara, România
+40 31 413 0420
cinemacity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sergiu robu
Sergiu robu2 ani în urmă
Au stricat sosul nacho cheese stai la coadă la snacks uri până iese partea a doua de la filmul la care mergi.
După aceea stai și la coadă la întrare pana iese și partea a treia ca să te verifice de vaccin de parca aia de la întrarea în mall verifica dacă ai rovinieta.
Daniel Hutanu
Daniel Hutanu2 ani în urmă
La intrarea in Mall a trebuit sa arăt certificatul de vaccinare OK iar la intrarea la film din nou ☹️ după ce se termina filmul iar Mall este inchis trebuie sa ieși afara prin parcarea de la etaj, ciudat🤪
Alexandru M.
Alexandru M.2 ani în urmă
Filmul a fost oprit la jumatate pentru ca nu mai functiona sunetul (dupa ce ne-am uitat 20 de minute deja fara sunet!), iar atitudinea personalului a fost de nota 2; ah, pentru ca am platit online, nu s-a putut returna si taxa aceea de 1 leu (x 4 bilete) pe motiv ca "nu ii lasa sistemul".
Bichel Turtică
Bichel Turtică2 ani în urmă
Bine ca online va prefaceti ca nu se pot cumpara locuri vecine altor grupuri, dar ajung aici si sunt alti oameni lipiti de mine, fara masca, desigur, deoarece se consuma popcorn... Am verificat cu vecinii si amandoi ne-am respectat locurile, deci e o problema de fatarnicie si lacomie din partea Cinemacity. Lipsa totala de bun simt.
Petru Neda
Petru Neda2 ani în urmă
Un cinematograf exceptional cu sala IMAX , 4DX, 3D si proiecție clasică. Curatenie , personal tânăr și amabil. In timpul saptamanii de luni până vineri deloc aglomerat, ba chiar ai posibilitatea la unele filme sa fi singur in toata sala. In weekend-uri foarte aglomerat , este recomandat sa faci rezervare din timp pt a prinde locuri acceptabile .

P.S. revin după 2 ani cu o constatare utila . Nu faceți cadouri vouchere ......asta daca nu vreți să puneți persoanele respective într-o....de fapt în mai multe situații jenante. Despre personal......nimeni nu prea știe ce se întâmplă ...nici măcar supervizori. In sala a fost o căldură insuportabila. De 3 săptămâni așteptăm sosul de brânză la nachos. Au scăzut considerabil în standardele oferite clienților.

Update: 04.09.2021. Sosul de brânză este inca dispărut....autoritățile nu fac nimic pentru a găsi unul din actorii principali ai cinema city.......tind sa cred că unii primesc salarii degeaba...adică după luni întregi de zile tot nu au sos de brânză ...huooooooooo!!!!!
Florin Chesaru
Florin Chesaru2 ani în urmă
Aparent oamenii de la mentenanță au fost dați afară din cauza pandemiei. Doar așa se explică faptul că sistemul de ventilație face mai mult zgomot decât sistemul de sonorizare...
Mă îndoiesc că producătorul filmului a adăugat în coloana sonoră un zgomot de ventilator descentrat, care provoacă ciocnirea a două bucăți de metal, pe toată durata filmului.
În rest, toate bune 🤓
Sosoo Sorin
Sosoo Sorin2 ani în urmă
4DX 160 lei pentru 4 persoane. Soluții de miros in timpul filmului nu sunt, apa si aburi maxim 2minute din cele 120 de film. Se face economie in pandemie?
Nina Borsos
Nina Borsos2 ani în urmă
Ok ,dar ar fi bine ca fiecare sa stea pe locul care îl are,este neplăcut când trebuie să ridici pe cineva de pe locul tău de fapt.
Locații recomandate