/Sibiu/Cinema

Cine Gold

Strada Lector 1-3A, Sibiu 557260, România

Cine Gold
Cinema
4.5
520 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5W7+V6 Sibiu, România
+40 754 987 778
cinegold.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florea Ana-Maria
Florea Ana-Maria2 ani în urmă
La Cine Gold e o experiență, nu un simplu cinematograf. Sălile sunt curate, noi și confortabile, sistemul audio-video e de calitate foarte bună, iar personalul e super rapid și de ajutor!
Recomand pentru mers la cinematograf în Sibiu!
P.S. Prețurile sunt absolut normale pentru tipul de film și pentru sala în care se proiectează.
Adina adina
Adina adina2 ani în urmă
Filme bune, spatiu, multe sali, chestii de rontait pt copii, spatiu cu canapele si masute, unde pot astepta parintii, personal amabil.
FAGE B0GDAN
FAGE B0GDAN2 ani în urmă
Vânzătorii acestui cinema va fura oferind preturi prea scumpe pentru cea ce oferă. 55 LEI BILET PENTRU X2 ADULTI PE BUNE? LA CINEMAGIA ÎN CLUJ PRETUL UNUI BILET ESTE 20, MAXIM 30 LEI PENTRU VIZIONARE 3D. NISTE ESCROCI. ÎȚI OFERĂ O SALA CU 8 CANAPELE CAND DE DE FAPT SUNT SALI CU SCAUNE CLASICE CU O VEDERE MAI CLARA DIN DEPARTARE! PENTRU Niste nesimțiti!Daca doriti o experiență bună mergeți la Cinneplex Sibiu , o să fiți încântați!N-o sa mai vin a doua oara aici! Totali Neprofesionisti! Preturi penibil de mari! 😡
Oana prodan
Oana prodan2 ani în urmă
Pe langa faptul că sălile sunt curate și sonorizarea foarte buna, e de menționat faptul că personalul e foarte amabil și prompt. Am avut o situație pe care au rezolvat-o profesionist, au admis o greșeală într-o oferta dar au remediat pe loc problema apărută.
Adrian Ciorogar
Adrian Ciorogar2 ani în urmă
Totul a fost super poate dacă sonorul ar fi o idee mai încet cel puțin după părerea mea.
Nelu Sărac
Nelu Sărac2 ani în urmă
Se poate imagine mai bună, sunet mai ,,scăzut". În rest super ok! Spectatori puțini 😞
Radu anghel
Radu anghel2 ani în urmă
Foarte faina sala, spațiu foarte mare în scaune, treptele sunt suficient de mari și nu deranjează dacă este o persoana înaltă în fata ta. Calitatea sunetului este buna și volumul este perfect.
Sebboy Sebalau
Sebboy Sebalau2 ani în urmă
Calitatea video pt redarea 3D slaba , chiar nu ma asteptam sa fie atat de slaba la un cinema "nou" . In rest totul ok . Mergeti la 2D , 3Dul incercati in alte cinema uri . Si mai taiati naibii din preturi..o apa plata la 0.5 = 8 Lei ? Biletul la 3D =27 lei pt o mizerie..păcat!
Locații recomandate